Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 14.5.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Raikas ja leppoisa tuulenvire puhaltelee myös rakkauselämän puolella ja sanottakoon tässä välissä, että rakkauselämää on kaikki, mistä nauttii. Ei siihen välttämättä toista ihmistä tarvita. Rakkauselämää eletään yhtä lailla asioiden, harrastusten, eläinten kuin esineiden kanssa. Nyt saa rakastua ihan kaikkeen mahdolliseen.

Oinas

Henkinen ja fyysinen rakkaus ovat tänään tasapainossa keskenään ja pystyt osoittamaan rakkautesi juuri oikealla ja viehättävällä tavalla kumppanillesi tai rakastetullesi. Tasapainoisuutesi ja herkkyytesi tekevät sinusta vastustamattoman pakkauksen.

Härkä

Merkkisi on feminiinisen ja maskuliinisen energian keskipisteessä ja tänään on hyvä hetki asetella parisuhteen palasia oikeille paikoille. Tiedät hyvin tarkasti, mitä kaipaat rakkauselämältäsi ja nyt on sinun hetkesi tehdä kaikki tarvittava toiveittesi toteuttamiseksi. Kaikkihan on sinusta kiinni.

Kaksonen

Olet energisellä päällä ja hormonit hyrräävät tavallista innokkaammin sikäli kun oikea kohde sattuu olemaan paikalla. Ellei kohdetta ole lähettyvillä tai olet kokonaan väärässä seurassa, niin tyhjyys paistaa silmistäsi, etkä ole lainkaan hauskaa seuraa.

Rapu

Tunnet pystyväsi tekemään elämästäsi nautinnollisen ja vauhdikkaan kokemuksen lähipäivinä, sikäli kun parisuhteesi on oikeilla raiteilla. Ellei ole, niin sitten harmittaa, eikä nautinnosta ole tietoakaan. Vauhtia saattaa silti riittää, mutta ei positiivisessa mielessä.

Leijona

Olet lähipäivinä hyvin herkällä ja silti aktiivisella tuulella eikä siis ole mikään ihme, että sinuun on niin helppo ihastua ja jopa rakastua. Uskalla toteuttaa pieniä unelmia ja haaveita ihan itse itsellesi, sillä se moninkertaistaa viehätysvoimasi.

Neitsyt

Saatat olla tänään hiukan ahdistuneella fiiliksellä rakkauselämääsi tai parisuhteeseen liittyvissä asioissa, ellei yhdessäolonne tunnu sinusta mielekkäältä ja rakentavalta molemmille osapuolille. Tämä on sinun tilaisuutesi ottaa asia esille ja korjata se mikä on korjattavissa.

Vaaka

Uskalla tehdä aloitteita rakkauteen tai jopa seksiin liittyvissä asioissa, sikäli kun itsestäsi siltä tuntuu. Tänään on ilmassa sähköä ja erotiikkaa, joka kutsuu sinua nauttimaan elämästäsi. Rohkeuttakin on tavallista enemmän, joten mikä ettei.

Skorpioni

Kaipaat jännitystä elämääsi, mutta saatat nyt tuntea olevasi vangittu päivittäisiin rutiineihin. Tempaise itsesi irti totutuista kaavoista ja suo itsellesi jotain aivan erikoisen ihanaa. Vain jatkuva muutos ja uudistuminen tekevät elämästä mielekkään ja sinusta rakastettavan.

Jousimies

Arvomaailmasi on hyvässä suhteessa aktiiviseen puoleesi ja sinun on helppo löytää oikea aika ja oikea paikka parisuhteesi kehittämiseen, sikäli kun sellainen on olemassa. Sinkuille tämä on varsinaista sesonkia niin ruokakaupassa kuin menomestoissa. Kysyntä ylittää helposti tarjonnan.

Kauris

Olet tavallista kriittisempi sinulle esitettyjä valmiita vaihtoehtoja kohtaan. Tänään haluat päättää itse asioistasi ja tehdä itsenäisesti omat suunnitelmasi. Kumppanuuden tai parisuhteen varjolla sinua ei parane asetella valmiisiin muotteihin. Jonkun toisen on nyt joustettava.

Vesimies

Sinun on helppo nähdä ketkä ovat kanssasi samalla aaltopituudella. Kannattaa kääntää huonosti toimivat taajuudet kokonaan pois päältä ja keskittyä säätämään kuuloalueelle yltäviä kanavia. Vain toimivasta ihmissuhteesta on iloa molemmille osapuolille.

Kalat

Sinulla on nyt loistavat edellytykset olla sinut itsesi kanssa ja löytää ympäriltäsi sellaiset ihmiset, joiden kanssa kannattaa rakentaa tulevaisuutta. Kun uskallat olla oma itsesi ja tehdä täysin omat ratkaisusi, tiedät löytäneesi todellisia ystäviä. Rakkaudessa pätee muuten sama kaava.

X