Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 29.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Aloitteellisen toiminnan parissa puuhastelu voi olla kannattavaa, sillä energiaa pitäisi olla yli tarpeen ja menestymisen tarve tuo oman lisänsä. On mahdollista, että olet mukana poikkeuksellisen näyttävässä tai riehakkaassa hankkeessa, joka saa sinut vapautumaan. Toinen puoli vetää nauttimaan.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuu ja Merkurius merkissäsi saavat seurakseen aspektin kurinalaiseen Saturnukseen, joten uusissa aloituksissasi täytyy olla tarkka ja kärsivällinen, mahdollisesti odottaen tarpeellista materiaalia. Pinnan alla tai kulissien takana myös tapahtuu, ettei vain olisi kyse salaperäisestä ihastumisesta!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla saattaa olla todella kova kaipuu viettää hetkiä yksin, rauhassa tai hiljaisessa paikassa. Se tekee hyvää, sillä olet käynyt ylikierroksilla viime aikoina. Erityisesti maanläheisyys, askeettisuus tai henkisyys tekevät vaikutuksen. Olet ehkä suuntautunut epäitsekkäisiin auttamistehtäviin.

Rapu (21.6.-22.7.)

Tähän päivään voi osua tilaisuus suuressa paikassa, suurissa joukoissa, messut tai markkinat, tai sitten sukulaisten kesken kokoonnutaan isommalla joukolla. Vaihtelunhalu saattaa olla päällimmäinen tunne itselläsi tai läheisellä, ja sen mukaan mennään ja vaihdetaan aihetta.

Leijona (23.7.-22.8.)

Olotilat voivat liikkua laidasta laitaan, ja riippuu myös omasta asenteestasi, onko joku laittamassa kapuloita rattaisiisi. Tietenkin todellista odottamista, myöhästelyä ja aikataulujen muutoksia on myöskin odotettavissa, joten suhtautuminen on hyvä olla sen mukaista. Voit suorittaa lennokkaan lähentymisen!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tarpeesi katsoa, onko ruoho aidan toisella puolella vihreämpää, on voimakas, ja siksi kannattaisikin nyt lähteä maisemaretkelle tai idylliseen kulttuurikohteeseen maaseudulla tai aistillisessa kaupungissa. Eksoottinen ravintola voisi tuoda tyydytystä. Kaikki lähtee itsesi hyväksymisestä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinusta voi tuntua, ettet voi kertoa jollekulle kaikkea tai sitten koet, että sinulta pimitetään jotain tärkeää. Kaikenlainen salailu ja juoruilu voi olla nyt agendalla, jopa salaisuuden paljastuminen. Ehkä koet olosi yksinäiseksi, vaikka olisit ihmisten ympäröimä. Koetko yhtäkkistä tarvetta pitää suhteesi taustalla?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kontaktien tarve on kasvussa, ja siksi otat yhteyttä enemmän muihin eri välineillä tai sumplit yhdessä muiden kanssa käytännön aiheita. Kaikki ei välttämättä mene kuin Strömsössä, ainakaan heti välittömästi eteenpäin, sillä vastustustakin on ilmassa. Toivottavasti et kovasti pety ihmisten erilaisuudesta!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kovasti planeetat painottavat arkisia puuhia ja tekemistä materiaalisten asioiden parissa. Se on tarpeen, vaikka haluaisit muualle tai tehdä jotain vapauttavaa. Kyse voi olla tärkeästäkin seikasta, joka vaikuttaa myöhempään vakauteen ja turvallisuuteen. Ehdottaako joku superseikkailua luonnossa?

Kauris (21.12.-19.1.)

Näyttäisi siltä, että monet asiat tuntuvat hyviltä ja soljuvat eteenpäin omalla painollaan ja itsevarmalla käytökselläsi höystettynä. Sinut nähdään nyt erinomaisena emäntänä tai isäntänä vaikkapa juhlissa, ja viihde voi viedä mukanaan huvipuistoon tai musiikkitapahtumaan. Sopivaa särmää puskee ajoittain esiin.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Hampaiden kiristystä ja kärsivällisyyden venymistä voi olla luvassa, etkä ole aina tilanteiden tasalla. Paljon on kiinni siitä, miten ihmiset kommunikoivat keskenään, ja joidenkin välit vain yksinkertaisesti ovat kireät. Uusi perheasioihin liittyvä seikka voi tuoda uuden pähkinän purtavaksi!

Kalat (19.2.-19.3.)

Ehkä kuulut niihin, jotka järjestävät asiansa tällä kertaa sujuvasti ja saavat kaikenlaiset paperiasiat järjestykseen. On aika puhdistaa pölyt kirjahyllystä ja ehkä heittää turhat kirjat pois! Lukemiseen saattaa tulla uusia, vakavampia tai maallisempia sävyjä, joten miten olisi viinikirja? Tai makunystyröihin vaikuttava ruokakirja?

X