Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 31.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Koska kuu siirtyi neitsyen merkkiin pariksi päiväksi, merkitsee se monille merkeille hiljentymistä ja pienimuotoisempiin asioihin keskittymistä. Myös sinä huomaat jo paremmin villakoirat nurkissa tai epämääräisissä paikoissa sijaitsevat esineet. Saat ehkä raha-asioissasi jotain erityistä aikaan lähipäivinä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Jokin seikka voi nyt pysäyttää sinut kodin asioiden pariin. On mahdollista, että kyseessä on iso asia, kuten painava tavara, uusi vastuu tai sopimus jostain urakasta, tai sitten muuta henkisellä tasolla pidemmän päälle vaikuttavaa. Kuu suosii puolestaan sitä, että saat ystävällistä kohtelua harrastuksessa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jokin kirjallinen seikka tai sopimusasia näyttäisi kaipaavan täydennystä tai melkoista paneutumista. Älä siis suhtaudu mihinkään eteesi tulevaan tekstiin tai raporttiin yliolkaisesti, äläkä kiirehdi sen kanssa! Mars on yhä sektorissa, joka pitää sinua taka-alalla, ehkä valmistautumassa tai valmiustilassa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Konkreettiset seikat ovat olleet todennäköisesti erityinen kiinnostuksenkohteesi jo parisen viikkoa, ja paljon on ehkä ehtinyt tapahtua omistustesi tai niitä koskevien kaavailujen suhteen. Juuri nyt näissä asioissa näyttäisi olevan merkittävä etappi, jonka myötä tulee tilanteesta ennen ja jälkeen.

Leijona (23.7.-22.8.)

Menet eteenpäin samaan tahtiin kuin viimeisen reilun viikon aikana, mutta sanojesi viesti muuttuu painokkaammaksi. Meneillään voi toki olla muutakin painoarvoa omaavaa, eikä sopimuskaan ole poissuljettu. Saat myös tilaisuuksia heittäytyä hauskaksi tai nauttia hauskasta ilmapiiristä. Matka voi olla tuloillaan.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Viime päivien salaperäiset tunnelmat jatkuvat, joten ilmassa voi olla sanomattomia asioita, paljastettuja totuuksia tai muutoin kiinnostusta esimerkiksi psykologiaan ja alitajuntaan. Ehkä huomaat nyt selvästi oman alitajuisen esteesi ja pystyt ratkomaan sen. Harrastus ja matka sopivat hyvin yhteen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Yllättäviä ympyröitä ja yhteisöjä on voinut tulla elämääsi tai pistäytyä elämässäsi viime aikoina, ja olet saanut aimo annoksen uudistusmielisiä ajatuksia. Juuri nyt jokin idea tuntuu tärkeältä vai ollaanko sitä laittamassa täytäntöön? Ystävyyssuhteissa voi tapahtua välttämätöntä karsintaa, jos ajatukset eivät kohtaa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Eteenpäin pyrkimisen viimeaikaisissa tapahtumissa on ollut värikkäitä vaiheita tai ainakin vaihtelua, mutta nyt otat jonkin seikan hyvin tosissasi! On kuitenkin mahdollista, että turhautumisen tunne löytää tiensä jotain kautta elämääsi. Muista, että mahdollisuuksia on monia, äläkä kiinnity vain yhteen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Viimeaikaisella itseluottamuksella ratsastat monien esteiden yli. Laajentumis- tai matkailusuunnitelmissasi näyttäisi kuitenkin olevan vaihe, jolloin asiat pitää käydä läpi kriittisesti pala palalta, joten älä ole liian huoleton! Ehkä kohtaat ylimääräistä kritiikkiä, mutta paras on antaa sen olla.

Kauris (21.12.-19.1.)

Jotkut voivat nyt kokea muutoksia siinä, mitä materiaaliselta elämältään haluavat, vai haluavatko panostaa enemmän muuhun, kuten kokemiseen. Sinulla on enemmän valmiutta tehdä pitkälle kantava päätös näissä aiheissa. Toisella paikkakunnalla oleva henkilö voi herättää sinussa luottamusta!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Hektisyys ja kiire eivät ole hävinneet mihinkään, ja tempoiluakin riittää sopimuksissa ja kanssakäymisessä yleensä. Joko itse vaihdat yhtäkkiä suuntaa tai sitten toinen peruuttaa tapaamisen. Äänensävystäsi voi paistaa kireys! Jokin voi saada sinut tuntemaan alemmuutta omistuksissasi.

Kalat (19.2.-19.3.)

Tiukat planeettakuviot tuntuvat monien elämässä näinä päivinä, ja merkkisi kohdalla kyse on työstä, sen merkityksestä, oikeellisuudesta tai sen viemästä ajasta. Raskaampaakin tehtävää voi olla tiedossa, josta on vaikea päästä irtaantumaan vapaalle. Älä välitä, jos joku ottaa esiin vajavaisuutesi!

X