Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 13.2.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Jupiterin ideologia painottaa aina tätä hetkeä onnellisuuden mittarina. Mieti, mikä saisi sinut tuntemaan olosi onnellisemmaksi juuri nyt. Joku sellainen asia, jonka voit itse toteuttaa. Muiden varaan onnellisuutta ei ikinä pidä laskea.

Oinas

Vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin, saattaa moodi blues iskeä odottamatta kimppuusi. Älä aja tunnetta pois, sillä se valmistaa sinua johonkin tulossa olevaan takaiskuun tai pettymykseen..

Härkä

Sinun kannattaa tänään huomata hyväntuuliset ja auttavaiset ihmiset ympärilläsi, sillä sinua odottaa joku mukava yllätys heidän taholtaan. Ethän karkaa liiaksi omiin oloihisi.

Kaksoset

Ole tänään tarkkana hetkellisen ahdistuksen yllättäessä, sillä juuri tuohon hetkeen kätkeytyy varoitus jostakin tulossa olevasta ongelmasta. Muuta rutiinejasi heti kun olo alkaa tuntua ahtaalta, niin helpottaa kummasti.

Rapu

Vaikka monet epäilyt saattavat vaivata sinua, niin älä missään nimessä mene tekemään liian hätiköityjä päätöksiä yhdenkään suunnitelman osalta suuntaan tai toiseen. Odota rauhallisesti. Huomenna olet jo paljon viisaampi.

Leijona

Jos joku henkilö saa sinut tänään hermostumaan, niin kannattaa tiedostaa, että hänen ajamansa asia tietää sinulle jonkinasteisia pettymyksiä mahdollisesti jo lähitulevaisuudessa. Älä anna pakottaa itseäsi mihinkään.

Neitsyt

Onnetar on nyt tarttunut takkiisi päivittäistä menestystä tarjotakseen ja tätä olotilaa kannattaa hyödyntää kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa ja vaikkapa arpoja myyvällä kioskilla.

Vaaka

Jos vaistosi tänään varoittavat sinua jostakin sinulle yllättäen tarjottavasta mahdollisuudesta, niin asia kannattaa tarkistaa huolellisesti. Ellet pääse tarkistamaan tavaraa, niin unohda koko juttu.

Skorpioni

Oivallat tänään loistavasti, millä suunnalla piilevät parhaat mahdollisuudet viedä eteenpäin erästä tällä hetkellä ajankohtaista suunnitelmaasi. Suuntaa askeleesi oikean osoitteeseen ja ammu vaikka lähtölaukaus.

Jousimies

Ota asiat rauhallisesti vaikka sinulle ehkä tänään väläytellään toinen toistaan loistavampia tulevaisuuden näkymiä. Ole mukana, mutta vältä liian näkyvää innostumista, sillä sinulla on taipumusta tulla huijatuksi..

Kauris

Kuun sekstiili Jupiterille antaa onnekkaan ja menestystä tarjoavan energian tälle päivälle. Ehtona on ainoastaan se, että uskallat päättää koko päivän asioista ihan vain omasta puolestasi. Mieti mitä tänään haluat ja se on sinun.

Vesimies

Tiedät että jotain sinulle tärkeää ja menestyksellistä voisi tapahtua juuri tänään, mutta älä edes kuvittele löytäväsi sitä, ellet pysty tekemään tästä päivästä mahdollisimman mukavaa ja innostavaa tapahtumaa itsellesi.

Kalat

Joku sinulle tärkeä asia saa tänään uutta tuulta siipiensä alle. Käytä tilaisuus hyväksesi ja ota vastaan kaikki mahdollinen apu, jota tarjotaan. Olet monella tapaa onnettaren suosiossa.

Lue myös:

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X