päivähoroskooppi härkä
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 6.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Taloudellisten seikkojen pähkäilyä harjoitetaan näinä aikoina todennäköisesti tavallista enemmän. Niihin voi liittyä kysymyksiä yhteisomistuksista, perinnöstä tai turvallisuuden takaamisesta vaikkapa uusien lukkojen avulla. Psykologinen havaintokykysi on tänään hyvä, ja auttaa saamaan selvää asiasta!

Härkä (20.4.-20.5.)

Jossain asiassa sukellat pinnan alle tai hetken hiljaisuuteen, mutta meditatiivisen hetken ohella ilmassa on yhä paljon kanssakäymistä ja toisten tahdissa on mentävä suurimmaksi osaksi. Planeettojen haasteellinen asema stimuloi, mutta voi aiheuttaa myös erimielisyyttä vaikkapa makuasioissa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Näyttää siltä, että olet jo parin viikon ajan kokenut erinäisiä vaiheita siinä, miten arkiaskareet ja velvollisuudet hoidetaan. Nyt asiassa saattaa olla käänteentekevä vaihe, ainakin johonkin ihmiseen liittyen. Arkiympäristön estetiikkaan paneutuminen tekee nyt hyvää olotilallesi, mutta myös jooga voi auttaa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu on melko voimakkaassa asemassa merkkiisi ja voi pakottaa tarkastelemaan omia tai toisten reaktioita ja niiden merkityksiä. Kannattaisi kuitenkin pitää jäitä hatussa, jos mieli tekee loukkaantua jostakin. Upea planeettakaarti pitää sinut kyllä vahvasti plussan puolella, mitä kokemiseen ja elämästä nauttimiseen tulee!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kodin asiat painottuvat planeettarykelmän myötä vielä yli viikon ajan, ja mukaan voi lukea myös vapaa-ajan asunnon tai lähiseudun. Näiden suhteen näyttäisi siis olevan asioita meneillään, ja vaativimmat seikat vievät aikaa. Olisiko perhejuhlien aika?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jokin voi pohdituttaa säästöjen tai omistusten suhteen, mutta kyse saattaa olla aivan pienestäkin asiasta. Voit oivaltaa itsesi tai toisen psykologisen esteen, joka on haitannut elämää tai yhteiseloa. Lähipiirissä voi yhä olla kaikenlaista mukavaa, ja naapuritkin voivat tuntua läheisiltä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Toisten kanssa voi olla jotain selvitettävää tai epäsopua tunnetasolla. Älä kuitenkaan syytä toista, jos kyse on omasta tilastasi tai tietynlaisesta tunteesta, jota projisoit toiseen. Sinulla on nyt kosminen lupa nähdä materiassa hyvää ja kaunista, ihastuttavia värejä ja materiaaleja. Saat väreistä voimaa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

On todella harvinaista, että merkissäsi on samaan aikaan kolme planeettaa, mitä jatkuu vielä 16.11. saakka! Näinä aikoina kirjalliset tehtävät, viestiminen, lukeminen, suhteet ja tyyliasiat sujuvat paremmin monilla skorpioneilla. Ehkä koet muutenkin, että elämä tarjoaa parastaan!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Jo parin viikon ajan on ollut meneillään alitajuisia prosesseja, joihin on voinut liittyä monenlaista tiedostamista ja oivalluksia, joita harvemmin ilmaantuu. Kaiken kaikkiaan mielesi voi olla todella paljon muissa maisemissa, kaukana, karuissa ympyröissä tai hiljaisissa paikoissa. Kotiin ja perheeseen voi yhä liittyä jotain mystistä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet saattanut sukeltaa syvemmälle johonkin yhteisöön ja sen toimintaan ja arvoihin. Vaikuttaa siltä, että kosmiset voimat pyrkivät saamaan sinua irti pienistä ympyröistä, mikäli olet sellaisissa ollut, kohti suurempaa maailmaa ja tulevaisuutta. Tässä päivässä voi olla hankala kotiin liittyvä seikka, joka lutviutuu kyllä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Suunnitelmat ovat mielessäsi enemmän tai vähemmän kirkkaina, ja saatat tavoitella jotain suurta, mikä on tasoltaan poikkeavaa normaaliin verrattuna. Joku henkilö saattaa vaikuttaa tavoitteisiisi todella paljon, mutta nyt asiaan voi tulla muutos. Asiat ovat merkittävässä vaiheessa viikon ajan!

Kalat (19.2.-19.3.)

Pitkään merkissäsi viipyneet Jupiter ja Neptunus voivat tuoda sinulle valtavasti haaveita, joita laitat toteen. Myös suhde saavuttamiseen voi muuttua pitkällä tähtäimellä, jopa niin, että ajattelet huomattavasti itsevarmemmin kyvyistäsi. Nyt inspiraatiota tulee paljon kauempaa, mitä jatkuu ainakin viikon!

X