Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 5.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Maallisempiin aiheisiin keskittyminen on näkynyt elämässäsi jo toista viikkoa, ja saat paljon luonnonläheisyydestä, hajuista ja mauista. Puutarhaharrastajat ja kotikokit pääsevät eteenpäin harrastuksessaan. Nyt juuri ilmassa on enemmän leikkisyyttä ja siksi pelitkin voivat kiinnostaa tai tulla ajankohtaisiksi.

Härkä (20.4.-20.5.)

Onkohan nyt kotioloissa paljon järjestelyjä, jotka tekevät sen, että ihan perusrentoutumista voi olla vaikea toteuttaa. Joku muukin aihe voi pitää aikataulut tai hermot kireällä, mutta parhaimmillaan saat paljon aikaan. Koetko yhä, että tietyt asiat on parempi pitää piilossa tai uteliaiden katseiden ulottumattomissa?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Asioiden kuntoon saattaminen voi olla teemana lähiympäristössä tai naapurustossa, ja viestintä voi olla sen mukaista eli asiapitoista tai kuivakkaa. Ehkä pohdit tulevan viikon asioita, jotka pitää viedä tehokkaasti ja järjestelmällisesti eteenpäin. Jos järjestät juhlaa, pidä mielessä aktiivisuus tai vauhdikkuus!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jo yli viikon ajan olet ollut terävämpi ja ärhäkämpi reagoimaan asioihin, jotka eivät mielestäsi suju tai ole oikein kaikille osapuolille. Planeetat eivät kuitenkaan hellitä viikonloppunakaan, joten tämä näkyy myös nyt suurempana omapäisyytenä tai tarpeena toimia voimakkaasti. Suurempi joukko ilahduttaa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Jos päivän ohjelmassa on juhlaa, on siihen valmistautuminen kunnia-asia, ja on ryhdistäydyttävä tai laitettava parhaat päälle. Kaavailut oman imagosi tai maineesi parantamiseksi voivat viedä runsaasti aikaa, mutta varmaan se kannattaa. Olet altis viemään suhdetta ylvääseen suuntaan, jotta voit olla ylpeä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olet saanut nauttia Merkuriuksen ja Venuksen harmonisista aspekteista merkkiisi jo jonkin aikaa, ja ne helpottavat yhä kommunikaatiota sekä tuttujen että tuntemattomien kanssa, ja saat helpommin hyväksyntää ajatuksillesi. Nyt on helppo omaksua tietoa, joka edellyttää laajaa katsantokantaa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinun on ehkä tehtävä tarkkoja laskelmia taloudenpidosta, oli sitten kyseessä omat, työpaikan tai läheisen rahat. Omaisuuden hallintaan liittyvät seikat voivat olla puheenaiheena, ja siinä ohessa ehkä isommatkin hankinnat. Kuu leijonan merkissä saattaa lisätä kaikenlaisia tarpeita nousta ylöspäin.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olisiko nyt tilanne, jossa olet kiinni suuremmassa järjestyksessä, josta et voi livetä? Ainakin järjestys, kurinalaisuus ja rakentava asenne ovat teemoja, jotka täytyy ottaa huomioon. Ideoita voisi tulla vaikka remontointiin tai kehittäviin harrastuksiin. Kuun ja Merkuriuksen asema voi saada hermot kiristymään.

Jousimies (22.11.-20.12.)

On mahdollista, että vietät aikaa kotikontujen ulkopuolella tai suunnittelet tulevaa matkaa. Suunnittelet ehkä tulevia vaiheita, ja etsit mahdollisuuksia parantaa asemaasi yhteisössäsi tai yhteiskunnassa. Viimeaikainen into, luovuus tai vauhdikkuus näkyy vielä elämäsi puitteissa ja lisää hulvattomuutta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Marsin ja Jupiterin kova kulma merkkiisi pitää sinut poikkeuksellisen yritteliäänä, aktiivisena ja halukkaana osallistumaan kaikenlaiseen lähinnä kotikulmillasi tai perheen parissa. Kotikulmillasi tai asumisessa saattaa olla mukana tekijöitä, joiden myötä tulee hälinää tai aktiivista tekemistä. Tilaisuus näyttäytyy rakkaudessa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Nyt kyse voi olla siitä, miten kohtelet muita tai päinvastoin, ja joku osapuoli voi näyttää tyytymättömyytensä. Kyse voi olla vastuusta ja huoltoseikoista, kuten siitä, miten ja kuka hoitaa toisen asioita hänen poissa ollessaan. Ihan spontaaneja uusia kontakteja ei välttämättä synny, paitsi tehtävien ohessa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Voit kokea hyvinkin selvästi, miten vaatimattomuus kaunistaa, ja muutenkin yritykset oman arvon kohottamiseksi eivät noin vain onnistu. Sen sijaan, saat tehtyä pienestä jotain suurta, ja kyse voi olla vaikka kädentöistä, nikkaroinnista tai instrumentin käytöstä. Lukemisessa maanläheinen aihe puree.

X