Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 2.8.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Taivaalla on varsin erikoinen, muutosherkkä planeettakuvio, joka sinun kohdallasi osuu sektoriin, johon liittyy materiaalisia seikkoja, halua omistaa ja nauttia luonnon antimista. Joko muutostarve liittyy näihin teemoihin tai sitten vaikkapa suhteeseen oman kehosi kanssa, ja se voi johtaa elämän laatua parantavaan oivallukseen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Ärtymystä aiheuttavia tekijöitä voi olla enemmänkin näinä aikoina, sillä useat planeetat ovat asemoituneet haastavasti merkkiisi. Samalla ne kuitenkin edesauttavat sinua tekemään tarpeelliset päätökset ja irtautumaan rasittavista tekijöistä. Tähtäimeesi saattaa ilmaantua uusi taivaan avaava suunta!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Elät ehkä erikoisia vaiheita sen suhteen, miten suhtaudut tietoon ja sen jakamiseen. Jokin tieto voi olla pannassa, ehkä siihen liittyy häpeää tai muusta syystä et halua paljastaa kaikkea. Sinulla voi olla enemmän tekemistä autettavien tahojen kanssa tavalla tai toisella, ota vain kunnolla kiinni auttamisen halustasi!

Rapu (21.6.-22.7.)

Käytännön asiat ovat painottuneita näinä päivinä, ja se voi merkitä muun muassa tavaroiden siirtoa, kanniskelua tai hankkimista. Ehkä arvokaskin hankinta kiinnostaa, mutta älä lipsu budjetistasi! Yhteisöllisessä toiminnassa voi olla irtiotto, suunnanmuutos tai selkeä uudistuminen!

Leijona (23.7.-22.8.)

Jokin heittäytyminen tai innokas itseilmaisu voi kiinnostaa, ja pikku reissun yhteydessä se onnistuisi kaikista parhaiten. Voit saada myös asemaasi tai näkyvyyttäsi hivenen kohotettua, mikä on aina sinulle mieleen! Päämääriesi suhteen riittää pohdittavaa, sillä uusia tekijöitä tai ajatuksia tulee väliin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ideoita ja ajatuksia liikkuu paljon pinnan alla, eikä niiden olomuoto ole täysin selvillä. Selvää ei ole varsinkaan se, miten ne olisivat toteutettavissa. Sosiaalinen asemasi voi aiheuttaa sinulle paineita muutokseen tai liiallisesta jäykkyydestä vapautumiseen. Ehkä saat jonkin itsetoteutuskanavan auki näinä päivinä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Aurinko, kuu ja Jupiter voivat luoda melko hulvattomia tilanteita elämässäsi tai lähiympäristössäsi, ja tutustuminen uuteen innostavaan ihmiseen tai värikkääseen paikkaan on mahdollinen. Silmäsi ehkä aukeavat jälleen uuteen mahdollisuuteen, kuten on varmaankin monesti tapahtunut parin kuukauden sisällä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Viestintä muiden kanssa on voinut tuntua rasittavalta viime aikoina, ja ehkä viivästyksiä ja hankausta on ollut mukana asioista sopimisessa. Myös nopeita käänteitä voi olla kuvassa mukana, ja joskus on vaikea ennakoida, mitä toisten kanssa tulee tapahtumaan. Uusi tuttavuus voi ilmestyä kuin tyhjästä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Planeetat suosivat yhteisymmärrystä enemmän kuin pitkiin aikoihin! Varsinkin silloin, jos ylevät päämäärät yhdistävät. Yhteydenpito saattaa näinä päivinä ulottua kauas, ehkä ulkomaille, ja kielitaitosikin voi joutua koetukselle. Vapaa-ajanvietto ja leikkisyys ovat suotuisten tähtien alla, samoin rakkaus.

Kauris (21.12.-19.1.)

Nyt saattaisi olla se aika, jolloin voisit irrottautua vapaa-ajalla jostain rutiinista, joka ei enää miellytä sinua eikä vastaa todellisia tarpeitasi. Ehkä sinulle tekisi hyvää antaa aikaa enemmän itsellesi ja vapauden tunteelle, jatkuvan vastuiden pohtimisen sijaan. Huomiosi menee yhä kotiisi ja sen tilatarpeisiin!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sellaisia päiviä on meneillään, jolloin sinusta tuntuu, että mitä tahansa voisi tapahtua ja ovesi ovat  avoinna uudelle. Kodin piirissä yllätyksetkin ovat todennäköisiä ja läheisen asenne on erikoinen. Tahmea yhteydenpito on pikku hiljaa helpottumassa, mutta yksinolokin maistuu. Rakkaus on arkinen!

Kalat (19.2.-19.3.)

Jonkinasteinen matalan profiilin pitäminen on ollut viime viikkoina todennäköistä, ja se on voinut johtua myös siitä, että ylimääräistä energiaa ei ole juuri ollut tai huomio on ollut pikkuasioissa. Itseilmaisusi voi käydä läpi muutoksia, ja saatat kiinnittää sanoihin huomiota eri tavalla kuin ennen. Löydä itsestäsi vaikka kirjoittaja!

X