päivähoroskooppi härkä
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 8.1.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on taas tullut pariksi päiväksi ystävämerkkiisi leijonaan, kuten noin kerran kuussa tapahtuu. Saat tästä mukavasti lisää tulisuutta toimiisi ja uskallat näyttäytyä ronskimmin. Kaikenlaisia valloituksia voi olla mielessäsi, niin työelämän, luovuuden kuin ihmisten suhteen. Ystävyys vie voiton kahdenkeskisestä olemisesta!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuu ja Venus painottavat ehkä jonkinlaista ristiriitaa työelämän ja perheeseen liittyvien tavoitteiden välillä. Nämä pohdinnat voivat kuitenkin tuottaa originellin ratkaisun siihen, miten pääset elämässä eteenpäin. Kannattaa pitää mielessä, että jo pari kuukautta kestänyt planeettavaikutus suosii toimiasi rahan ansaitsemiseksi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Hauskoja hetkiä pitäisi olla tiedossa ja ehkä viihdettäkin. Joka tapauksessa näyttää siltä, että yhteydenpito on värikästä tai dramaattista, joten tunteidentäyteisyys on taattu. Ihminen voi tulla luoksesi tavallista kauempaa tai sitten yhteydet luodaan etäyhteyksien avulla. Kutsuuko yhteisön vetovoima?

Rapu (21.6.-22.7.)

Saatat kiinnittää enemmän huomiota tavaraan, johon liittyy statussymbolin arvoa tai jotain muuta arvokasta. Ehkä muutenkin halusi ja tarpeesi ovat nyt koholla, ja samalla saatat pohtia kaikkea sitä mitä rahalla saa. Kannattaa muistaa, että Jupiter pitää päämääräsi ja kunniantuntosi korkealla vielä pari kuukautta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Poikkeuksellisen suuria suunnitelmia voi olla tekeillä suhteessa matkusteluun tai jopa asettumiseen toiselle paikkakunnalle. Jos et itse niitä tee, voi kyse olla läheisen kaipuusta maailmalle. Keskusteluissa voi olla intomielisyyttä ja vastakkainasetteluakin. Sovittelua kaivataan aika ajoin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ehkä on aika ottaa enemmän hetkiä itsellesi ja hakea sisäisiä voimavaroja tulevaisuutta ajatellen. Jos olet avoin, voit löytää uusia juttuja henkistä tai fyysistä hyvinvointiasi ajatellen. Esimerkiksi ruokavalio voi olla kiinnostuksenkohde lähiviikkojen aikana. Tunneside saattaa voimistua arkisten puuhastelujen aikana!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt voi olla kyse innostavista päivistä, jolloin suuret suunnitelmat ja rohkeus risteilevät päässäsi tai ympärillä olevien ihmisten elämässä. Voit kokea olevasi osa jotain suurta suunnitelmaa, joka voi mullistaa päämääräsi. Kiinnostus voi syttyä esiintymiseen jollain omaperäisellä tavalla!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Onko sinulla jokin tilanne, joka vaatii ryhdistäytymistä tai uudenlaista suoraselkäisyyttä? Kyse voi olla osittain ristiriitaisesta asetelmasta, joka saa sinut herkästi yrittämään olla jotain muuta kuin olet. Kodin piirissä tapahtuu, ja ehkä joku yrittää osoittaa erilaisuutensa tai omaperäisyytensä. Älä ärsyynny!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Nyt on taas ilmassa asioita, jotka vievät huomiotasi toisaalle kauas pois arkirutiineista, ja sehän on sinulle aina mieluisaa. Kaipuu kaukana olevaa ystävää kohtaan voi syttyä, tai sitten hän ottaa sinuun yhteyttä pitkästä aikaa. Keskusteluissa voi näinä aikoina olla ihanan vapauttavia ja uudistavia sävyjä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Nyt voi olla enemmänkin asioita pinnan alla ja ne halutaan sieltä ylös, valoon. Myös raha-asiat todennäköisesti kiinnostavat, tai sitten niille on tarpeen tehdä jotain. Älysi ja ajattelukykysi ovat näinä päivinä erinomaisessa vireessä, ja siksi saat elämäsi puutteet kuntoon ennätysajassa, ainakin ajatuksen tasolla!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kykenet näkemään erityisen hyvin kaiken piilotetun, kuten piilevät motiivit, joten pidä silmät auki varsinkin ympäristössä, jossa et ole varma toisten suhtautumisesta. Värikäs tai äänekäs persoona saattaa vaikuttaa nyt tavallista enemmän, ja eroavaisuudet tulevat selvästi esiin. Saat vastakaikua tunteelle!

Kalat (19.2.-19.3.)

Arjen vaatimuksia on tiedossa, mutta on myös mahdollista, että sinuun iskee halu parantaa arkeasi esimerkiksi uusimalla muutaman arjen käyttöesineen. Arkeesi voisi sopia pala luksusta juuri nyt, siihen viittaa kuun asema leijonassa suhteessa merkkiisi. Suhdeasiat voivat nivoutua lähiviikkoina kaukaiseen paikkaan tai etäisyyteen!

X