Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 28.8.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Mvphotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Muut saattavat kohdistaa sinuun enemmänkin vaatimuksia, mitä arkisiin puuhiin, laitteiden korjaamiseen tai yksityiskohtien viilaamiseen tulee. Sinulla voi olla ihan missä tahansa yhteydessä enemmän väittelyä tai kiivasta keskustelua nyt ja lähiviikkoina, ja se voi olla hyvin rakentavaa. Etsi se kurssi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Ehkä laitat enemmän pökköä pesään suunnitelmissasi kasata enemmän materiaa tai tienata enemmän rahaa, ja nämähän aiheet ovat yleensäkin lähellä härän sydäntä. Saat ehkä näyttää taitosi jossain yhteydessä ja se voi liittyä käytännön luovaan toimintaan, kekseliäisyyteen tai pelaamiseen.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Paljon dynaamista energiaa on yhä kuvassa mukana, joten se merkitsee myös sitä, että riita voi kyteä nurkan takana. Asiat ilmaistaan suoremmin puolin ja toisin. Parhaimmillaan saat kotisi siivottua perinpohjaisemmin kuin koskaan ennen ja heitettyä turhat tavarat kierrätykseen. Ihanat sanat sykähdyttävät!

Rapu (21.6.-22.7.)

Energiasi eivät välttämättä ole kovin ulospäinsuuntautuneet lähiviikkoina, sillä paneudut asiaan, johon liittyy paljon tutkittavaa tai sitten energiasi hieman lakkoilee aika ajoin. Sinulle tyypilliset aihealueet, koti, nostalgia ja perinteet ovat todennäköisesti ajankohtaisempia, ja perheen parissa puhutaan paljon.

Leijona (23.7.-22.8.)

Suorittaminen on päivän sana, ja velvollisuuden tunne tunkee jotain kautta esiin. Velvollisuuksien suorittaminen voi liittyä tavaraan ja eritoten tavaroiden käytännöllisyyden ja toimivuuden varmistamiseen. Toisaalta ajattelu sujuu kaikin puolin mukavasti ja oivallat asiat helposti, myös suhteessa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Toimintatarmoa näyttäisi riittävän yllin kyllin, ja olisi jopa suositeltavaa toimia aktiivisesti ja aloitteellisesti. Muutoin energia voi purkautua epämiellyttävällä tavalla tai turhautumisen kautta. Tee kaikki tekemättömät työt tai auta muita tekemään niitä, jos et muuta keksi. Suhteen odotukset voivat muuttua!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaadit itseltäsi valmistautumista tulevaan koitokseen ja se voi näkyä vetäytymisenä, mietiskelynä ja salaperäisyytenä. Ehkä seuraavana päivänä on jo jonkinlainen ulostulo ja henki on erilainen kuin tänään. Ajattelun planeetta Merkurius on merkissäsi vielä monta viikkoa ja kypsyttää ajattelukykyäsi oikeaan suuntaan.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kannattaa pohtia, keitä tarvitset apuun johonkin hankkeeseesi, sillä nyt voi olla enemmän ihmisiä saatavilla tai halukkaina tulemaan mukaan. Toisaalta ideologiat voivat vetää enemmän puoleensa kuin käytännön työt, ja siinä tapauksessa jalkasi ovat poissa maan pinnalta. Mystiikan kaipuutakin on näinä aikoina!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kaikenlaisia pyrkimyksiä pyörii päässäsi, etkä pääse helpolla ei-aikataulutettuun olotilaan. Ylimääräistä kiirettä on todennäköisesti odotettavissa, mutta siihen on hyvä suhtautua rauhallisesti, sillä pahimmillaan jonkinasteista kaaostakin voi olla luvassa. Suhteessa on vaihe, joka määrittää suuntaa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Eilisestä lähtien olet suunnannut ajatuksiasi järkevästi kohti päämäärääsi, mutta sfäärit laajentuvat helposti tai mielesi vaeltaa kauas kotikonnuiltasi. Olet myös täydessä vauhdissa keksimässä, mitä askeleita pitää ottaa syksyn menestystarinaa varten. Suhteessa voi olla jähmeyttä, ja salaisuus varjostaa sitä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

On mahdollista, että taloudelliset seikat tulevat vastaan, halusit sitä tai et, sillä budjettisi on ylittynyt tai muusta syystä pitää panostaa säästöohjelmaan. Saat hyötyä Merkuriuksesta ja Marsista, jotka ovat harmonisesti merkkiisi, ja laaja-alaiset ja luovat hankkeesi etenevät, ellet nauti pelkästä leikkisyydestä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Muiden kanssa on meneillään aiheita, jotka välillä karkaavat käsistä tai sitten liittyvät siihen, miten asioita hoidetaan kurinalaisesti – jos toinen esimerkiksi viis veisaa asioista ja tekee ne holtittomasti tai inspiraation voimalla. Muista että aurinko ja Mars ovat hyvin haasteellisesti merkkiisi ja vaativat toimintaa!

X