Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 9.10.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Jatkat samaa rataa kuin edellisenä päivänä, energisenä ja aloitteellisena, kuten merkillesi sopiikin. Jo jonkin aikaa sitten ilmestyneet suunnitelmat voivat olla mielessäsi jatkuvasti, kannattaa tähdätä niillä reviirisi laajentamiseen tavalla tai toisella. Diplomaattisesti taitavat ihmiset ovat pääroolissa elämässäsi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Olet yleensä se, joka haluaa rauhaa, tasaisuutta ja taloudellista turvaa. Näiden seikkojen tavoittelussa kannattaa muistaa nyt se, että jotain viirausta voi tulla siihen suuntaan, että tavoitteletkin enemmän näkymätöntä vaurautta tai ylellisyyttä. Jopa jakaminen omastasi voi tulla kyseeseen lähiviikkoina.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla näyttäisi olevan tilaisuuksia osallistua uudentyyppisiin aktiviteetteihin tai johonkin sellaiseen, missä kokoontuu paljon ihmisiä. Ehkä haluat käydä toreilla, markkinoilla tai messuilla. Vaihtelunhalua on kohtuullisesti, joten älä jää neljän seinän sisälle! Matka, jossa yhdistyvät kulttuuri ja rakkaus, sopisi näihin päiviin!

Rapu (21.6.-22.7.)

Aktiviteetit, joissa tehdään asioita toisten katseilta piilossa, sopivat sinulle nyt ja lähiviikkoina, ja voit sopeutua hyvin myös paikkaan, joka on kaukana tai eristyksissä. Erinomainen suositus olisi harrastaa joogaa tai mindfulnessia, jotka rauhoittavat eri suuntiin vetävien planeettojen keskellä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinussa oleva tulisuus pääsee herkästi irti tällaisina aikoina, varsinkin nyt kun sekä kuu että Jupiter ovat toisessa tulimerkissä, oinaassa. Vaikutus voi johtaa tavanomaista uskaliaampiin hankkeisiin, jolloin myös varoituksen sana on paikallaan! Ehkä haluat näyttää sankarillisia ominaisuuksiasi mahdollisimman paljon!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Raha-asiatkin voivat olla pohdinnan kohteena, ehkä siksi, että innostut sijoittamisesta tai suuremman rahasumman laittamisesta johonkin tarkoitukseen. Ajattelukykysi on nyt erittäin terävä, mutta pidä silti jäitä hatussa! Toimintatarmoa kannattaa lähipäivinä purkaa rajattomaan tai mielikuvituksekkaaseen suuntaan!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Täysikuu koskettaa merkkiäsi voimakkaasti muiden planeettojen kera, joten tunneskaalaa näyttäisi riittävän. Se voi myös valaista paremmin asioita, joita teet yhdessä toisten kanssa. Elämässäsi on yhä paljon avoimuutta, matkustelua tai seikkailua. Tunne-elämäsi on pidempään koholla ja tyylisi tapissa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Voit loihtia joistain pienistä arjen aiheista suuria, ainakin niin, että tunnet itse tekeväsi jotain suurta. Työntekoa voi myös riittää tavalla tai toisella tänä sunnuntaina, tai olet muuten vain hyvin toimeliaalla päällä. Tunnepuolen asioihin liittyy paljon unelmia, menneisyyden haamuja tai mielikuvitusta!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Yhteiseen aktiviteettiin on todennäköisesti tullut yhä enemmän muotoja, jotka tekevät siitä väljemmän, epävarmemman tai toisenlaisen. Yhteiset veteen tai vaikka musiikkiin liittyvät aktiviteetit sopisivat hyvin tähän aikaan. Kaipaatko kovasti jo ystäviä, joita et ole nähnyt pitkään aikaan?

Kauris (21.12.-19.1.)

Kuu ja Jupiter tuovat omalla kohdallasi esiin seikkoja, jotka voivat liittyä asumismuotoon, asuinpaikkaan tai monenlaisiin kysymyksiin lähiseutuun tai perustarpeisiin liittyen. Mielesi voi vaellella myös päivänpolitiikassa, josta tajuat jotain olennaista. Suhdeasioissa saattaa olla yhteensovitettavaa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Lähipiirissä näyttäisi riittävän touhukkuutta, menoa ja meininkiä. Ehkä teet pikku matkaa lähiseudulla enemmän kuin tavallisesti tai sitten puhelimen luuri on korvallasi pidemmän ajan. Leikit tai pelit, joihin merkilläsi on taipumusta, voivat tulla kuvioihin mukaan ja luoda antoisan tunnesiteen!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kiinnostus saada materiaalista hyvää tai helliä aisteja jollain tavalla voi olla päivän teemana. Makuaisti voi olla keskiössä, ja silloin kannattaa pitää tähtäimessä hyvä ravintola. Monet aiheet nivoutuvat lähiseutuun ja kotioloihin. Onko rakkaussuhteeseen tunkemassa kolmas pyörä vai kuvitteletko vain?

X