Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 6.6.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Suorastaan megalomaaninen voimalataus päättää tämän viikon ja aloittaa seuraavan Marsin tehdessä oppositiota Plutolle. Nyt ovat kaikkien soturienergiat aktivoituneita ja jokaisen tulee päästä tekemään sitä ehdottomasti omaa juttuaan.

Oinas

Olet hyvin ehdottomien kosmisten voimien alaisuudessa ja ne vaativat sinua tekemään jonkun normaalia elämänrytmiä sekoittavan ratkaisun. Tästä syystä koet muiden vaatimukset ja arvostelun niin ahdistavana, että olet valmis melkein mihin tahansa oman näkemyksesi puolesta. Näin sen kuuluu nyt olla.

Härkä

Positiiviset muutosvoimat vaikuttavat sinun kauttasi ja saat tällä jaksolla toteutettua tärkeitä uudistuksia monella sinulle tärkeällä elämänalueella. Heti toimintaan ryhdyttyäsi huomaat saavasi yllättävää tukea kaikille kaipaamillesi uudistuksille. Tietoisena tästä onnekkaasta ajasta saat paljon aikaan.

Kaksonen

Tunnet valtavaa sisältäsi nousevaa vastustusta sellaisia asioita kohtaan, jotka sinun on nyt pystyttävä jättämään pois tärkeämpien tieltä. Ahdistava olotila kohdistuu joko asioihin tai ihmisiin, joita kohtaan tunnet liian suurta velvollisuudentuntoa tai auktoriteettipelkoa. Vapauta itsesi näistä kahleista.

Rapu

Joudut näinä aikoina tekemään hyvin ratkaisevia ja varmasti vaikeita päätöksiä, joissa sinun on uskallettava olla itsekkäämpi ja vahvempi kuin aikoihin. Mars on merkissäsi oppositiossa Plutoon ja se merkitsee sinulle kohtalokkaita aikoja, ellei itsevarmuutesi riitä omien ratkaisujen tekemiseen.

Leijona

Alitajuiset ja ahdistavat paineet käyvät ajoittain lähes ylivoimaisiksi, ellet rohkene uudistaa elämääsi siihen suuntaan, jonka tiedät ainoaksi oikeaksi. Pluto haastaa alitajuntasi työskentelemään kaipaamiesi muutosten puolesta ja tietoisena tästä sisäisestä paineesta voit luottaa siihen mitä olet tekemässä.

Neitsyt

Hallussasi on niin suuri sisäinen voimalataus, että voit tällä jaksolla muuttaa todella suuria asioita elämässäsi, täysin haluamaasi suuntaan. Marsin sekstiili ja Pluton kolmio merkkiisi on kosminen lupa toimia tämän hetken hallitsijana omassa ja välillisesti monen muunkin elämässä.

Vaaka

Marsin ja Pluton neliössä ei pysty toimimaan itseään vastaan pienissäkään asioissa. Luota omiin tuntemuksiisi ja pidä lujasti kiinni oikeuksistasi. Mahdolliset vihan ja aggressiivisuuden tunteet kuuluvat luonnollisesti kokemuspiiriisi ja ne ovat varmoja merkkejä muutoksen tarpeesta sillä alueella.

Skorpioni

Marsin voimakas kolmio merkkiisi antaa sinulle vahvuutta ja kyvykkyyttä toteuttaa omia suuria suunnitelmiasi ilman pelkoa tai epäilystä toimintasi onnistumisesta. Älä silti odota, että kaikki muut ovat samaa mieltä. Voimakas vastustus joltakin suunnalta kuuluu asiaan. Älä anna se hidastaa vauhtiasi.

Jousimies

Varaudu voimakkaisiin ja ehdottomiin innostuksen puuskiin, jotka eivät alkuinnostuksen jälkeen jätä sinulle mitään mahdollisuutta perääntyä. Hetkellinen paniikki kuuluu ajan laatuun pian päätöksen tekemisen jälkeen, mutta se menee lopulta nopeasti ohi ja osaat lopulta nauttia muutoksesta elämässäsi.

Kauris

Elämä näyttää sinulle oikeaa suuntaa niin voimakkaalla tavalla, ettei sinun kannata taistella itseäsi vastaan. Tee päätökset vain omasta puolestasi ja hyväksy ympäristötekijöiden sinua määräävä asema. Sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia seurata muiden odotuksia tai vaatimuksia ilman ankaraa suuttumusta.

Vesimies

Edessäsi on nyt merkittäviä uusia mahdollisuuksia, jotka edellyttävät vähintään suurten henkisten riskien vastaan ottamista. Kerää kaikki rohkeutesi ja katsele, mitä elämä on sinulle tarjoamassa. Päätökset on tehtävä keneltäkään lupaa kysymättä tai ne jäävät kokonaan tekemättä.

Kalat

Elät yhtä vuoden voimakkaimmista jaksoista, jonka kuluessa sinulla on sisäistä näkemystä merkittävien uusien valintojen tekemiseksi elämässäsi. Kaikki luonnon voimat ovat puolellasi ja tunnistat sen kasvaneena itsevarmuutena kaikessa tekemisessäsi. Päätä vain mitä haluat ja ota se sitten itsellesi.

X