Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 24.1.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Aurinko, Venus ja Saturnus tukevat laaja-alaisia tavoitteitasi, vaikka ne olisivatkin jollain lailla vielä ameebamaisia. Myös yhteisössä voit saada äänesi kuuluviin aivan uudella tavalla. Asioiden moninaisuus saattaa välillä hämmentää. Suhteiden puolella painopiste on vielä kokoontumisissa ja ryhmissä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kannattaa kuunnella itseään ja kehoaan sen suhteen, mitä oikeasti jaksaa. Sinulla on nimittäin nyt selkeä suunta jossain aiheessa ja saatat ylittää voimavarasi siihen tähtäämisessä ja tavoitteesi saavuttamisessa. Jo kuukausi jatkunut vaihe materian tai rahan takomisessa jatkuu vielä ja tulokset näkyvät joidenkin viikkojen päästä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kaiken planetaarisen todennäköisyyden mukaan elinvoimasi on erinomaisella tasolla, mikä voi johtaa nopeaan flunssavirusten välttelyyn, nopeaan toipumiseen ja, mikä parasta, haluun kohottaa kuntoa tosimielellä. Planeetat osoittavat myös yhä yläilmoihin, joten matkustaminen tai sosiaalinen arvonnousu on mahdollinen.

Rapu (21.6.-22.7.)

Oletkohan ollut viime aikoina monimutkaisten asioiden kanssa tekemisissä? Vai oletko yrittänyt löytää uusia ratkaisuja askarruttavaan rahatilanteeseen joko työssä tai yksityiselämässä? Tämä ilmapiiri näyttäisi jatkuvan vielä ainakin muutaman päivän ajan. Neuvotteluja tai kirjallisia tehtäviä voi olla vielä paljonkin.

Leijona (23.7.-22.8.)

Oletkohan huomannut, että Venus ja Saturnus merkkiäsi vastapäätä olisivat tuoneet elämääsi vahvempia sidoksia tiimiin, yhteisöön tai johonkin yksittäiseen henkilöön? Viralliset henkilösuhteet ovat joka tapauksessa huomion kohteena näinä viikkoina ja ehkä vielä parin päivän ajan. Rakkaudessa ollaan tosimielellä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Työnteko ja rutiinit ovat olleet keskiössä jo useamman viikon ja se jatkuu yhä. Monet planeetat osoittavat tekemisen suuntaan. Olet voinut saada aikaan poikkeuksellisen paljon ja myöskin uusien rutiinien järjestämisessä ja noudattamisessa. Juuri nyt parin päivän aikana tunteita liikkuu myös paljon puolin ja toisin!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Planeetat voivat työntää sinua näinä aikoina enemmän esiin tai jopa parrasvaloihin, ja siksi tyylin hiominenkin on todennäköistä. Vakuuttavuus on terminä esillä näissä aiheissa. Pitkäaikainen Marsin vaikutus nostaa sinua yhä katsomaan maailmaa aidan toiselle puolen ja houkutukset ovat suuria!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kirjalliset toiminnot ovat yhä suotuisten tähtien alla, ja saatat huomata, että olet saanut näissä paljon aikaiseksi viime kuukausina. Olet voinut myös saada opiskelusta tai lukemisesta enemmän irti. Asiat ja suhteet ovat tällä hetkellä nivoutuneet perheeseen, juuriin, menneisyyteen tai siteisiin johonkin paikkakuntaan!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Planeetat korostavat näinä viikkoina yleisesti enemmän henkilökohtaisia ja lähipiiriin liittyviä aiheita. Läheiset ja naapurit sekä heidän tekemisensä ja yhdessä tekemiset kiinnostavat todennäköisesti enemmän kuin suuret, abstraktit yhteiskunnalliset aiheet. Käsillä tekeminenkin voi olla jossain roolissa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Juuri nyt etunasi näyttää olevan kyky pehmittää asioita tai jopa selitellä asiat parhain päin. Keskusteluista muotoutuu yleensä mukavia ja tunnepitoisia, ja siksi voit viettää mukavan työpäivän. Perustavanlaatuisia aiheita on yhä agendalla suhteissa, ja kysymys voi olla suurista materiaalisista siirroista.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla näyttäisi olevan näinä päivinä tuntumaa siihen, että ikään kuin jokin uusi elämänvaihe olisi aluillaan. Silmäsi ovat ehkä auenneet moneen suuntaan, myös siihen, mitkä asiat ovat olleet viime aikoina rasitteita. Suhdeasioissa voivat olla pohdittavana konkreettiset raamit, eikä mikään epämääräinen yritys toimi jatkossa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Tunnetilasi on tänään ja huomenna hyvin eläväinen, ja sehän sopii sinulle, pulppuavalle vesielementin merkin edustajalle! Haaveilu on myös nyt hyvin voimakasta ja parhaimmillaan olet luova. Auttaminen kumpuaa helposti esiin ja näet selvemmin yhteiskunnan vähäosaiset, joiden eteen voit tehdä jotain.

X