Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 28.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on pari päivää ravun merkissä ja viitoittaa tietä keskittymään enemmän lähiseudun pieneen yhteisöön, perheen sisäisiin asioihin tai oman kotipesän lämpöön. Kylämäinen tunnelma assosioituu nyt elämääsi rikastuttavine keskusteluineen. Mukavan jutustelun myötä voi myös löytyä rakkaus!

Härkä (20.4.-20.5.)

Lähipiirin suhteet ovat painottuneita ja arvostat paljon sitä, että voit viettää aikaa läheisten, perheenjäsenten ja hyvien ystävien kanssa. Materiaaliset tarpeesi ovat myös hereillä, ja tällä hetkellä saatat olla kiinnostunut katselemaan arvokkaita omistuksia, ja miksei haluamaan myös itsellesi.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla on koko ajan meneillään innostavia planeettavaikutuksia, jotka pitävät kiinnostustasi yllä monenlaisiin aiheisiin ja ihmisiin. Näinä päivinä arvostat enemmän paikallaan pysymistä, johon uusikuu ravun merkissä viittaa. Huomaat kaikkea herkkää ja runollista ympärilläsi, jota voit tuoda myös kotiisi.

Rapu (21.6.-22.7.)

Uusikuu omassa merkissäsi voi olla kannaltasi täsmentävä, selkiyttävä ja antaa parhaimmillaan uuden suunnan tai tavoitteen. Vielä on tarpeen kuitenkin vaalia asioita kaikessa rauhassa, antaa niiden kypsyä ja pysyä poissa keskeisiltä paikoilta. Anna tilaa laiskuuden ihanuudelle tai musiikin virtaavuudelle!

Leijona (23.7.-22.8.)

Vaikka elämääsi onkin tullut uutta vilkkautta, on juuri nyt ilmassa väsymystä tai muuten tarvetta vetäytyä omaan rauhaan. Tämä voi kestää pari päivää. Kyse voi olla myös valmistautumisesta johonkin myöhempään ulostuloon. Marsin asema viittaa yhä siihen, että mahdollisuus valloittaa maailmaa on olemassa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ammatillinen suuntautumisesi tai asemasi yhteisössä askarruttaa vaikka millä kesäilmalla, ja sinulle pulpahtelee ajatuksia ja ideoita, joiden avulla voit viedä pyrkimyksiäsi eteenpäin heti kun mahdollista. Kansainväliset kuviot voivat tulla mukaan johonkin, tai sitten innostut värikkäästä tapahtumasta.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ulospäinsuuntautumisesi on näinä aikoina erittäin voimakasta, ja se voi johtua siitäkin, että sinua vedetään mukaan kaikenlaisiin, ronskinpuoleisiinkin, aktiviteetteihin. Jonkun ajan päästä huomaat, onko tämä ollut yksi elämäsi mielenkiintoisimpia jaksoja! Kurkottelet ylös ja kauas, ja rakkauskin kukoistaa matkalla.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ravun merkki sointuu yleensä hyvin merkkisi ominaisuuksiin, ja siksi tämänhetkinen kuun sijainti ravun merkissä voi tuoda sinulle sulosointuisia sanoja ja lämminhenkisiä keskusteluja, ehkä kaukana olevan ihmisen kanssa. Mars on vielä ahertamiseen liittyvässä paikassa, joten saat fiksattua asioita!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Jokin uusi raha-asia tai taloudelliseen turvallisuuteen liittyvä seikka on agendalla pari päivää, mutta on myös mahdollista, että laitat liikaa painoa sille. Muutoin planeetat vetävät sinua vahvasti ulospäin, asioimaan muiden kanssa ja saatat viihtyä markkinoilla, messuilla, huvipuistoissa tai liikunnan parissa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Uutta virikettä tulee kanssakäymiseen, ja kohtaat helpommin ihmisiä, jotka ilmaisevat tunteensa tai ovat lämminhenkisiä luonteeltaan. Huomaat myös erilaisuuden sinun ja toisen osapuolen välillä, mikä saattaa aiheuttaa kitkaa tai yritystä ymmärtää toista vaikka väkisin. Pienimuotoiset arjen asiat ovat läsnä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Muutaman päivän ajaksi vetäydyt taka-alalle tai pohdit enemmän yksityiskohtaisia seikkoja liittyen työhön, tehtäviin tai korjaamiseen. Vaikka olet ajoittain sisäänpäin kääntynyt, olet kuitenkin aallon harjalla vapaa-ajalla, jossa voi olla poikkeuksellista viihdykettä tarjolla. Tunne kasvaa osuvien sanojen myötä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Veri vetää sinua viihtymään perhepiirissä, läheisten kanssa mukavissa tunnelmissa, ja pientä juhlaakin voi olla tiedossa. Lähialueella voi olla tapahtuma, johon sinä tai perheenjäsen haluaa osallistua. Makuasioissa voi olla kiistaa, mutta älä anna tilanteen äityä riidan puolelle. Kotioloissa viihdyt yksinkin.

X