Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 26.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Lähiviikkoina voi olla huomattavasti kahdenkeskisiä tapaamisia ja sopimisia. Muutakin tiivistahtista tekemistä muiden kanssa on tiedossa, niin että muita juttuja jää tekemättä. Et ehkä jaksa kovin paljon syventyä pitkällisesti mihinkään. Tunne-elämän tai valloittavan viihteen väreilyt vievät sinua kokemaan!

Härkä (20.4.-20.5.)

Työelämän suhteen saattaa olla esillä monenlaista. Työympyröissä saattaa olla esimerkiksi hurjia avauksia tai näkemyksiä. Tai sitten kunnianhimo tempaa mukaansa sinut tai työtoverisi, ja jommankumman tahdissa edetään. Tunteenpurkauksia voi tulla, ja sinulle tekisi hyvää puhua suusi puhtaaksi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Planeetat ovat yhä innoittavia ja saavat sinulle näkemään helpommin asioiden valoisan laidan. Kurkistus muualle vaikkapa työmatkalla voisi olla myös todella piristävää ja tunteita herättävää. Osallistu ihmeessä näinä päivinä taide-elämyksiin ja koe, mitä taideteoksella on sinulle sanottavana!

Rapu (21.6.-22.7.)

Ilmassa on sellaisia tunnelmia, että asioita täytyy saada aikaan, koski se sitten sinua tai läheisiäsi. Tällaisten tunnelmien vallitessa kannattaa pyrkiä olemaan aktiivinen, sillä muutoin energia voi kääntyä riitaisaksi. Onko taloustilanteessa jotain erikoista, vai onko läheinen ryhtymässä investointiin? Varovaisuus on tarpeen.

Leijona (23.7.-22.8.)

Tätä päivää voi leimata yhteydenpito, jossa on erikoisia piirteitä, valokeilaan laittamista tai laitteiden tai tietotekniikan kanssa tekemistä. Omaperäinen henkilö tai ryhmä saattaa olla jossain avainasemassa. Itseilmaisu ja sen kehittäminen voi kiinnostaa, ja voitkin tehdä vaikutuksen äänellä tai sanoilla!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuun sijainti vesimiehen merkissä voi kohdallasi tuoda vaihtelevia tai erikoisia kokemuksia arjessa, mahdollisesti myös jotain hermostuttavaa tai yllätyksellistä. Ole kuulolla, sillä voit löytää uuden tavan vaikuttaa positiivisesti terveysasiaan, joko omaasi tai toisen. Tekeekö hyvä laatu erityisen vaikutuksen?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vireystilasi on todennäköisesti korkeimmillaan, ja se saa sinut tekemään aloitteita ja toimimaan tavoitteittesi eteen. Liikunnalla saattaa olla suurempi merkitys näinä viikkoina kaiken kaikkiaan, ja se puoli kannattaa käyttää hyödyksi ja saa uusi liikunnallinen tahti aikaiseksi! Kertooko joku sinulle tunteistaan yllättäen?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla voi olla jollain tavalla näkymättömämpi rooli tietyissä piireissä muutaman viikon ajan. Tai sitten toimit harmaana eminenssinä ja vaikutat kulissien takaa. Levon tarve saattaa olla voimakas, joten varo flunssaviruksia! Kotielämään saattaa liittyä kaikenlaista ennustamatonta tai sitten koti täytyy peleistä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Asian ajaminen yhteisössä voi sopia sinulle näinä viikkoina, sillä löydät varmaankin sopivat argumentit vaikuttamiseen, erityisesti tulevaisuuteen suuntautumiseen nähden. Ehkä olet muutenkin mukana sellaisessa, jossa on aikaansa edellä olevia, dynaamisia ihmisiä. Tunneplaneetat ovat säväyttäviä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Se, miten suhtaudut nyt materiaan, voi olla jotenkin erikoista. Se voi näyttäytyä epätavallisina hankintoina tai sitten innostut hankkimaan erikoisen laitteen, pelin tai muun härvelin. Planeetat työntävät sinua astelemaan yhteiskunnassa ylöspäin, jopa satunnaisesti kyynärpäitä käyttäen. Varovaisuutta!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla pitäisi olla nyt hetkiä, jolloin kaikenlaista on meneillään. Jos olet ulospäinsuuntautunut vesimies, kaikenlainen vaihtelu ja yllätyksellisyys ovat mieleesi. Kodin piirissäkin voi olla enemmän vipinää, hauskuutta tai pelaamista. Mahtaakohan sinulla riittää tahtoa rutiinitöiden suorittamiseen?

Kalat (19.2.-19.3.)

Alitajuinen maailmasi saattaa olla enemmän pinnalla ja tuottaa uusia psykologisia oivalluksia, joita voit myöhemmin hyödyntää elämässä. Myös unimaailmassa saattaa olla jotain erikoista. Merkkiisi liittyvä taiteellisuus tai hoivaaminen on ehkä esillä uudesta näkökulmasta. Eikö suurta romantiikkaa pääse syntymään?

X