Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 8.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Raha-asiat ovat saattaneet askarruttaa mielessä jo pidempään, tai olet jopa kokenut halua irtaantua rasittavista, pitkäaikaisista omistuksista. Olet kokenut olosi jotenkin keveämmäksi saadessasi olla irti pakottavista rutiineista. Mars työntää vielä tällaisia kokemuksia mieleesi, ja voit nauttia vaikka joogasta.

Härkä (20.4.-20.5.)

Ehkä tunnemyrsky ei käy nyt kovin kovilla, ja pääasiaksi nousee rauhallinen tekeminen askartelun ja perheen parissa. Planeetat eivät työnnä sinua nyt kovin paljon suuremmille areenoille tai väljemmille vesille, ja tunnet olosi tyytyväiseksi omassa tilassasi. Pientä matkaa saattaa pukata kuitenkin.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinun kannattaa ottaa kaikki irti elohopeamaisesta Merkurius-planeetasta, joka kulkee merkissäsi vielä pari viikkoa ja terävöittää ajatteluasi. Hanki vihdoin kirja, jonka olet pitkään halunnut lukea! Jos tunnet olevasi joistain asioista sivussa, se tekee sinulle lopulta hyvää. Onko laajempi kokoontuminen tekeillä?

Rapu (21.6.-22.7.)

Matkoissa on näinä aikoina enemmän lumovoimaa kuin tavallisesti, ja siten huvipuistot, taidenäyttelyt tai matka maagiseen kohteeseen voivat kiinnostaa. Sinulla voi olla levottomat jalat jännällä tavalla, niin ettet huomaa sitä itsekään. Suhteessa on asetelma, joka liittyy kunniaan tai itsepäisyyteen.

Leijona (23.7.-22.8.)

Voit saada upean kokemuksen, jos olet auki uudelle. On mahdollista muutenkin, että asiat eivät mene totuttujen kaavojen mukaan, vaan kuvaan astuu esimerkiksi yllätysvieras. Talouteesi liittyvä parannus tai vapautus on saattanut olla mielessä jo monta kuukautta ja alat nähdä sen vaikutukset.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olet elänyt ihmeellisiä aikoja viime viikkoina, sillä elämä on avannut sinulle uusia reittejä, kokemuksia ja ihmisiä! Tässä ilmapiirissä riittää vielä porskutettavaa, ja olet paremmin sinut oman mielikuvituksesi tai henkisyytesi kanssa. Onko suhteessasi vai läheisen elämässä kolmiodraaman aineksia?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tässä viikonlopussa on jotain innokkuuden ja tulevaisuuden luomisen henkeä, mikä nostattaa sinut korkeuksiin ja olet yhteisöllisessä hengessä mukana. Rahan tai resurssien hankkimiseen voi tulla uusia tuulia, yksinkertaistamista tai luopumista. Koska Venus on sinulle vastakkaisessa merkissä, toiset välillä ärsyttävät.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Voit tehdä toisten kanssa erinomaisia juttuja, sillä yhteistyö ja luovuus kietoutuvat yhteen loistavalla tavalla. Seikkailunhalua on myös yhä ilmassa yllin kyllin ja olet saattanut jo koetella muutenkin rajojasi näissä asioissa. Suhteessa pysyttely arjen määrittämissä rajoissa haittaa heittäytymistä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Pystyt saamaan asioita paikoilleen ja terveyttäsi paremmaksi erityisesti liikunnalla, ja samalla kohennat muutakin arkiympäristössä. Aikaansaamisen tarve on monilla merkkisi edustajilla kova, ja se suuntautuu parhaiten asuinoloihin. Kuu kutsuu toiselle paikkakunnalle elämykselliseen hetkeen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet ihmistyyppiä, jolle asema, vakaus ja turvallisuus ovat tärkeitä. Ilmassa on kuitenkin elementtejä, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi turvatuksi muutoksen keskellä, sillä muutoksen planeetta Uranus kohdistuu merkkiisi harmonisesti. Perhepiirissä tapahtuu, ja ihmisiä tulee ja menee.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Rentoutumisen taidon hallitseminen on ollut tärkeää viime aikoina ja vieläkin, sillä planeettojen paine on kohdistunut merkkiisi voimakkaasti. Mindfullness, meditaatio, jooga tai vaikka rauhoittava kävely luonnossa ovat parhaita keinoja tähän. Joku järjestää yllätyksen tai vaihtaa suunnitelmaa, ja se voi olla ilon lähde!

Kalat (19.2.-19.3.)

Merkurius-planeetta pitää ajatteluasi aktiivisena, ehkä siitä johtuen, että paljon paperiasioita tai kesken jäänyttä viestien hoitoa on tiedossa. Keskustelua tulee paljon ja jopa väittelyä, varsinkin lähipiirissä. Viime viikkojen toimintasi on tuottanut tulosta, pidä mielessä tavoite myös viikonloppuna!

X