Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 8.9.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Menestys on olotila, johon juuri nyt on mahdollisuus heittäytyä vain päivästään nauttimalla. Sunnuntai sopii loistavasti chillailuun eli nautinnolliseen oleskeluun. Tulevaisuuteen asetetut odotukset ovat tuhoisin mahdollinen tie elämässä menestymisen kannalta. Jokainen pettymys tämän viikonlopun aikana johtuu liian korkealle asetetusta aiheettomasta odotuksesta. Todellista aihetta pettymykselle ei ole olemassa.

Oinas

Näinä päivinä saat varautua onnekkaaseen syöksykiitoon kohti suunnitelmiesi toteutumista. Älä silti mene tapahtumien edelle. Siinä saattaa nyt käydä todella kehnosti. Missään nimessä et saisi elää yli varojesi ainoassakaan tilanteessa, sillä tällaisena hetkenä otetut lainat ovat tavallista vaikeampia maksaa takaisin.

Härkä

Saat yllättävää tukea ja kannustusta jollekin tärkeälle suunnitelmalle. Varo menestyksestäsi huolimatta laittamasta kaikkea yhden kortin tai yhden ihmisen varaan. Laske kaikki sen mukaan mitä itse pystyt tekemään ja jätä kaikki muut lupaukset epävarmaan voittomarginaaliin, niin tappioita ei tule.

Kaksonen

Olet intoa piukassa, mutta juuri nyt elämä näyttää sinulle suunnitelmiesi karikot, jotta voisit ottaa niistä opiksesi ja valita uuden suunnan. Huomaa mikä tai mitkä asiat tuottavat selviä pettymyksiä. Niiden osalta sinun on kyettävä etsimään uusia vaihtoehtoja tai sovelluksia vanhojen tilalle.

Rapu

Älä luota helpoimpaan ja tuottavimpaan vaihtoehtoon ennen kuin pääset konkreettisesti toteamaan mistä todellisuudessa on kysymys. Näinä päivinä on menossa niin suuri tyhjien tarjousten suma, että saat olla tarkkana selvitäksesi siitä mahdollisimman pienillä tappioilla.

Leijona

Moni tuntee nyt tyytymättömyyttä elämäänsä ja haluaa kaataa ongelmansa sinun niskaasi. Älä ota vastaan turhia syytöksiä, äläkä missään nimessä lähde vetämään kenenkään toisen raskaaksi käynyttä kelkkaa. Pettymykset eivät koske sinua, ellet halua ottaa niitä vastaan jonkun toisen puolesta.

Neitsyt

Mikäli olet mukana jossakin väärässä projektissa, niin nyt sen luulisi sinulle selviävän. Katso vain mihin et ole tällä hetkellä lainkaan tyytyväinen ja tiedät missä on tärkein uudistamisen kohde tulevaisuutta ajatellen. Tyytymättömyyttä herättävistä jutuista on päästävä eroon, jos haluaa menestyä elämässä.

Vaaka

Sinulle on luvassa positiivisia yllätyksiä suunnitelmiesi etenemisessä, mikäli osaat pelata puhtaasti omilla korteillasi muihin liikaa tukeutumatta. Monenlaista puppua yritetään syöttää näinä päivinä niin sinulle kuin muillekin ja juuri siksi on viisainta luottaa vain siihen mitä itse pystyy tekemään.

Skorpioni

Mikäli joudut lähipäivien aikana tekemään valintoja merkittävien vaihtoehtojen välillä, niin luota vain siihen mikä itsestäsi tuntuu nyt hyvältä. Kaikkein innokkaimpia mukaan kiskojia ovat ne, jotka ovat jo pudonneet suurten odotusten syvään kuoppaan. Älä siis laske mitään tulevaisuuden varaan.

Jousimies

Olet erittäin suurten ja merkittävien valintojen edessä. Älä luota ensimmäiseenkään lupaukseen, jos haluat selvitä ehjin nahoin eteenpäin. Sinulla on nyt taipumus haksahtaa johonkin todella upeaan juttuun, joka lopulta kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Riittää kun pidät jalat tukevasti maassa.

Kauris

Energiatilasi on hyvällä mallilla ja sinulla on edessäsi hyviä mahdollisuuksia. Hoida kaikki sitoumukset itsenäisesti, ja menestys on pysyvää. Siivelle pyrkijöitä ja ’viisaita opastajia’ riittää haitaksi asti näiden päivien aikana. Säilytä uusien projektien täysi äänivalta itselläsi, niin ongelmia ei synny.

Vesimies

Sinulle tarjotaan jotain poikkeavan hyvää mahdollisuutta, johon kannattaa suhtautua suurella varauksella. Hoida varmistukset kuntoon, vaikka suosittelijana olisi paras ystäväsi kautta aikojen. Pienimmätkin lupaukset helposta rahasta tai tuloksesta kannattaa laittaa odotuslistalle ja suurennuslasin alle.

Kalat

Älä säikähdä pientä pettymysten tulvaa, joka on juuri nyt enemmän kuin mahdollinen. Liian suuret odotukset tuovat aina pettymyksiä tullessaan. Mikäli sinulla ei ole suuria odotuksia, ei pettymyksiäkään pääse tapahtumaan. Pettymyksetkin ovat vain opastauluja, jotka auttavat ottamaan paremman suunnan.

X