Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 18.2.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Kuu tekee yhtymää juuri Kauriin merkkiin saapuneen Marsin kanssa. Vahvaa ja aggressiivista energiaa on nyt ilmassa ja riidat roihahtavat helposti odottamattoman suuriin mittasuhteisiin. Parempi olisi välttää jopa sanaharkkaa.

Oinas

Liiku varovasti sillä olet hyvin herkkä koheltamaan ja telomaan itsesi, ellet pääse kohdistamaan energiaasi täsmälleen oikeaan suuntaan. Naarmuista ja kompasteluista on syytä ottaa heti opikseen ja tarkistaa suunta.

Härkä

Luota herkkään vaistoosi kun mietit, mihin haluat kohdistaa tämän päivän energialatauksesi. Vain mielekäs ja kaikella tavalla hyvältä tuntuva tekeminen tuottaa toivottuja tuloksia.

Kaksonen

Joku tavallisesta poikkeava tehtävä tai projekti saattaa sekoittaa päiväsi pahemman kerran, mikäli yrität tehdä sen muiden töiden lisäksi. Varaudu siis jättämään joku vähemmän tärkeä homma hoitamatta.

Rapu

Ellet pääse toteuttamaan itseäsi mielekkäällä tavalla, niin aggressiivisuus nousee nyt helposti pintaan ja riitaa syntyy täysin aiheettomasti. Muista liikkua harkiten ja rauhallisesti, sillä kiukun keskellä kompasteleekin helpommin.

Leijona

Vaistosi ohjaavat sinua voimakkaasti johonkin tiettyyn suuntaan, mutta ilman mitään selvää systeemiä. Päätä asia kerrallaan, mitä milloinkin olet tekemässä, niin vältät sekasorron.

Neitsyt

Nyt kannattaa seurata innostuksesi viitoittamaa polkua ja yrittää silti keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Tee mahdollisimman paljon sellaista, mikä tänään sujuu luontevasti ja jätä muu tekemättä.

Vaaka

Onnettomuus- ja tapaturmariski on sitä suurempi mitä kiireisemmän onnistut tästä päivästä tekemään. Rauhoita siis tietoisesti vauhtiasi ja anna itsellesi lupa keskittyä siihen mikä on nyt itsellesi tärkeää.

Skorpioni

Huomaat joidenkin asioiden sujuvan tänään uskomattoman hyvin. Moninkertaistat menestyksesi, jos pystyt keskittämään energiasi sellaisiin asioihin, joiden tiedät vaikuttavan myönteisesti omaan tulevaisuuteesi.

Jousimies

Jotkut asiat etenevät tänään liiankin vauhdikkaasti ja olet vaarassa jopa tipahtaa vauhdista, ellet malta hoitaa loppuun yhtä asiaa kerrallaan. Vältä siis hosumista, älä anna kenenkään sotkeutua asioihisi.

Kauris

Pystyt tänään kohdistamaan energiasi hyvin tehokkaasti siihen, mitä olet tekemässä, mikäli motivaatiosi on kohdallaan. Kannattaa takoa kun rauta on kuuma ja elämä kutsuu.

Vesimies

Tiedossa on parhaimmillaan hyvin energinen ja vauhdikas päivä, jota ei kannata haaskata pelkkien rutiinien hoitamiseen. Parempaakin tekemistä on nyt tarjolla, sikäli kun sinulla riittää vähänkään seikkailumieltä..

Kalat

Mikäli sinulla on innostus mukana tämän päivän toimissasi, niin tulet saamaan paljon aikaiseksi. Älä siis jää nyhjäämään ihan koko päiväksi tavanomaisten rutiiniesi kimppuun vaan ota hetki aikaa myös itsellesi.

X