Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 12.2.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Alitajunta toimii nyt tavallista tehokkaammin ja voit luottaa etenkin hyviin ja innostaviin tuntemuksiin ihan täysillä. Ne vievät elämää hyvin eteenpäin.

Oinas

Kuu vilkuttelee sinulle naapurimerkistä outoja, mutta samalla kutsuvia alitajuisia viestejään. Älä yritä tänään järkeillä vaan luota omiin tuntemuksiisi, sillä lopulta ne eivät koskaan ole väärässä.

Härkä

Neptunus on sekstiilissä merkissäsi tänään liikkuvaan Kuuhun ja siksi vaistosi toimii tavallista paremmin. Luota hetkellisiin impulsseihin ja anna ajan virran ohjata kulkuasi elämän mielenkiintoisilla poluilla positiivisten yllätysten luo.

Kaksoset

Tänään sinun on otettava rohkeasti vastuu jokaisesta askeleesta, sillä jollain ihmeen tavalla tiedät minne sinun pitää kulkea, vaikka silmäsi ja korvasi ovat tuolta tiedolta tiukasti suljetut.

Rapu

Neptunus ja Kuu ovat herkässä kulmassa merkkiisi ja antavat mahdollisuuden suurille intuitiivisille oivalluksille jossain vaiheessa päivää. Kun jalkasi alkavat tahdottomasti viedä sinua jonnekin, niin älä pistä hanttiin.

Leijona

Kuun neliö merkkiisi antaa sinulle ainutlaatuisen herkkyyden vaistota vaaran paikat tässä päivässä. Älä siis pistä nokkaasi sinne, missä tunnistat negatiivisia värähtelyitä. Säästyt monelta harmilta.

Neitsyt

Kuun kolmio merkkiisi vaikuttaa positiivisella tavalla alitajuntaasi Neptunuksen suosiollisella avustuksella. Tänään tiedät vaistomaisesti, minne sinun pitää milloinkin mennä ja mitä tehdä. Älä epäröi vaistojesi viisaita neuvoja.

Vaaka

Tunnelmat saattavat tänään kiristyä hetkellisesti hyvinkin ahdistaviksi, mutta sitä ei pidä kokea negatiivisena ilmiönä. Kuu ja Neptunus yrittävät vain ohjata sinut paremmalle polulle kuin mitä olet tällä hetkellä kulkemassa.

Skorpioni

Kuun oppositio tekee tästä päivästä vaistojen suurta juhlaa, koska Neptunus on samaan aikaan positiivisessa kulmassa merkkiisi. Pakonomainen tarve ajaa sinua juuri oikeisiin tilanteisiin ja oikeiden ihmisten luo.

Jousimies

Kuun kvinkunssi merkkiisi nostaa esiin nopeita välähdyksiä ja tunnelmia, jotka suorastaan pakottavat sinua tekemään välittömiä, päiväsi rytmiä ehkä paljonkin muuttavia päätöksiä. Luota ihmeessä näihin pakottaviin välähdyksiin.

Kauris

Tänään sinun ei kannata jäädä miettimään monia erilaisia vaihtoehtoja, sillä valitseminen aiheuttaa vain pettymyksiä. Valintojen sijasta on pystyttävä tekemään välittömiä päätöksiä omiin tunteisiisi luottaen.

Vesimies

Vaistosi tykyttävät herkemmin kuin Hämähäkkimiehellä ja tunnut vain tietävän mitä nurkan takana odottaa. Miksi suotta hakkaisit päätäsi seinään, kun voit ihan hyvin olla menemättä sinne, minne jalkasi eivät nyt halua kulkea.

Kalat

Päivän mittaan saat ainakin yhden loistavan päähänpiston, josta et lopulta löydä järjen hiventäkään. Silti se on loistava ja sitä kannattaa seurata ennakkoluulottomalla asenteella. Yllätys on positiivinen.

Lue myös:

Astro.fi

 

X