Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 21.11.

21.11.2017 Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Mitä hauskaa sitten pääsitkään eilen itsellesi kehittelemään, niin nyt homma vaan paranee entisestään ja pystyt vakiinnuttamaan elämääsi jonkun tärkeän elementin.

Oinas

Olet mukana jossakin suuremmassa, mahdollisesti sosiaalisessa suunnitelmassa, johon liittyen pystyt tänään määrittelemään oman osuutesi tarkasti ja määrätietoisesti. Luota tuntemuksiisi.

Härkä

Yllättäviä hankaluuksia on tiedossa sellaisen projektin tiimoilta, johon olet viime aikoina kohdistanut paljon energiaasi. Älä silti luovuta, sillä vaikeudet ainoastaan opastavat tekemään tiettyjä muutoksia suunnitelmiisi, jonka jälkeen kaikki menee jälleen hienosti.

Kaksoset

Joudut tänään katsomaan silmästä silmään asioita ja ihmisiä, joiden tiedät tekevän elämästäsi vaikeaa odotuksillaan ja vaatimuksillaan. Olisikohan jo aika ottaa elämä omiin käsiisi ja tehdä loppu sinua rasittavista vaateista?

Rapu

Joku asia johon olet viime aikoina sitoutunut näyttää menevän loistavasti eteenpäin, mutta varaudu ikäviin ja odottamattomiin yllätyksiin, jotka eivät missään nimessä tarkoita kyseisen suunnitelman kaatumista vaan tiettyjen korjausten välttämättömyyttä.

Leijona

Olet tänään loistavassa tilanteessa viedäksesi onnistuneesti eteenpäin jotakin työelämäsi uudistumiseen liittyvää muutosta tai parannusta. Oivallukset syntyvät sekunnissa ja jo seuraavassa asiaa pitäisi pystyä viemään eteenpäin.

Neitsyt

Päivän mittaan saattaa joku työelämääsi liittyvä asia hermostuttaa sinua ja muuttua hyvin hankalaksi. Kohtaat siinä tilanteessa itse asettamiasi vaatimuksia, jotka ovat liian suuria toteutuakseen. Mikä estää sinua tyytymästä siihen mitä saat aikaan luonnollisesti, liikaa yrittämättä.

Vaaka

Nyt on oikea hetki tehdä joku merkittävä sitoutuminen päivän tai parin mittaiseen juttuun, joka liittyy joko työelämään tai harrastuksiisi. Muista että vain itse voit antaa itsellesi luvan tai kieltää jotain itseltäsi. Kumpaa nyt haluat tehdä?

Skorpioni

Tulet saamaan tämän päivän aikana vahvan varmistuksen jostakin hiljattain tekemästäsi ja työelämääsi tai harrastukseesi liittyvästä ratkaisusta. Kohtaamasi kannustus on merkki siitä, että suuntasi on oikea, ainakin toistaiseksi.

Jousimies

Saat tänään päähäsi selkeän kuvan siitä mihin suuntaan elämäsi on menossa ja siksi kaikki tänään eteesi tulevat ratkaisut on tehtävä välittömästi ja mahdollisimman itsenäisesti.

Kauris

Lähiaikoina tekemäsi ja työelämään liittyvä päätös kaipaa juuri tänään jotain selvää tarkennusta. Mieti tarkasti mihin suuntaan haluat elämääsi viedä, sillä tänään tekemilläsi päätöksillä on tavallista paremmat lähtökohdat.

Vesimies

Tänään on erinomainen päivä lyödä lukkoon eräs jo muutaman päivän vireillä ollut työelämääsi tai harrastuksiisi liittyvä suunnitelma. Ole valmis toimimaan vikkelästi, sillä muuten tilaisuus menee ohi niin että heilahtaa.

Kalat

Jos tänään kohtaat selviä, negatiivisella tavalla tunnepitoisia reaktioita työelämääsi liittyvissä asioissa, niin pidä silti tiukasti kiinni omasta näkemyksestäsi. Vain sinä itse voit päättää tulevaisuudestasi.

Lue myös:

Teksti: Seppo Tanhua

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme