Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 29.9.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Osaatko reitin itsellesi arvokkaiden asioiden luokse? Nyt olisi hyvä osata, sillä Venuksen sekstiili Jupiterille tarjoaa isoja onnistumisia kaikkialla, missä ihmisen on hyvä olla. Mitähän, jos hakeutuisit omalle ihanuusalueellesi.

Oinas

Rakkaus ja erotiikka tarjoavat mielenkiintoisia jännitteitä elämääsi. Nauti saamastasi huomiosta ja uskalla elää aidosti itsellesi. Liian yltiöpäiseksi en silti suosittele heittäytymään, sillä pelkkä seksuaalinen lataus ei ole vahvaa valuuttaa onnen markkinoilla.

Härkä

Jos tunnet olosi vieraaksi tai ahdistuneeksi kumppanisi seurassa, niin tiedät kyllä mistä se johtuu. Ota asia puheeksi ja olo helpottaa välittömästi. Muista, että elät täällä omaa elämääsi, etkä voi antaa kenenkään muun määrätä mielenkiintosi kohteita ilman vakavia seurauksia.

Kaksonen

Ilmassa on kuumaa tunnelmaa ja eroottinen lataus heijastuu kaikesta tekemisestäsi. Älä siis ihmettele, vaikka seuraasi tuppaa hiukan outoa ja samalla kiehtovaa väkeä. Varo tässä tilanteessa petollisia houkutuksia, sillä todellinen tunnelma elää sinussa, eikä niissä, jotka ovat ympärilläsi.

Rapu

Et pysty näinä päivinä sulattamaan mitään puolinaisia rakkauden osoituksia kumppaniltasi, vaan osaat osoittaa omalla merkkikielelläsi, ellei kaikki ole kohdallaan. Turhan kinastelun sijasta sinun tulisi ymmärtää, että vain sinä itse voit rajoittaa elämääsi. Kenelläkään muulla ei siihen ole oikeuksia.

Leijona

Olet vauhdikkaassa vaiheessa elämässäsi ja sen huomaavat nyt toisetkin. Sinusta ollaan kiinnostuneita monessa mielessä. Ota tästä ajasta kaikki irti ja nauti saamastasi huomiosta täysin siemauksin. Ole samalla tietoinen sisälläsi asuvan rakkauden ja hetkellisen nautinnon välisestä mahdollisesta ristiriidasta.

Neitsyt

Ihmissuhteet ja parisuhde ovat tänään hyvässä myötätuulessa, sikäli kun suhteesi perustuu molemminpuoliseen aitoon rakkauteen. Muuten tunnet olosi niin tyytymättömäksi, ettei yhteiseloa voi parhaalla tahdollakaan kutsua sopuisaksi. Kulje näinä päivinä sydämesi polkua ja anna tilaa aidolle rakkaudelle.

Vaaka

Venus on merkissäsi ja tänään sinussa on aivan erityistä säihkettä. Vetovoimasi saa sukat pyörimään innokkaimpien seuraasi pyrkijöiden jaloissa. Jupiterin samanaikainen sekstiili osoittaa tietä menestyksen kentille, mikäli uskallat luottaa oman arvomaailmasi mukaisiin ratkaisuihin.

Skorpioni

Ilmassa on tänään lemmen leiskuntaa ja tavalla tai toisella sinäkin pääset nauttimaan rakkauden sävelistä, kunhan et vaadi toiselta mahdottomia. Asioiden on nyt annettava edetä omalla vauhdillaan, muuten porhallat metsään niin että rytisee.

Jousimies

Onnea tuottava Jupiter tekee sekstiiliä Venukselle ja osoittaa sinulle yllättävän mahdollisuuden tutustua erittäin mielenkiintoiseen henkilöön jos uskallat poiketa rutiineista ja hemmotella itseäsi jollakin, mikä sinua nyt eniten viehättää. Vain nauttimalla elämästäsi teet tästä törmäyksestä mahdollisen.

Kauris

Rakkauselämäsi on kriittisessä vaiheessa ja tunnet syvää tyytymättömyyttä kumppaniasi kohtaan, ellei suhteenne ole oikealla mallilla. Mieti silloin, mitä olet itseltäsi hänen vuokseen kieltämässä. Silloin on aina kysymys pelosta eikä rakkaudesta. Rakkaus ei pelkää, vaan nauttii elämästä täysin siemauksin.

Vesimies

Olet vauhdikkaalla tuulella ja vetovoimasi vaikutuksesta yksi tai useampikin henkilö osoittaa avoimesti kiinnostuksensa sinua kohtaan. Valinnan valtikka on kuitenkin sinulla, joten malta kohtalokkaan flirttailun sijaan tutkia, mikä on sinulle tärkeää tässä elämässä.

Kalat

Et nyt oikein itsekään tiedä mitä haluat, mutta älä anna sen estää sinua toteuttamasta jotakin tavallisesta poikkeavaa suunnitelmaasi. Aikaisemmin kulkemattomalla polulla odottaa tällä kertaa mielenkiintoinen ja elämääsi monella tavalla avaava tuttavuus. Uskalla siis poiketa rutiineista.

X