Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 21.11.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Vellovaa fiilistä on vieläkin ilmassa monen oinaan kohdalla, mikä voi vaikeuttaa selkeän kuvan saamista asioista. Ehkä ei kannata tehdä päätöksiä ainakaan juuri nyt. Mutta jos haluat maalata, tehdä musiikkia tai keskittyä vaikka Intian filosofioihin, niin siitä vaan! Suhteita ja eksotiikkaa on tarjolla jollain tavalla!

Härkä (20.4.-20.5.)

Monet planeetat viittaavat suuntiin, jotka eivät kuulu merkkisi maanläheisiin ja käytännöllisiin perusominaisuuksiin. Päinvastoin, ne vievät sinua katselemaan tähtiä tai visioimaan asioita, jotka voivat olla hyvin abstrakteja tai vaikeasti käsitettäviä. Tämä olisi hyvää aikaa koodareille ja suunnittelijoille.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Viimeisten viikkojen aikana tehdyt työt ovat voineet olla lukuisia ja vaatia paljon ponnistuksia ja periksiantamattomuutta. Purista itsestäsi vielä yksityiskohtien tajua ja tee pienimuotoiset auttamistehtävät, sillä planeettailmapiiri muuttuu pian avoimemmaksi. Kodin aiheissa saattaa olla painolastia!

Rapu (21.6.-22.7.)

Ne sektorit, joissa planeetat sijaitsevat tällä hetkellä merkkiisi nähden, ovat aika kaukana rajatuista, aikataulutetuista käytännön asioista. Siksi on todennäköistä, että harrastukset, viihde, pelit tai juhliminen vetää puoleensa. Tunnustuksen saaminen on mahdollista, nauti siitä, vaikka se olisi kuinka pieni!

Leijona (23.7.-22.8.)

Talousaiheissa voi olla hämmentäviä, inspiroivia tai luovuutta lisääviä hetkiä, mitä se sitten tarkoittaakaan. Voi olla, että rahahuijausyritys tai vastaava epämääräinen pyyntö saavuttaa sinut jotain kautta, mutta toki osaat reagoida oikein. Olisiko näinä päivinä aika pelata vaikka pallopeliä? Mars on vielä ärhäkkä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Nyt voi olla unenomaisia hetkiä, ehkä joitain poikkeuksellisia kohtaamisia, jotka vievät sinut aivan muuhun paikkaan tai aikaan ja muistot tulvivat mieleesi. Erityisen tunnepitoinen kohtaaminen voi jättää jäljen pitkäksi aikaa. Tämä saattaa tapahtua myös huomenna. Venus pitää huomiosi myös realiteeteissa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Arkinen ahertaminen näyttäisi olevan jälleen pääroolissa, ja se voi näkyä myös niin, ettet kaipaa mitään elämää suurempaa tavallisen arjen lisäksi. Työssä voi tulla sekaannuksen paikka tänään tai huomenna, joten pidä mieli kirkkaana ja varmista että olet tehnyt kaiken oikein. Olisiko aika kirjoittaa rakkauskirje?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Vaikka Marsia ja tehokasta toimintaa pukkaa vielä, koet myös aivan toisenlaisia asioita. Ilmassa voi olla juhlan magiikkaa ja tähtipölyä. Kohdallesi saattaa osua poikkeuksellista viihdettä ja taidetta, joten nauttisit paljon näyttelyssä tai museossa käymisestä. Uusi ihminen voi antaa hämmästyttävän vaikutelman!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Mars vetelee aika lailla viimeisiään sektorilla, johon liittyvät taustalla toimiminen, auttaminen, uhrautuminen ja henkiset asiat, joten näistä oppineena sinussa voi olla jokin vähän erilainen lataus. Lepo voi olla tarpeen, sillä parin päivän päästä Mars tulee ravistelemaan sinua liikkeelle! Luota ystäviin!

Kauris (21.12.-19.1.)

Onko sinulla jakso, jolloin alat pohtia vetäytymistä johonkin lempipaikkaasi? Jos et ihan vielä, alat lähipäivinä kaipaamaan enemmän rauhaa ja hiljaisuutta tai ilmapiiriä, jossa ei tarvitse paljon suorittaa. Oletko kokeillut joogaa? Se voisi palvella tällaisena aikana, lisäten myös liikuntaa. Kiinnostaako mielikuvituksellinen lukeminen?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Monenlainen yrittäminen onnistuu vielä, vaikka Marsin dynamiikka onkin laantumaan päin. Viimeistele asiat, jotka vaativat lihaksia ja voimaa. Ristiriitaisiakin tuntemuksia on Marsin johdosta ollut viime viikkoina, ja pahimmillaan välirikko. Merkuriuksen voimasta omaperäinen sanoittaminen voi kiinnostaa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Nopealiikkeinen kuu on vielä tänään ja huomenna merkissäsi, yhtymässä merkissäsi jo pitkään viihtyneeseen Neptunukseen. Näistä syntyy paljon tunnekokemuksia tai herkkää reagointia. Ole varuillasi karussa työympäristössä, ettet mene epätasapainoon tämän takia! Salainen ihastuminen voi olla näiden viikkojen juttu!

X