Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 26.4.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Otteesi materiaaliseen asiaan on löystymässä, ehkä siksi, ettei siihen tarvitse enää keskittyä hektisesti tai tarkalla otteella. Hankintoja voi olla tarpeen kuitenkin tehdä. Muutoin sinulla on tarve häivyttää rajoja eri tahojen välillä, olla kaukana, saavuttamattomissa tai sitten unelmiesi lomapaikassa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Olet ollut poikkeuksellisen tehokas ja määrätietoinen viime aikoina, ja hyödyt vielä myös aloitteellisesta energiasta. Näet helposti mahdollisuutesi integroitua ryhmään, mutta näissä asioissa voi suositella jotain visuaalista, henkistä tai taiteellista. Laaja verkosto saa sinut pauloihinsa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ajat ovat poikkeukselliset, mitä työhön ja päämääriisi tulee, ja koko ajan voi aueta uusia ihmeellisiä mahdollisuuksia ja visioita. Muista kuitenkin, ettet lyö lukkoon uusia urasuunnitelmia, sillä kyseessä voi olla ainakin osittain haihattelua tai vääriä odotuksia! Jos tapaat uuden ihmisen, voi hän olla eteerinen tai mystinen!

Rapu (21.6.-22.7.)

Viime viikkojen ilmapiiri ei ole muuttunut mihinkään, ja siksi olet suuntautunut kauaskantoisiin hankkeisiin tai sinua viedään kauas, ehkä muiden kulttuurien pariin. Jos haluat pitää langat käsissäsi, on sinun ajateltava ennätyksellisen ennakkoluulottomasti! Suhde sujuu parhaiten matkalla.

Leijona (23.7.-22.8.)

Tässä on vielä jonkin verran päiviä, jolloin et pääse helpolla olemaan oma itsesi, vaan sinun on sopeuduttava muiden laatimiin sääntöihin ja aikatauluihin. Yhteispeliin tai rahojen jakamiseen liittyvät strategiat ovat villejä tai hajanaisia, joten varo, ettet myöskään menetä rahaa! Kiinnostaako osto ja myynti?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Haluat tapasi mukaan järkeillä ja kenties ottaa osaa keskusteluihin suurista linjoista tai kansainvälisistä aiheista. Iso kasa planeettoja mielikuvituksekkaassa kalojen merkissä omaa merkkiäsi vastapäätä pitää kuitenkin kohtaamiset erikoisina, tunteikkaina tai antaumuksellisina.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ehkä huomaat olevasi mukana suuressa kokoonpanossa, jossa sovitellaan tarkkaan yhteen ihmisten kykyjä tai taloudellisia mahdollisuuksia. Suuri täsmennys on siinä meneillään tai sitten pienemmässä taloudellisessa aiheessa. Planeetat kaloissa painottavat mielikuvituksen, tunteiden ja työn yhteispeliä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ärtyneisyyttä korostavat energiat ovat yhä päällä, joten tiedossa voi olla tiukka aikataulu, myöhästyminen, laitevika tai väärä sana väärässä paikassa. Parhaimmillaan näinä päivinä voi olla tekeillä jotain tarkkaa, sopimusluontoista. Luontosi vie sinua voimakkaasti kohti seikkailua, viihdettä ja nautintoja!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sinun kannattaa malttaa vielä pakertaa pienimuotoisten asioiden parissa. Et ehkä voi väistää myöskään toisten epäitsekästä palvelemista tai sitten haluat sitä itsekin kiihkeästi. Ahkerointia on luvassa lähinnä pienissä ympyröissä. Moni muukin asia jää nyt pieneen piiriin, ja perheeseen on keskityttävä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Työnteko sujuu nyt upeasti, sillä keskittymiskykysi ja taitosi arvioida tilanteita ja kokonaisuuksia ovat huipussaan. Ehkä organisaatiossa palaset ovat hiljattain loksahdelleet juuri oikeisiin paikkoihin. Planeetat kalojen merkissä vaikuttavat sinuun harmonisesti, korostaen lähi- tai naapuruussuhteita.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jos olet odottanut helppoa ja rentoa keskustelua, se ei välttämättä mene niin kuin ajattelit. Ehkä tällä hetkellä vaaditaan pikemmin rakentavaa, tuloskeskeistä keskustelua, joten sopeudu ilmapiiriin ja keskity työhön. Kykenet tekemään jotain konkreettista ja kaunista käsilläsi, jos vain ryhdyt siihen!

Kalat (19.2.-19.3.)

Viisi taivaankappaletta sijaitsee nyt omassa merkissä, ja niiden vaikutus kaikille on jotenkin taianomainen. Sinun kohdallasi voi erityisesti olla jotain hyvin poikkeuksellista. Voit saada vastakaikua mielikuvituksellisille haaveillesi tai ”jalat pois maan pinnalta” -tavoitteesi otetaan hyvin vastaan!

X