Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 12.4.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Vauhtia vielä piisaa merkillesi sopivalla tavalla, mutta alat jarrutella ja maadoitella itseäsi huomattavasti viime viikkoihin verrattuna. Voikin olla, että kevään kasvu ja runsaus kiehtovat ennätyksellisesti, mikä näkyy ostospaletissa ja kuoseissa. Suhteessa pohdituttaa se, mitä ei sanota ääneen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Ärsytystasosi pienenee tunti tunnilta ja saat hyvän ja rauhallisen otteen työstäsi ilman jatkuvia häiriöitä tai keskeytyksiä. Viikon takaiset stressin aiheet ja epätietoisuus eivät enää tunnu samalla tavalla ja se näyttää jatkuvan. Luottamus kasvaa henkilöön, jolla on tärkeä rooli verkostoissasi tai ystäväpiirissä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tekemisesi suuntautuvat yhä asioihin, jotka eivät ole arkisia tai aivan kotikulmilla, joten saatat vaikkapa väitellä päivänpolitiikasta tai liikkua ulkomailla. Väsähdät kuitenkin helpommin kuin viime viikkoina ja olet altis jäämään väittelyssä alakynteen, joten pidä siis pää kylmänä. Välirikon mahdollisuus on olemassa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet saanut suurimmaksi osaksi raha-asian järjestykseen, mutta vielä on rippeitä. Huomiosi siirtyy kuitenkin aiheeseen, johon liittyy laaja verkosto tai monia osapuolia, ja osaat näyttää pärjääväsi siinä tulevien viikkojen aikana. Nauti pikku reissusta, johon liittyy parhaimmillaan lämminhenkinen keskustelu tai kehuja!

Leijona (23.7.-22.8.)

Työasioissa tulee organisoinnin tai tarkistuksen paikka ja se voi korreloida työympäristössä tapahtuvan muutoksen kanssa. Ehkä henkilöitäkin vaihdetaan eri rooleihin. Aiheet ovat konkreettisia ja sinulta kaivataan selkeyttä ja ehkä hihojen ylös käärimistä. Suhdeasian kaivelu voi kannattaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Saat tilaisuuden tuoda ajatuksiasi enemmän esiin tai suuremmalle yleisölle, ja vastakaiku on pääosin positiivista. Työteliäisyytesi, jaksamisesi ja uhrautumisesi on arvokasta, joten tee nyt kaikkesi kohottaaksesi arvostustasi! Ympärilläsi pelataan myös tunteilla, joten siihenkin on oltava pelisilmää!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Olet näyttäytynyt varsin tyylikkäänä ja osaavana viime aikoina, ja kykenet siihen vieläkin. Tavoitteesi täyttyy jonkin tyylimuutoksen suhteen, koski se sitten itseäsi, kotiasi tai kesäasuntoa. Planeettaenergiat työntävät sinua talousasian pariin tai kaivelemaan salattua tietoa. Suhde vaatii arjen järjestämistä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olet viihtynyt pienimuotoisten puuhailujen ja yksityiskohtien hiomisen parissa, mutta nyt Merkuriuksen asema korostuu ja jatkossa olet enemmän tekemisissä muiden kanssa. Keskustelut ovat intensiivisempiä ja riitakin on mahdollinen. Olisi erinomainen aika tavata ystävä ja nauttia hänen seurastaan.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Asennoidu nyt viimeistään siihen, että listallasi olevat yksityiskohtaiset asiat on hoidettava lähiviikkojen aikana. Hoida nyt jo mahdollisimman moni pois alta, sillä kiireellisyysmomentti lisääntyy myöhemmin! Suhteissa on tilanne, ettet hingu kovinkaan kauas, vaan pieni piiri riittää. Haet silti rauhallisuutta.

Kauris (21.12.-19.1.)

Kyvykkyytesi tarttua konkreettisiin asioihin on näkynyt vahvasti viime aikoina, ja vieläkin sinulla riittää oivalluksia ja neuvoja muille. Pystyt hahmottamaan ison kokonaisuuden, liittyi se sitten työympäristöön, pihan tai mökin hoitoon tai vaikkapa perhejuhlaan. Kaukana olevasta sukulaisesta tai tuttavasta kuuluu.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Aloitteellisuutesi on yhä hyvällä tolalla, joskin merkittävimmät aloitukset ovat jo takanapäin. Ota kaikki irti energian planeetan Marsin rippeistä, sillä se on vielä pari päivää merkissäsi, ja tee vaikka se suursiivous vihoviimein! Planeetat vetävät myös sisäänpäin, joten suurimmat ilonaiheet tulevat pienistä asioista.

Kalat (19.2.-19.3.)

Outsiderina katseleminen voi auttaa asemaasi, sillä näet helpommin toisten asenteen, valtapelit ja virheet, ja voit oppia niistä. Oppimisessa on nyt kyse myös henkisyydestä ja itsensä kuuntelemisesta, ei niinkään kuivista tosiseikoista. Asetat sanasi hyvin kohdilleen tai kirjoitat enemmän.

X