Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 4.6.

Vesimiehen kannattaa hakeutua yhteisöllisen aktiviteetin pariin tänään. Mitä tähdet kertovat omalle merkillesi?

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Vesimiehen kannattaa hakeutua yhteisöllisen aktiviteetin pariin tänään. Mitä tähdet kertovat omalle merkillesi?

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Oinas (20.3.-19.4.)

Tällä hetkellä sinulla voi olla viehtymystä johonkin eksoottiseen paikkaan, kenties huojuvine palmuineen tai upeine rantoineen. Eksotiikkaa voi löytyä tietenkin myös kotimaasta. Veden läheisyys saattaa olla in. Ehkä arvostat makunautintoja entistä enemmän, mikä saattaa näkyä ruokakaupassa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Merkuriuksen ja Uranuksen sähäkkä ja sähköinen yhtymä on tänään tarkka ja se voi kirvoittaa monenlaiseen älylliseen tekemiseen. Aivan uusi näkökanta saattaa kiinnostaa, mikä ihmetyttää jopa itseäsi. Kodin asiat pitävät sinut kiireisenä tänäänkin, ja siihen voi liittyä hihojen käärimistä ja siivoamista.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Täysikuu vaikuttaa vieläkin ja pitää auringon ja kuun paikassa, jossa ne tuovat esiin kahdenkeskiset suhteet kärjekkäämmin tai intensiivisemmin. Myös hyvin eläväisiä tapaamisia voi olla tiedossa, ja kaikki päivitellään a:sta ö:hön. Keskusteluissa saattaa tulla esiin pinnan alla olevat vaikuttimet.

Rapu (21.6.-22.7.)

Tänä viikonloppuna olet ehkä huomannut joitain puutteita arjessasi ja yrittänyt parantaa niitä mm. korjaamisen tai siivouksen avulla. Käytännön seikat voivat sanella paljonkin juuri nyt muutenkin, ja kannattaa tarttua kuokkaan, harjaan, kauhaan tai vaikkapa maalipensseliin. Venuksen pehmeä asema merkissäsi on vielä voimassa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinun luulisi saavan paljon ihania kokemuksia ja nauttivan erilaisista elämyksistä. Onko nyt se teatteriesitys tai musiikkitilaisuus? Vai onko kyseessä ylimääräinen viihdeilta tai vaikkapa vierailu huvipuistossa? Muutokset mietityttävät todennäköisesti myös tänään ja puheenaiheet voivat olla erilaisia.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Perheyhteisön parissa luulisi riittävän puuhaa, kuten vaikka juhlien järjestämistä tai jopa oleilua yhdessä eri paikassa tai lomalla. Tämän päivän perheen tuntu voi näkyä myös siinä, että vierailet kodinomaisessa ravintolassa tai muussa samantyyppisessä paikassa. Matkailu sopii sinulle näinä aikoina!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Mielesi on tällä hetkellä liikkeessä, ja uteliaisuutesi on voimakasta. Voisi kannattaa vierailla kirjakaupoissa tai kirjastossa ja etsiä sopivaa lukemista. Kannattaa myös lähteä liikkeelle fyysisesti, sillä sekin tukee aivojesi toimintaa. Suuremmalla porukalla tekeminen voi olla mieleesi tai niin yksinkertaisesti tapahtuu.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ovatko materiaaliset halut mielessäsi, kuten ostokset ja tavarat, joita haluaisit omaksi? Planeetat ovat myös sellaiset, että voit päätyä hankkimaan jotain, jonka hyödyllisyyden kyseenalaistat pian. Se voi olla vaikka vaate, joka myöhemmin näyttää oudolta. Tunnetta ja rakkautta näyttäisi olevan paljon ympärilläsi!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Mielessäsi saattaa olla paljon asioita ja tunteita, sikin sokin, ja todellisuus voi välillä karata kauemmas, kunnes tavoitat sen taas. Tai sitten muita seikkoja on hujan hajan ja annat itsellesi hetkeksi luvan olla välittämättä. Arjessa voi olla käänteitä tai rytmin vaihteluita. Matkustelu on parasta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Alitajuiset asiat tai muistot menneisyydestä voivat olla jollain tapaa tämän päivän asialistalla, mutta ehkä yksinkertaisesti viihdyt enemmän omissa oloissasi tai hyvän kirjan parissa. Kaikki salattu voi myös kiinnostaa tai keskustelet mehevästä juorusta. Onko jokin harrastus muuttamassa muotoaan?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Yhteisölliset aktiviteetit sopivat hyvin tämän päivän ohjelmaan, ainakin planeettojen kannalta. Ehkä siis hakeudut tai menet ystävän tai perheenjäsenen mukana vaikkapa markkinoille tai konserttiin. Vähän kontrolloimatonta menoa saattaa olla muutenkin ympärilläsi. Perhe ja lähiympäristö ovat yhä fokuksessa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Kannattaa keskittyä myös hyvän terveydentilan ylläpitämiseen, sillä painavan, vastuuasioihin liittyvän Saturnuksen vaikutus merkissäsi jatkuu. Painon tuntu voi joskus olla liikaakin, joten lepää tarpeeksi ja anna itsellesi omaa aikaa. Onneksi saat nauttia vielä Venuksen erittäin lämpimästä tunnelmasta!

X