päivähoroskooppi rapu
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 4.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Ehkä pientä rauhoittumista tai hidastumista on havaittavissa viime päiviin verrattuna. Kuun sijainti härän merkissä voi vetää enemmän nautintojen pariin vaikkapa ruokailun merkeissä. Toiminnallisuus näyttäisi olevan sinulla hyvässä kuosissa – voit jopa kokea jaksamisen parantumista!

Härkä (20.4.-20.5.)

Omassa merkissäsi parin päivän ajan oleva kuu voi saada sinuun lisää juurtumisen tunnetta, jota olet todennäköisesti kaivannutkin jo viikkojen ajan. Taivaalla ilmapiirissä on paljon puhkuvaa toiminnallisuutta, äkkipikaisuutta tai syöksähtelyjä sinne tänne, mitä sinun on ollut hiukan vaikea kestää.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Mars se vain puskee merkissäsi yhä perääntyvässä silmukkaliikkeessä tuoden sinulle todella pitkän jakson, jolloin aktiivisuuttasi punnitaan. Aika ajoin väsymys kuitenkin iskee, ja liikut sen suhteen välillä ristiaallokossa. Eikö tunnukin siltä, että rentoutuminen ei aivan kuulu näihin viikkoihin?

Rapu (21.6.-22.7.)

Jotain uutta vireyttä voi tulla tulevaisuuden suunnitelmiisi näinä päivinä. Ehkä käsitteletkin niitä vielä enemmän huomisen aikana. Viime viikkojen tapaan arjen vaatimukset pitävät sinut herkästi kiinni velvollisuuksissa, rutiineissa tai sitten kuuntelet itseäsi herkällä korvalla. Vältä luulosairauden mahdollisuus!

Leijona (23.7.-22.8.)

Oletko kokenut todella vapauttavia olotiloja viime viikkoina? Vai oletko päässyt toteuttamaan itseäsi täysipainoisesti jossain sankarillisessa tai näyttävässä roolissa? Pystyt yleensä myös antamaan paljon, jos saat itsekin paljon. Tämä voi olla sitä saamisen aikaa monella tavalla. Ja tunnettakin on!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Saat ehkä kokea jotain mukavaa pienellä reissulla lähikaupunkiin tai uuteen ravintolaan. Varsinkin ruokailuun liittyvä reissu voisi onnistua erittäin hyvin. Luottamus voi kasvaa kauempana asuvaan sukulaiseen. Perhesuhteissa tapahtuu muutenkin. Jos etsit rakkautta, katsasta lähiseutu!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Monenlainen yhteydenpito on sujunut erittäin hyvin viime viikkoina, ja olet voinut luoda paremman yhteyden moneen ihmiseen ja tahoon. Kaikenlainen viestintä on tuottavaa myös kansainvälisillä vesillä. Nämä planeetat ovat voimassa vielä muutaman päivän ajan, joten valmistaudu alkuviikkoon terästäytymällä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla voi ilmetä vieläkin tavallista enemmän materiaalisia haluja ja tarpeita, joita todennäköisesti haluat tyydyttää kaikin käytettävissäsi olevin keinoin. Toiveiden tynnyrikin saattaa olla täynnä tässä suhteessa, eikä kaikkea voi toteuttaa. Hauskanpitoakin pitäisi riittää, ja pilkettä on silmäkulmassa puolin ja toisin!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Spontaaniutta ja intoa on ollut tarjolla ylettömästi, mutta useimmille myös elämäniloa ja optimistisuutta. Nämä vielä pari päivää jatkuvat ajat ovat ehkä olleet poikkeuksellisia, sillä hohdokkuutta ja glamouriakin on ollut monilla matkassa. Kokemisen halu on voinut viedä uusiin paikkoihin.

Kauris (21.12.-19.1.)

Tilanteet vievät sinua vielä enimmäkseen tarkkailijaksi tai sivustakatsojaksi, ja on itsestäsi kiinni, viihdytkö siinä roolissa vai et. Voisit hyödyntää tätä jaksoa tutustumalla itseesi paremmin ja löytämällä kasvusi esteet. Toisin sanoen talon perustat pitää kunnostaa ennen kuin päälle voi rakentaa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ehkä sinulla on aika ajoin olo, että jalkasi pysyvät tuskin maan pinnalla. Arkkityyppisesti merkkisi onkin luotu katselemaan maailmaa jollain tavalla epätyypillisestä näkökulmasta ja hahmottelemaan kaikenlaisia mahdollisuuksia. Nyt saatat tehdä sitä enemmän kuin pitkiin aikoihin. Rakkaus aatteeseen on voimakas!

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinussa olevia luovia taipumuksia on todennäköisesti tullut runsaasti esiin viime aikoina, ja samalla elämänhalusi on näyttäytynyt voimakkaana tai uhmakkaana. Näin mielenkiintoisia vaiheita harvoin on, sillä planeetat puskevat yrittämään tai valloittamaan maailmaa! Tunne voi olla sidoksissa haavekuvaan!

X