Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 14.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Planeetat lisäävät vuorovaihdon ja keskustelun merkitystä, ja enimmäkseen ne ovat kehittäviä ja jopa syvällisiä. Ehkä työssä perustetaan uusia ryhmiä ratkomaan asioita, ja tieto alkaa kulkea tehokkaammin. Älä unohda, että toiminnan planeetta Mars on merkissäsi vielä useamman viikon. Toimi siis!

Härkä (20.4.-20.5.)

Raha-asioihin, materiaan tai kasvillisuuteen liittyvä tieto voi kiinnostaa enemmän nyt ja lähiviikkoina, ja saat runsain mitoin hyviä vinkkejä netistä ja kirjoista. Tiedossa voi kiehtoa ennen kaikkea monipuolisuus tai värikkyys. Mars on ollut jo pitkään kulissientakaisella sektorillasi, joten salassapito on tärkeää.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

On mahdollista, että tulet jostain viimeaikaisesta kuoresta ulos, ja sinusta voi tuntua siltä, että palaudut omaksi itseksesi ja näet maailman kiinnostavana paikkana. Saat keskustella sydämesi kyllyydestä ihmisten ilmoilla ja jopa väitellä omanlaisen näkemyksen omaavien ihmisten kanssa. Kuka rakas on tavoittamattomissa?

Rapu (21.6.-22.7.)

Käytännön työtä ja ahertamista näyttäisi olevan tarjolla, ja se voi sujua parhaiten, jos et mieti liikaa vaan annat mennä luovasti tai sopivaan tahtiin muiden vanavedessä. Sekaannusta saattaa tulla mukaan arkeen, jos et ole tarkkana. Mielesi kaipaisi rauhaa tai omia lukuhetkiä rakkaiden kirjojen parissa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Vaikka olisit töissä lomailun sijaan, on tiedossa rentoutta tai mukavia hetkiä, ilman pakottavaa työtahtia. Ryhmässä asiat sujuvat mukavasti ja vaihtelunhalua on olemassa. Älä siis suunnittele kaikkea etukäteen, vaan anna spontaaniudelle tilaa! Venus voi tuoda suhteeseen pientä kilpailunhalua.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Koska Merkurius on haasteellisessa asemassa merkkiisi, saatat joutua helpommin riitatilanteen keskiöön tai väittelemään asioista. Yhtä hyvin haluat saada työt tehtyä nopeasti, ehkä pakostakin, jos lomaan mennessä kaikki on saatava valmiiksi. Vaikka energia välillä lakkoilee, on Venus tuomassa hyvää oloa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Monet planeetat ovat suotuisia ja tekevät ilmapiiristä kepeän. Pystyt siis tekemään vaikutuksen muihin, vaikka et olisikaan niin tosissasi jossain asiassa tai tuomaan huumoria keskusteluun. Parasta voi nyt olla pitkä, antoisa keskustelu hyvän ystävän kanssa maailmaa syleillen.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Huomiosi saattaa olla tavaroissasi, sillä voit joutua kasaamaan tai siirtelemään niitä tai muistamaan ottaa mukaan joitain omistuksiasi. Jokin seikka voi kuitenkin olla hieman sekasortoinen ja tavara voi olla hetken hukassa. Ehkä haluat piilottaa jotain muiden silmiltä jostain syystä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuu on merkissäsi, joten saat tuntea hyväksyntää ja ennen muuta voit kokea olosi hyväksi juuri omana itsenäsi. Energiasi voi välillä lakkoilla, tai ehkä et vaan jostain syystä ehdi tehdä kaikkea, mitä olit kaavaillut. Hermostuneisuutta tai kiirettä esiintyy, ja myös kipakkaa keskustelua. Huolehdi suhteen arjesta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Onko sinulla jotenkin sellainen olo, että et jaksaisi koko ajan suuntautua työhön, asemaan tai yhteiskunnallisiin velvollisuuksiin? Ehkä kyseessä on loman kaipuu, mutta joka tapauksessa vetäydyt mielelläsi paikkaan, jossa on laineiden liplatusta tai rauhaa. Käytännön työt kuitenkin ovat mukana.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jokin ryhmätoiminta voi vetää puoleensa ja siinä saa olla myös mielikuvitusta mukana. Työpaikalla puolestaan ryhmässä voi olla löyhä meininki, tai sitten asiat eivät ole niin asiapitoisia tai kurinalaisuutta vaativia. Sinulla on mahdollisuus löytää uusia kanavia itseilmaisussasi, puheessa tai kirjoittamisessa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Jokin työasia voi tuntua epäselvältä tai hajanaiselta ja siihen on ehkä vaikea tarttua tiukoin ehdoin ja kiireellisellä aikataulutuksella. Hermopeliä on luvassa muutenkin ja ärsytyskynnyksesi on alhaalla, joten älä aloita kiistelyä. Venus suosii sinua siinä mielessä, että tietyn ihmisen kanssa yhteys sujuu!

X