päivähoroskooppi kauris
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 20.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Talousasioiden sektorilla on meneillään planeettavaikutuksia, mikä voi heijastua työpaikan pohdinnoissa tai siinä, miten muutosalttiina näet oman taloutesi. Yhtäkkisiä kulujakin voi olla tiedossa. Jotain erityistä voi olla tänään ilmassa matkailuun tai ulkomaihin liittyen. Painetta arvojen pohtimiseen tulee muualtakin.

Härkä (20.4.-20.5.)

Yhteydenpidossa saattaa olla nyt erilaisia näkökulmia ja suuntia, ja tiedossa voi olla myös merkittäviä päätöksiä. Taloudenpitoon liittyvässä seikassa voi olla laajentava tai vapauttava käänne. Pääosin planeetat tuovat ihastuttavia hetkiä, jotka tuntuvat antoisilta ja sykähdyttäviltä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Joku ihminen voi avartaa näkemyksiäsi näinä päivinä jotenkin poikkeuksellisella tavalla tai sitten toisten kautta välittyy paljon vauhdikkuutta tai näyttävää tekemistä, josta saat itsekin inspiraatiota. Näinä päivinä on myös tiedossa jotain ammattiisi tai uraan liittyvää, ja ehkä jokin noin vuoden kestänyt vaihe on ohi.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ilmassa on planeettaenergioiden muutosta, sillä Jupiter siirtyy kalojen merkistä oinaan merkkiin, jossa se pysyy noin vuoden. Sinun kohdallasi tämä merkitsee joko uudenlaista ryhdistäytymistä tai silkkaa kunnianhimoa jonkin hankkeen suhteen. Kaikki voimasi eivät ole kuitenkaan vielä käytössä, joten malttia!

Leijona (23.7.-22.8.)

Pari planeettaa perinteikkäässä kauriissa pitää intressit melko lailla sidottuina joulun tunnelmiin ja hartauteen, ja ehkä haluat noudattaa jotain perinnettä hyvinkin tiukasti. Ilmapiiri jatkuu vielä vuodenvaihteen yli. Tänäänkin kodin asioiden parissa voi vierähtää paljon aikaa, myös muutoksia sumpliessa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Lähipiirissä tai naapurustossa saattaa olla aiheita, joiden parissa sahataan edestakaisin tai ei tarkkaan tiedetä, kuka tekee mitä. Yhteydenpidossa voi olla poukkoilevia piirteitä tai mielipiteissä äkkikäännöksiä. Taloudessasi saattaa tulla käänne helpompaan tai kevyempään suuntaan, mikä saattaa juontua kauan sitten tehdyistä toimista!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jupiter saapuu taas parin kuukauden tauon jälkeen merkkiäsi vastapäätä, jossa se viipyy pitkälle ensi vuoteen saakka. Tämä voi merkitä muun muassa sitä, että suhteet aktivoituvat joka suuntaan ja riennät innoissasi eri paikoissa ja eri ihmisten seurassa. Vauhti pääsee kunnolla alkamaan vasta myöhemmin!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Onneksi planeetat kauriin merkissä sopivat sinulle hyvin ja tekevät yhteydenpidostasi sujuvaa ja luottamuksellista. Lähipiirissä vaikuttaisi olevan paljon turvallisia luottohenkilöitä, joiden kanssa on hyvä jakaa asioita. Nyt on oltava valmis pieniin muutoksiin arkisissa asioissa, joten älä lyö kaikkea lukkoon heti!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Lokakuulta peräisin oleva erityinen innokkuus alkaa vallata mielesi taas Jupiterin vaihtaessa merkkiä oinaaseen. Matkustushalukkuus tulee ensimmäisenä mieleen tärkeyslistalla, sillä olet matkustavaista sorttia. Toistaiseksi planeetat pitävät sinut myös paikoillaan nauttimassa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Paistattelet yhä merkissäsi olevien Merkuriuksen ja Venuksen lämmössä, ja monet suhteesi paranevat. Tunteiden viestiminen voi osoittautua merkitykselliseksi ja antaa lisää syvyyttä suhteillesi. Ikään kuin pystyisit näinä viikkoina prosessoimaan tunteitasi paremmin. Kaikki odotukset saattavat toteutua!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Odotuksiisi voi tunkeutua kaikenlaisia sävyjä, ja saattaa olla, että muutat niitä jollain tapaa. Arki voi mennä jonkinlaista siksakkia eteenpäin eri paikoissa tai eri ihmisten parissa. Tunnetasolla voi olla havaittavissa ajoittaista ärsyyntymistä, ja on myös sanomattomia tunteita, jotka eivät pääse esiin.

Kalat (19.2.-19.3.)

Halusi saada jotain, jopa näkyvyyttä tai mainetta, voi olla hetkellisesti ylikorostunut. Voit myös melkoisesti pauhata sinulle tärkeästä asiasta tai ideologiasta. Jupiterin siirtymä merkistäsi oinaan merkkiin muuttaa pitkäaikaisesti asetelmaa, lähipäivistä alkaen, ja korostaa jatkossa materiaalisia tarpeitasi!

X