Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 29.9.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tästä ihmeellisestä jarruvaiheesta on löydettävissä omat hyvät puolensa, joita kannattaa tosiaan vaivautua etsimään Venuksen tehdessä kolmiota Marsille. Hiljaisuudessa ja hienoisessa tyhjyyden tunteessa on oma meditatiivinen kauneutensa, johon voi nyt rauhallisin mielin uppoutua.

Oinas

Sydämesi täyttyy erilaisista onnentunteista ja kokemuksista, joiden viitoittamaa, jännittävää tietä kannattaa tänään lähteä epäröimättä kulkemaan. Luonnon kauneus ja ehdoton järjestys toteutuvat sinun jokaisessa solussasi, ja siksi sinun on nyt helppo toimia ja saada paljon tuloksia aikaan.

Härkä

Luvassa on voimakkaita jännitteitä sellaisissa ihmissuhteissa, jotka jollakin tavalla estävät sinua kokemasta tätä päivää sellaisena kuin haluaisit. Muista, että asetat itse omat esteesi, eikä kukaan muu kuin sinä voi niitä myöskään purkaa.

Kaksonen

Erotiikka ja seksuaalisuus heijastuvat vahvasti olemuksestasi, joten älä ihmettele, miksi tietyt ihmiset viihtyvät niin hyvin seurassasi. Nauti toki olostasi ja ota vastaan kaikki mitä elämällä on sinulle tänään tarjottavana.

Rapu

Olet tänään harvinaisen ehdoton kumppanuuteen rinnastettavissa ihmissuhteissa ja haluat tehdä asiat omalla tavallasi ja omalla ajallasi. Kukaan ei ole tähän asti päättänyt asioista sinun puolestasi eikä kukaan tee sitä myöskään nyt. Kun tiedostat tämän, vältät samalla turhat väittelyt kumppanisi kanssa.

Leijona

Viehätysvoimasi on mahtavissa lukemissa ja pystyt käyttämään sitä menestyksekkäästi hyväksesi kaikessa mitä haluat tänään tehdä tai saavuttaa. Luota omiin viehtymyksiisi ja anna itsellesi lupa nauttia kaikesta, mikä sinua todella kiinnostaa. Huomaa, kuinka elämä palvelee sinua, jos vain sallit sen.

Neitsyt

Tunnet vahvaa vetovoimaa jotakin asiaa tai ihmistä kohtaan ja olet valmis vaikka pieneen taisteluun päästäksesi kokemaan sen mikä nyt kutsuu. Vaikka taistelusi on oikeutettu, et saavuta sillä mitään, ellet toimi tietoisesti ja täysin rauhallisesti, kenellekään suuttumatta.

Vaaka

Olet vahvassa yhteydessä sisäiseen naiseen ja mieheen itsessäsi ja pystyt tänään ainutlaatuisella tavalla nauttimaan sinulle arvokkaista asioista ja ihmisistä. Tässä tilassa olet kaikkialla haluttua seuraa. Toivottavasti osaat nauttia tilanteesta ja käyttää sen tarjoamia mahdollisuuksia hyväksesi.

Skorpioni

Tiedät nyt tavallista selvemmin, mitä ihmissuhteelta kaipaat ja mikä taas ei lainkaan sovi sinun kuvioihisi. Osaat olla armoton kaikkea kohtaamaasi rakkaudettomuutta kohtaan, olipa sen esittäjänä tuttu tai sitten täysin tuntematon tyyppi.

Jousimies

Virtaa ja hyvää oloa on tarjolla ehkä monessakin muodossa. Älä missään nimessä kieltäydy mielenkiintoisista kutsuista, joita sinulle tullaan tämän kuvion alaisuudessa esittämään. Todellinen rakkaus syntyy ja pysyy elossa vain siellä, missä sinulla itselläsi on varmasti hyvä olla.

Kauris

Jotain hyvin kiehtovaa ja samalla jännittävää on nyt tarjolla, mutta sinulta kysytään sisäistä rohkeutta ottaa tämä ainutlaatuinen mahdollisuus vastaan. Asetat helposti toisen oletettavat reaktiot esteeksi oman elämäsi kehittymiselle ja se tietää varmaa rakkauden kuolemaa ainakin sinun sydämestäsi.

Vesimies

Rakkaus on vaarassa leimahtaa tänään täyteen liekkiin jossakin tavallisesta poikkeavassa tilanteessa, eikä tilaisuutta kannata heittää menemään. Rakkauden ja ihastumisen kokemus antaa sinulle mahdollisuuden löytää jotain uutta itsestäsi, jatkuipa suhde millä tavalla tai mihin suuntaan tahansa.

Kalat

Tunteesi ja toimintasi ovat vaikeassa ristiriidassa keskenään, etkä pysty itsekään sanomaan, mitä oikein haluat. Jospa keskittyisit vain olemaan, sen sijaan että odottaisit toiselta vastausta ahdistuneeseen olotilaasi. Voit täyttää itse omat odotuksesi, mutta kukaan muu ei siihen tule koskaan pystymään.

X