Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 17.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Planeetat näyttäisivät vaikuttavan sinuun mukavalla tavalla, tuoden elämääsi iloisia kohtaamisia, tuulahduksia toiselta paikkakunnalta tai ulkomailta. Olet tavanomaista julistavampi tuoden omia ajatuksiasi esiin työsi kehittämisestä tai läheisten asioista. Useimmiten keräät positiivista huomiota olemuksellasi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Rahavarojen laskeskelussa voi mennä aikaa, joko työpaikalla tai yksityiselämässä, mutta on olemassa pieni riski arvioida väärin tilanne, esimerkiksi liian optimistisesti. Varo myös huijatuksi tulemista! Jos olet henkinen tai uskonnollinen luonteenlaadultasi, on se puoli tulossa esiin näinä aikoina!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla voi olla meneillään yrityksiä taivutella toinen osapuoli tekemään jotain tai toimimaan omaksi eduksesi, tai sitten olet tekemisissä hämmentävän oloisen ihmisen kanssa. Merkurius merkissäsi tuo sinulle kykyä koota asiat, vaikka ne olisivat kuinka levällään. Uusi tunne on syttymässä yhteisöä kohtaan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kotoudut helposti pieniinkin työympyröihin tai vaatimattomiin, pienimuotoisiin tehtäviin, joita näyttäisi olevan tiedossa. Ulkomaiset vaikutteet arjessasi voivat kiinnostaa. Tämä saattaa näkyä vaikkapa eksoottisen ruokareseptin kokeiluna. Suhdetta punnitaan myös sen kyvyssä toimia ylväänä elämän osa-alueena.

Leijona (23.7.-22.8.)

Jatkat samalla linjalla kuin edellispäivänä, ainakin siinä, miten tuot itseäsi esiin niin kuin leijona vain voi, ylväästi ja itsevarmasti. Tarpeesi lisätä panoksia päämääräsi saavuttamiseksi on koko ajan olemassa taustalla ja se vaikuttaa monella tavalla valintoihisi. Valitset myös asioita sydämesi perusteella!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olisiko jokin perheasioissa sekaisin tai vähän hakusessa, niin että olosi tuntuu aika ajoin kaoottiselta tai hajamieliseltä? Merkuriuksen asema viittaa myös siihen, että voit olla altis virheille tai väärinarvioimiselle. Laitteita ei kannata nyt hankkia, ja se koskee muitakin merkkejä. Oikea tunne jää yhä piiloon!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Taitaa tulla paljon puhetta tänään tuutin täydeltä ja osa siitä on aivan muuta kuin kuivan asiallista. Olisi erinomainen hetki päästää tunteita ulos parhaan ystävän kanssa ja kertoa, mitä syvimmissä syövereissä tapahtuu. Sinulla menee yhä lujaa suhteissa tai kanssakäymisen uusissa ulottuvuuksissa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Pääroolissa ovat tutusti toiset ihmiset tai tahot, jotka vievät sinua määrätietoisesti johonkin suuntaan tai laittavat rajat tekemisillesi. Pohdi tarkkaan raha-asioittesi yksityiskohtia ainakin vielä viikon verran. Taianomainen anti tulee viihteen tai luovan kurssin kautta, kuuntele ainakin sisäistä luovuuttasi!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Tunteet värittävät helpommin ajatuksiasi, joten keskittymistä vaaditaan työhön ja rutiininomaisiin askareisiin! Voisi olla jopa parempi irtaantua hetkeksi sellaisesta. Muutoin voit kokea jotain erityistä asuinsijasi lähettyvillä tai nähdä uuden sisäisen ulottuvuuden vaikka sisustuksessa tai joogassa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Veto voi olla hetken aikaa poissa tai joudut pakertamaan asian parissa yksinäsi. Mars-planeetan asema on nyt erikoinen, ja sinun kohdallasi se voi merkitä tarvetta ihanteelliselle, ylevälle tai taiteelliselle toiminnalle, tai sitten näet jotain kiinnostusta vesielementtiin. Onko kodin sisustus vielä kesken?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jokin aikaa ja vaivaa vaatinut seikka alkaa hieman helpottaa ja mahdollisuus uuden kokemiseen tai mielenkiintoisiin kohtaamisiin paranee. Kehotietoisuutesi on nousussa, ja voi olla myös uuden kokemisen alusta, kunhan et sorru pikadieetteihin! Pystyt viestittämään hyvin tuntemuksesi kumppanisi kanssa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Ilmassa on ehkä paljon puhetta toteutumattomista toiveista, unelmista ja suurista visioista, lähinnä kaikesta muusta paitsi tylsistä rutiineista. Jos et pysty harjoittamaan eskapismia töissä, niin hae vapaa-ajalla elämyksiä tai kurkota taivaalle. Ihanteet astuvat myös suhteiden saralle, ja uusi asuste ihastuttaa.

X