Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 7.10.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVPhotos

Aavistukset ovat oppaita, jotka ohjaavat pois turvattomilta ja onnettomilta vesiltä. Kuuntele siis alitajuntaasi ja ole valmis selvittämään jokainen mieltäsi vaivaamaan alkava asia. Valo voittaa pimeyden ja pimeys on vain tietämättömyyttä.

Oinas

Painostava olotila osuu johonkin kohtaan tätä päivää, mutta menee kyllä nopeasti ohi. Se on silti tärkeä vihje väärin valitusta suunnasta.

Härkä

Osaat tänään määritellä omaa suuntaasi tarkkailemalla alitajuisia ja silti selviä varoitussignaaleja, jotka nyt ohjaavat elämääsi oikeaan suuntaan.

Kaksoset

Itku ja mielenliikutukset saattavat olla tänään herkässä, sillä pahoitat mielesi lähes kaikesta sinuun kohdistuvasta arvostelusta. Tulpat korviin.

Rapu

Anna tänään enemmän tilaa mielikuvitukselle ja hetken mielijohteille, sillä olet hyvin luovassa mielentilassa. Voit ehkä uudistaa elämääsi.

Leijona

Hiukan utuinen olotila kuuluu ainakin osaksi tätä päivää ja sellaisen ilmetessä kannattaa pysäyttää auto tai poistua hetkeksi tietokoneen läheltä.

Neitsyt

Alitajuntasi elää tänään voimakasta aikaa ja sinun kannattaa kuunnella kaikkia aavistuksia sekä miettiä näkemiäsi unia ohjeeksi elämällesi.

Vaaka

Tämän päivän herkkä lataus tuo sinulle muutamia hiukan ahdistavia tuntemuksia, jotka ovat hienovaraisia varoituksia tulevista ongelmista.

Skorpioni

Yleinen tavallista herkempi ilmapiiri osuu sinulle hyvään saumaan, sillä pystyt selvittämään monta asiaa toisten herkkyyttä hyödyntäen.

Jousimies

Olet tavallista herkemmässä mielentilassa etkä pysty tavanomaisen selkeään ajatteluun. Varo ettei kukaan johda sinua tarkoituksella harhaan.

Kauris

Pystyt aistimaan ja aavistamaan mitkä asiat eivät ole oikeilla raiteilla. Juuri sinulla on tänään mahdollisuus saada tilanne korjaantumaan.

Vesimies

Älä välitä ellet tahdo tänään päästä eräiden ihmisten kanssa samalle aaltopituudelle, sillä kuljet itse hiukan tavallista sameammassa vedessä.

Kalat

Joudut ehkä tahtomattasi todistamaan jotain väärinkäytöstä tai jopa petosta lähipiirissäsi. Toimi sen mukaan minkä itse koet oikeudenmukaiseksi.

Lue myös:

Astro.fi

Annan viikkohoroskooppi 5.-11.10.

X