Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 19.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Saat potkua kuun sijainnista merkissäsi, ja voit tuntea olosi eheäksi jollain sisäisellä tavalla. Muutoin taivaalla on tiukka planeettakuvio, joka osuu merkkiisi haasteellisesti ja pyrkii saamaan sinut keskittymään toden teolla kahdenkeskisiin aiheisiin ja mahdollisiin esteisiin. Mikähän nyt hiertää suhteessa?

Härkä (20.4.-20.5.)

Jokin paperiasia saattaa vaatia perusteellista paneutumista ja arviointia, mutta mielesi voima on nyt luja ja pystyt siihen. Kykenet artikuloimaan paremmin ja selvittämään paperiasian tai sopimuksen yksityiskohdat jopa toisen osapuolen hämmästykseksi! Marsin ollessa merkissäsi, saat fyysisesti aikaan!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Innon pirskahtelua voi näkyä työympäristössäsi tai harrastuspiirissä, ja asian mahdollisuuksiin uskotaan lujaa ja ollaan valmiita toimimaan sen eteen. Voit saada itse sysäyksen lähteä mukaan johonkin liikkeeseen tai verkostoon, joka vaikuttaa dynaamiselta. Suhteissa on parasta ostoreissu tai kahvilla käynti!

Rapu (21.6.-22.7.)

Täsmentäviä vaiheita on ollut tai on meneillään työssä tai lomailijoilla muissa tärkeissä asioissa. Lomailijatkin ovat saattaneet joutua tekemään töitä. Olet juuri nyt keskittynyt päämääriisi ja se vie huomion rattoisalta lomailulta. Ehkä haluat saada jotain mahdollisimman nopeasti aikaan, ja siinä on kiireen maku!

Leijona (23.7.-22.8.)

Vauhtia ja jarrua, molempia löytyy valikoimasta näinä päivinä, ja ajoittain se voi olla ristiriitaista. Vaikka haluaisit valloittaa maailmaa ja olla sankarillisesti liikkeellä, ei tälle taida olla konkreettisia mahdollisuuksia. Planeetat nimittäin pitävät sinua myös hyvin matalalla profiililla. Retkeily voisi olla sopivaa nyt!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla on ollut paljon tarvetta osallistumiseen eri areenoilla ja onkin mahdollista, että olet ravannut mitä erilaisimmissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Trendi jatkuu vielä jonkin aikaa. Liikunta on nyt erittäin tärkeää, sillä sinulla on sisäinen tarve olla liikkeellä, varsinkin luonnonläheisissä paikoissa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kohtaat ihmisiä, jotka innostavat ja kannustavat sinuakin ryhtymään rohkeampiin tekoihin. Ehkä he antavat vain mallia siihen, mutta tuskin muutat toimintatapojasi kovinkaan paljon. Ihan omat työhaasteesi pitävät sinut varovaisena tai jännitteisenä. Suhteessa voi yhtäkkiä olla kyse ylpeydestä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Aurinko ja Venus ovat puolellasi tuomassa viime viikkojen tapaisia letkeitä tunnelmia ja suhteellisen vapaata olemista ja elämästä nauttimista jopa matkalla. Merkurius puolestaan vaihtaa merkkiä ja tekee paperi- ja sopimusasioista kinkkisempiä tai kiireellisempiä. Hermopeliä on siis luvassa jatkossa.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ehkä jokin muistuttaa alkukesän vauhdikkaista kokemuksista tai yrityksistä osoittaa sankaruutta tai rohkeutta. Tunnet itsessäsi taas voiman, jonka avulla tehdään urotekoja tai pelastetaan ihmisiä, ja saat ehkä tilaisuuden kokea ylpeyttä. Suurimmaksi osaksi haluat olla omissa oloissasi ja harkita talousasian loppuun.

Kauris (21.12.-19.1.)

Useat planeetat sijaitsevat yhä haasteellisesti merkkiisi, ja siksi et ole koko ajan kartalla siitä, missä mennään ja kenen kanssa. Ehkä itsekin haluat vaihtaa suuntaa yhtäkkiä, varoittamatta, tunnepyrskähdyksen innoittamana. Toisten pelisäännöillä on kuitenkin tärkeää pelata ja löytää sopu vaikka väkisin!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ulosantisi on näinä päivinä ehkä yltynyt voimakkaaksi ja jopa käskeväksi, mikä ei ole tyypillistä sinua. Ehkä haluat yksinkertaisesti selittää nopeammin ja tehokkaammin, mitä haluat, etkä keskustella asioista loputtomasti. Kaipaat omaan rauhaan enemmän kuin tajuatkaan, mutta älä tee siitä ongelmaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulle voi tulla yhtäkkiä kiire töihin tai suorittamaan arkista askaretta, ja ehkä tarvitset siihen uuden hienomman välineen. Ehkä on tarpeen tehdä pieniä korjauksia tavaroiden saamiseksi entistä ehommiksi. Venus on ravussa useamman viikon ja tukee kiintymyksen antamista ja saamista.

X