päivähoroskooppi leijona
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 3.1.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Mukavaa kepeyttä voi olla ilmassa kuun ollessa kaksosten merkissä pari päivää. Ilmaelementti lisääntyy muutenkin sen myötä, kun Venus siirtyy vesimieheen kolmeksi viikoksi. Saat taas kaivettua itsestäsi esiin enemmän leikkisyyttä, joka voi näkyä huumorina tai pelaamisena. Ystävyys tulee kunniaan!

Härkä (20.4.-20.5.)

Mars on sahannut pitkän aikaa silmukkaliikkeessä. Se on tuonut uusia aiheita, jotka olet saanut helpommin toteutettua. Voit yhä saada ideoita helpommin konkreettisiksi ja jopa taloudellisesti tuottaviksi, ja tämä jatkuu pari kuukautta. Käsityötkin ovat olleet idearikkaampia monilla.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinuun voi iskeä uusi vauhti, jollaista et ollut viime viikkoina kokenut! Arjessa tai kodissasi täytyy ehkä saada kiireellä jotain aikaan. Osa planeetoista vetää yhä pohdiskelemaan isoja investointeja tai talouden tasapainoa. Ihmissuhteet alkavat elävöityä uudella tapaa ja todennäköisesti heräät jostain horroksesta.

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu ja Venus sijaitsevat ilmamerkeissä, molemmat yhdessä pari päivää, ja voivat tehdä myös sinun olostasi ilmavamman. Huumoria ja kevyttä keskustelua syntyy helpommin, ja ihmiset alkavat tavata sinua ja toisiaan. Toki pinnan alla kulissien takana tapahtuu myös, ja yksi vaihtoehto on, että olet salaisesti ihastunut!

Leijona (23.7.-22.8.)

Uutta eloa ja liikettä näkyy ympärilläsi mitä todennäköisimmin ja enenevässä määrin. Olet kaiketi niitä, jotka heräilevät jonkinlaisesta hiljaiselosta tai menneisyyteen vaipuneesta horroksesta uusien ilmaelementissä sijaitsevien planeettojen myötä. Nyt kannattaa olla kuulolla myös uusien ideoiden kannalta.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Voit kokea terävää tarvetta lähteä liikkeelle tai alkaa toimimaan tavoitteesi eteen. Ehkä jokin sisälläsi sanoo, että aikaa ei ole hukattavaksi, mutta levottomuus voi myös laittaa raajat liikkeelle tai uuden liikuntaharrastuksen pariin. Kiinnostus työhön voi lisääntyä siksi, että motivaatio siihen kasvaa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Lisää pökköä pesään saattaa tulla liikkumisen suhteen. Nopea lähtö ulkomaille tai toiselle paikkakunnalle voi kiinnostaa, mutta liikuntaharrastuskin voi tuntua erittäin houkuttelevalta. Venus on tullut kolmeksi viikoksi paikkaan, jossa se suosii esilläoloa, tyyliseikkojen esiintuomista sekä parantaa flaksiasi!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Onko raha-asioihin tullut jokin lovi vuodenvaihteen juhlien jälkeen? Vai oletko harkitsemassa ylimääräistä kallista ostosta, joka voi liittyä viihteeseen, yhteisöllisyyteen tai matkustamiseen? Kannattaa miettiä tarkkaan ennen ostopäätöstä. Perhepiirissä tapahtuu jälleen enemmän ja arjen keskustelu ottaa tilaa.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Nopeatempoista toimintaa voi tulla yhtäkkiä eteesi, ehkä yhteistyöhankkeessa tai sitten olet meluisassa tai kiihkeässä ympäristössä. Toinen henkilö saattaa myös tyrkkiä sinua eteenpäin jossain ja tahti lisääntyy. Lähipiirissä voi alkaa mukavien keskustelujen jakso ja pääset kauemmas hankalasta ihmisestä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Aurinko ja Merkurius tuovat yhä vivahteita kanssakäymiseen ja keskusteluihin, jotka ovat kaiken kaikkiaan saattaneet olla värikkäämpiä jo usean viikon ajan. Perääntyvä Merkurius voi saada sinut palaamaan aiemmin käsittelyssä olleeseen aiheeseen, jota saatetaan puida vielä pidempään. Tunteissa sävy muuttuu!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Joitakin rippeitä saattaa olla jäljellä sulkeutuneemmista ajoista tai talviflunssista, jotka saivat sinut kaivautumaan kodin lämpöön tai lepopaikan maisemiin. Kannattaa pitää mielessä, että nyt ei ole paras mahdollinen aika hoitaa sopimuksia tai paperiasioita, sillä niihin voi helposti lipsahtaa virhe. Lukeminen puolestaan kannattaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Ehkä kotisi tai perheesi kaipaa jotain, ja nyt otat siitä vaarin. Tämäntyyppinen planeettaenergia voi saada sinut kaivamaan ämpäreitä ja muita siivousvälineitä ja ryhtymään toimeen. Paikoillaan ei näillä planeetoilla kannata pysyä, ja kotioloissa kuntoilu sopisi jaksoon. Pientä kitkaakin voi olla ilmapiirissä!

X