Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 10.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuun sijainti neitsyen merkissä voi tuoda hieman kapuloita rattaisiisi tai saada sinut jarruttamaan ja tarkistamaan hankkeesi yksityiskohtia. Nopealentoinen viestintään liittyvä seikka ei lennäkään totutulla vauhdilla vaan vuorottelua on luvassa. Voit luottaa merkissäsi olevaan Venukseen, ja viehätysvoimaasi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Mielialasi näyttäisi olevan korkeuksissa ja harmoninen olotilasi vaikuttaa monen hankkeen onnistumiseen ja hyvään palautteeseen. Koordinoiva kykysi on esillä, kuten myös ehkä kykysi vetää ryhmää tai verkostoa. Viettisi ohjaavat kuitenkin vahvasti maan antimien pariin ja tunne-elämän rauhaan.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Hermostumisen aiheita on ilmassa ja ne voivat liittyä ristiriitaan kodin, perheen ja työelämän välillä. Saattaa olla, että nyt on ryhdyttävä tositoimeen monenlaisten järjestelyjen kanssa ja siinä sivussa on vaikea rentoutua. Joudutkohan kohtaamaan ihmisen, joka on pahalla tuulella tai haastaa riitaa muuten vaan?

Rapu (21.6.-22.7.)

Tiedossa voi olla tavallista enemmän pienimuotoisia tehtäviä, ehkä paperiasioihin, tietotekniikkaan tai sorminäppäryyteen liittyen. Valmistelevaa työtä voi olla paljon ja se jää enimmäkseen pimentoon tai pienen piirin haltuun ainakin toistaiseksi. Suhdeasian selvittely vaatii nöyrtymistä, vain siten yhteys syntyy.

Leijona (23.7.-22.8.)

Mystiset aiheet tai ihmisen psyyke ovat voineet kiinnostaa sinua jo jonkin aikaa, joten tietoisuutesi on kasvanut. Se, miten valtaa tai rahaa jaetaan ja ihmisten kykyjä yhdistellään eri yhteyksissä on monilla puheenaiheena tai omana päänvaivana. Laajaa näkemystäsi johonkin asiaan arvostetaan.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuu merkissäsi tuo parhaimmillaan esiin tarkkuutesi, huolellisuutesi ja kykysi kantaa huolta heikommista. Planetaarinen ilmapiiri on kuitenkin samanaikaisesti ristiriitainen ja jännitteinen, joten joudut olemaan monessa tilanteessa veitsenterällä, muuttamaan äkkiä suuntaa tai ärähdät puolivahingossa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Olet ehkä tämän päivän aikana pysähtyneisyyden tilassa, odottamassa jotain tai valmistelemassa. Ehkä keskustelet ongelmista, syrjimisestä tai sairaudesta tai sitten osallistunut juoruiluun. Nyt ei ole aika ottaa rennosti, ellei kyseessä ole henkinen harjoitus, jooga tai meditaatio. Onko joku kuin kivi kengässä?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Viihdyt strategisen ajattelun parissa ja laitat mielessäsi elämäsi ja työsi palikoita oikeisiin paikkoihin. Sinua voi houkuttaa taloutesi turvaaminen vaikkapa uudella vakuutuksella tai kotisi turvallisuuden varmistaminen. Tai sitten näitä seikkoja otetaan esiin työssäsi. Jupiter kannustaa vielä luovuuteen.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Planeetat pitävät sinua valmiudessa reagoimaan, sillä sisälläsi on perusteltu tai perustelematon kiireen tuntu. Jos yrität tehdä asioita liian nopeasti, seuraukset ovat kaoottiset vähintään olotilasi kannalta. Työn ja perhe-elämän vaatimukset menevät aika ajoin ristiin, ja riitatilanteita voi olla vaikea välttää.

Kauris (21.12.-19.1.)

Jokin seikka tuntuu sujuvan nyt paremmin ja selkeämmin, vaikka se on vaikuttanut sotkuiselta tai menevän jopa umpisolmuun. Tai sitten koet ylimääräisiä vapauden hetkiä näinä päivinä, ja se tuntuu auvoiselta. Suhdeasiat liittyvät kodin laittamiseen tai perheeseen, jonka parissa juhlitaan tai illastetaan.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Fyysinen energiasi on tuntunut aika ajoin lakkoilevan, ja parasta olisi keskittää voimia tasaiseen liikkumiseen sen sijaan, että rehkit poukkoilevalla rytmillä. Tutustu liikunnassa siihen mistä kehosi todella nauttii. Työ on nyt sellaista, ettet pääse esiin niin paljon kuin haluaisit, vaan joudut pohtimaan kummallisuutta.

Kalat (19.2.-19.3.)

Jupiter on viimeistä päivää merkissäsi ja voit vielä nauttia sen vapauttavasta tai reviiriä laajentavasta vaikutuksesta. Tämä koskee vajaata vuotta, jolloin olet ehkä hakenut myös enemmän värikkyyttä tai joutunut useammin valokeilaan. Itsestäsi arvoiltaan poikkeava ihminen tekee itseään tykö.

X