Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 13.4.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Kuu vahvistaa maanantain ehdotonta tunnelmaa entisestään. Se oikea rakkaus ja ystävyys ei koskaan aseta toisen ihmisen näkökulmaa tai valintoja ehdoksi keskinäiselle rakkaudelle ja kunnioitukselle.

Oinas

Tunteet ja rakkauselämä ovat tänään voimakkaasti esillä. Mieti tarkkaan mitä todella haluat tältä elämältä sillä sen sinä tulet saamaan jo tänään. Rakkaus ei tunne huomista eikä eilistä, se vaan on tai ei ole sinun valintasi mukaan.

Härkä

Ihmissuhteesi mietityttää sinua tavallista enemmän. Tänään ei kuitenkaan kannata uhrata asialle liikaa energiaa, sillä asiat etenevät omalla vauhdillaan sinulta lupaa kyselemättä. Sinun on tyytyminen vain katsomaan missä mennään.

Kaksonen

Kohdatessasi tänään sinulle arvokkaita ja rakkaita ihmisiä niin osoita heille sopivaksi katsomallasi tavalla omat tunteesi. Tulet saamaan vastalahjasi elämän loppumattomasta aarreaitasta yllättävän nopeasti.

Rapu

Ellei rakkauselämäsi ole kaikilta osin kunnossa niin tänään osoitat sen kumppanillesi jonkun äkkipikaisen reaktion muodossa. Varo kuitenkin tuomitsemasta toista liian hätäisesti, sillä hänkään ei halua satuttaa sinua.

Leijona

Suo itsellesi ja läheisillesi joku ihana hetki tai nautinto tämän päivän kuluessa. Tämän päivän ilosta ja keskinäisestä yhteydestä rakentuu mielekkyys tälle hetkelle ja tulevaisuudelle.

Neitsyt

Joku yllättävä kutsu tai tilaisuus vetää sinua voimakkaasti puoleensa. Vastaa ihmeessä myöntävästi sillä luvassa on enemmän kuin aavistatkaan. Rakkaus toista kohtaan on mahdollista vain jos rakastat ensin itseäsi.

Vaaka

Ellei elämäsi vastaa todellista arvomaailmaasi niin tänään se ottaa sen verran pattiin, että annat asianosaisten kuulla kunniansa. Laita jo aamulla riittävästi jäitä hattuun, sillä vain sinulla itselläsi on avain elämäsi muuttamiseen.

Skorpioni

Ihmissuhteisiin liittyvä yllättävä takaisku tai pettymys kuuluu tähän päivään. Todellisuudessa taidat pettyä vain omiin odotuksiisi, et ihmiseen, sillä hän on koko ajan ollut ja on edelleen oma itsensä. Siihen ei ole lupa pettyä.

Jousimies

Parhaimmillaan tämä päivä on tarjoamassa sinulle ihania hetkiä ystävien tai rakkaimpasi seurassa, mutta sinun tulee voida itse päättää mitä haluat ja kenen kanssa. Velvollisuudentunto ei toimi rakkaudessa.

Kauris

Läheinen ihmissuhde saattaa olla tänään kovalla koetuksella, mikäli siinä on sellaisia piirteitä, joita et pysty hyväksymään. Syytät kumppaniasi ehkä täysin aiheettomasti siitä että hän on sitä mitä on. Sellaiseen sinä joskus rakastuit.

Vesimies

Luota tänään omiin vaistoihisi ja anna elämän kuljettaa sinua tärkeäksi tai läheiseksi kokemaasi paikkaan. Rakkaus elää siellä missä voit hyvin ja sinne päästäksesi et voi taata kaikille muille hyvää oloa tai oikeaa ratkaisua.

Kalat

Älä anna hetkellisen inspiraation puutteen vaivata itseäsi. Ota tämä päivä mahdollisimman rennosti ja koeta olla pakottamatta itseäsi mihinkään. Nauti pelkästä olemisesta, sillä se on todellisen luovuuden elinehto.

Juttua muokattu 15.4.2021 ja vaihdettu kauriin horoskooppiennustus oikeaan tekstiin.

X