päivähoroskooppi kauris
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 27.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Eilisen tapaan ilmassa on pehmeää uudisraivaajahenkeä, ja ainakin yhteydenottoja tai tapaamisia riittää. Yhteisen sävelen löytäminen on hyvin tärkeää, ja se voi tarkoittaa sitäkin, että sopimuksia laaditaan tai muita yhteistyökuvioita kehitellään. Onkohan kohdallesi osumassa Amorin nuoli?

Härkä (20.4.-20.5.)

Työympyröissä voi vallita nyt sellainen henki, että asioita pyöritellään loputtomasti, jopa ilman päätä tai häntää. Näkemysten yhteensovittaminen on tärkeää ja se voi tuntua jopa elintärkeältä. Psykologinen puolesi on vahvasti sidoksissa fysiikkaan, ja oivallat jotain terveydestäsi. Luovuus pyrkii yhä esiin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Onko sinulla sellainen olo, että voisit jo päästä tekemään rennompia asioita tai olemaan enemmän vapaalla tai viihteellä? Jokin viihde-elämys tai luova inspiraatio voi olla joka tapauksessa poikkeuksellinen, ja huomaat ympärilläsi enemmän värien harmoniaa. Tunne kumpuaa syvältä kodin piirissä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Koti tai perhe-elämä voi nyt yhdistyä sellaisten teemojen kanssa kuten sivistys, keskustelu, kulttuuri tai rakkaudelliset tunteet. Ehkä haluat sukeltaa menneen maailman sivistyksen pariin? Lukuhetket voivat olla näinä päivinä ja viikkoina erityisen vaikuttavia. Kurssista saisit lisää eväitä työelämään.

Leijona (23.7.-22.8.)

Ostosten kanssa voi tulla eteen kummallisia tilanteita, ja pahimmillaan saatat hankkia tavaran, jota et oikeasti tarvitsekaan tai joka edustaa vain hetken huumaa. Laitteiden hankinnassa kannattaa olla erityisen tarkkana, sillä Merkurius perääntyy vielä noin viikon. Keskustelut ja opiskelut sujuvat mitä parhaiten!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olet todennäköisesti kiinnittänyt enemmän huomiota ulkonäköösi, viehätysvoimaasi ja tyyliisi jo kolmen viikon ajan, kun Venus on ollut merkissäsi. Uusia eväitä kaunistautumiseen on varmasti vieläkin tulossa ja parhaimmillaan löydät uuden otteen parisuhteen saloihin. Ostaminenkin tuo tyydytystä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tähtäät ehkä suurempaan merkityksellisyyteen ja siihen, että asioita oikeasti tehdään. Juuri nyt voi olla tiukka tilanne tai kireä tunnelma. Kulissien takana tapahtuu paljon, ja on hyvä olla tietyssä mielessä tarkkailuasemissa. Lepohetketkin on otettava huomioon tarpeellisina kaiken keskellä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Planeetat vetävät sinua eilisen tapaan katsomaan asioita kauempaa ja olemaan kauempana, siksi myös etätyö voisi olla varteenotettava vaihtoehto. Saisit myös tarpeellista rauhaa ja hiljaisuutta. Nyt sopii zen-tyyppinen harrastus, joka tasapainottaa sieluasi. Samaan aikaan tapahtuu verkostoissa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Jokin uudistusmielisyys tai uudet ajatukset voivat tulla vahvasti tai vaivihkaa mukaan kuvaan, ja voit olla hyvinkin avoin uudelle. Yhteiskunnalliset seikat voivat koskettaa enemmän työyhteisöäsi. Merkurius ja Venus ovat yhä haasteellisesti merkkiisi, ja vänkäys on mahdollista!

Kauris (21.12.-19.1.)

Kysymys on päämäärästä tai kunnianhimosta, joka on esillä joko työtovereiden keskuudessa, perhepiirissä tai omalla kohdallasi. Estekin voi ilmaantua, ja siinä puolestaan on kyse kemioista tai muusta syvällisestä. Jos haluat eteenpäin elämässä, muista hyödylliset kontaktit! Vaikka et usko, moni on puolellasi!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Talousasioiden hoidossa voi olla joitain mutkia tai väärinkäsityksiä, mutta todennäköisesti kyse on tärkeistä asioista tulevaisuutesi kannalta. Työpaikalla voi näinä päivinä olla henkilöiden tehtävien uudelleenarviointia ja ehkä olet siinä osallisena. Parhaat kokemukset tulevat kulttuurista ja vapaudesta!

Kalat (19.2.-19.3.)

Joitakin valtakysymyksiä voi tulla esiin, ja jompikumpi pyrkii olemaan vaivihkaa niskan päällä. Kaikki hoituu hienovaraisesti. Toisten kanssa voi tulla näinä päivinä muitakin haastavia tilanteita, ja Merkuriuksen perääntyminen tuo tähän omat haasteensa peruutusten tai aikataulujen muutosten takia.

X