Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 29.10.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Kauniiden ja iloisten sanojen taika toimii oikein hyvin myös tällaisena jännittävänä aikana, jolloin kuljetaan railakkaasti omia polkuja. Mitäköhän kaunista ja rohkaisevaa voisit sanoa tänään mahdollisimman monelle ihmiselle?

Oinas

Joku yllättävä kutsu tai tilaisuus vetää sinua voimakkaasti puoleensa. Vastaa ihmeessä myöntävästi, sillä luvassa on enemmän kuin aavistatkaan. Rakkaus toista kohtaan on mahdollista vain, jos rakastat ensin itseäsi.

Härkä

Ellei elämäsi vastaa todellista arvomaailmaasi, niin tänään se ottaa sen verran pattiin, että annat asianosaisten kuulla kunniansa. Laita jo aamulla riittävästi jäitä hattuun, sillä vain sinulla itselläsi on avain elämäsi muuttamiseen.

Kaksonen

Ihmissuhteisiin liittyvä yllättävä takaisku tai pettymys kuuluu tähän päivään. Todellisuudessa taidat pettyä vain omiin odotuksiisi, et ihmiseen, sillä hän on koko ajan ollut ja on edelleen oma itsensä. Siihen ei ole lupa pettyä.

Rapu

Parhaimmillaan tämä päivä on tarjoamassa sinulle ihania hetkiä ystävien tai rakkaimpasi seurassa, mutta sinun tulee voida itse päättää mitä haluat ja kenen kanssa. Velvollisuudentunto ei toimi rakkaudessa.

Leijona

Läheinen ihmissuhde saattaa olla tänään kovalla koetuksella, mikäli siinä on sellaisia piirteitä, joita et pysty hyväksymään. Syytät kumppaniasi ehkä täysin aiheettomasti siitä, että hän on sitä mitä on. Sellaiseen sinä joskus rakastuit.

Neitsyt

Luota tänään omiin vaistoihisi ja anna elämän kuljettaa sinua tärkeäksi tai läheiseksi kokemaasi paikkaan. Rakkaus elää siellä missä voit hyvin ja sinne päästäksesi et voi taata kaikille muille hyvää oloa tai oikeaa ratkaisua.

Vaaka

Älä anna hetkellisen inspiraation puutteen vaivata itseäsi. Ota tämä päivä mahdollisimman rennosti ja koeta olla pakottamatta itseäsi mihinkään. Nauti pelkästä olemisesta, sillä se on todellisen luovuuden elinehto.

Skorpioni

Innostusta saattaa tänään riittää moneenkin lähtöön, eikä vauhtia tarvitse suotta jarrutella, mutta kannattaa silti valita yksi asia kerrallaan, jota keskityt viemään eteenpäin.

Jousimies

Ihmissuhteesi mietityttää sinua tavallista enemmän. Tänään ei kuitenkaan kannata uhrata asialle liikaa energiaa, sillä asiat etenevät omalla vauhdillaan sinulta lupaa kyselemättä. Sinun on tyytyminen vain katsomaan missä mennään.

Kauris

Kohdatessasi tänään sinulle arvokkaita ja rakkaita ihmisiä niin osoita heille sopivaksi katsomallasi tavalla omat tunteesi. Tulet saamaan vastalahjasi elämän loppumattomasta aarreaitasta yllättävän nopeasti.

Vesimies

Ellei rakkauselämäsi ole kaikilta osin kunnossa, niin tänään osoitat sen kumppanillesi jonkun äkkipikaisen reaktion muodossa. Varo kuitenkin tuomitsemasta toista liian hätäisesti, sillä hänkään ei halua satuttaa sinua.

Kalat

Suo itsellesi ja läheisillesi joku ihana hetki tai nautinto tämän päivän kuluessa. Tämän päivän ilosta ja keskinäisestä yhteydestä rakentuu mielekkyys tälle hetkelle ja tulevaisuudelle.

X