Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 3.10.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Ne kaikkein omimmat ja ihanimmat jutut löytyvät aivan välittömästä läheisyydestä, kunhan vain uskallat seurata viisaan sydämesi ääntä päivittäisessä elämässä. Oman ilon eteen on välillä pakko pahoittaa jonkun toisen mieltä.

Oinas

Pinnasi on erittäin tiukalla kumppanisi kanssa, mikäli hän millään tavalla yrittää rajoittaa sinua tai estää sinua toteuttamasta omaa arvomaailmaasi. Juuri tänään tunnistat asioita, joiden haluaisit muuttuvan nykyisessä suhteessasi. Uskalla nostaa sinua häiritsevät asiat esiin sellaisina kuin itse ne koet.

Härkä

Seksuaalinen tai eroottinen tunnelma valtaa kehosi lähipäivinä ja voi sitä onnekasta, joka pääsee jakamaan sitä kanssasi. Samalla kun elät kehossasi tätä intensiivistä vaihetta, olet myös henkisesti korkealla tasolla ja hermostut ihan tosissaan, ellet saa tunteillesi aitoa vastinetta.

Kaksonen

Et kestä määräilyä tai rajoittamista kumppanisi taholta ja olet valmis kunnon taisteluun, ellet saa itse päättää menemisistäsi lähi päivinä. Sinua kiehtovat nyt hyvin epätavalliset asiat, joiden selittämiseen sinulla ei toistaiseksi ole eväitä. Tarvitset nyt tilaa löytääksesi omat juttusi. Älä tingi tästä tarpeestasi.

Rapu

Elämä tarjoaa sinulle ihanuuksiaan korkealla volyymilla, mutta voidaksesi nauttia kaikesta mitä on tarjolla, tulee sinun uskaltaa ottaa se vastaan. Venuksen ja Pluton energia toimii korkealla jännitteellä tai sitten se ei toimi ollenkaan. Kerää rohkeutesi ja katso päivän kortit pientä riskiä pelkäämättä.

Leijona

Energiaa ja intoa virtaa nyt suonissasi vaikka millä mitalla, mutta se ei kestä minkäänlaisia rajoituksia. Olet ajoittain hyvinkin vihaisella päällä, mikäli edes sisimmässäsi koet elintilasi käyneen ahtaaksi. Muista vihan leimahtaessa, että määräät itse tilastasi ja vain sinä voit antaa sitä itsellesi lisää jos tarve vaatii.

Neitsyt

Nyt on otollinen aika nauttia elämän tarjoamista iloista ja nautinnoista, sillä saat yllättävän helposti sen mitä vain päätät lähteä hakemaan. Konditorian leivoksista ei kuitenkaan ole kysymys, joten varaa kalenteriisi riittävästi tyhjää voidaksesi toteuttaa ne oivallukset ja mahdollisuudet, joita päivä tarjoaa.

Vaaka

Tee jollain keinolla tästä päivästä tavallista löysempi ja anna itsellesi lupa nauttia vapautuneesta ajasta. Luvassa on mukavia pieniä yllätyksiä jokaiselle, joka pystyy seuraamaan hetkellisten haaveiden viitoittamaa tietä. Kulje omia polkujasi ja nauti siitä.

Skorpioni

Tänään kannattaa elellä avoimin ja iloisin mielin, sillä sinulle on tarjolla jotain tavattoman ihanaa. Ethän estä tuon ihanuuden tuloa elämääsi liian ahtaalla ja rajoittuneella elämäntyylillä. Venuksen ja Pluton sekstiili edustaa myönteisyydestään huolimatta, jotain tavallisesta poikkeavaa ja rohkeutta vaativaa tekemistä.

Jousimies

Tänään kannattaa lähteä hiukan tuulettumaan ja oikein tietoisesti nauttimaan elämästä, sillä monta kivaa pientä yllätystä on luvassa rohkealle seikkailijalle. En tarkoita mitään tutkimusmatkaa Intiaan vaan tämän päivän kuluessa esille nousevia uusia mahdollisuuksia, jotka tuntuvat sinusta mielenkiintoisilta.

Kauris

Seksuaalista ja eroottista latausta on ilmassa ja kukaan ei kiellä sinua toteuttamasta sitä tavalla tai toisella. Voit luottaa Venuksen ja Pluton kasvattamaan vetovoimaasi. Tietysti tämän energian voi purkaa myös jollain muulla sinua kiinnostavalla tavalla.

Vesimies

Harmistut tänään hyvin voimakkaasti sellaisiin ihmisiin tai vaatimuksiin, jotka selvästi estävät sinua nauttimasta sinulle kuuluvista asioista. Elämän rytmi on tänään iloa ja nautintoa korostava. Jos koet jääväsi paitsi tästä ihanasta energiasta niin tyytymättömyytesi kasvaa melkoisiin mittoihin ja sen huomaa.

Kalat

Sinua saatetaan näinä päivinä lähestyä seurustelumielessä hyvin yllättäviltä tahoilta. Nauti toki huomiosta, kunhan pidät koko ajan mielessä, mikä on sinulle tärkeintä ja arvokkainta juuri nyt. Hetken hurma voi olla rakkauden surma, ellet kohtaa sitä tietoisesti ja rehellisesti omista olosuhteistasi käsin.

X