Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 3.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Uusia ajatuksia ja ideoita virtaa työ- tai harrastusympäristössä ja paljon pieniä asioita on hoidettavana. Voit kiinnostua näpräämisestä laitteella, jota et ole koskaan kokeillut tai sitten uppoudut viestinnän syvään maailmaan vaikkapa somessa. Alatko kokea tarvetta ulkoasusi kohentamiseen?

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinussa elävä yhteys luontoon ja luonnollisiin materiaaleihin tulee esiin voimakkaasti, ja voit jopa kiinnostua niitä käsittelevistä kirjoista tai teksteistä. Nyt olisi aika tehdä käsillä ja upottaa vihdoin kädet multaan. Tunnepuolella huomiosi siirtyy herkästi henkilöön, joka ei ole vapaa tai on vaikeasti tavoitettavissa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Saat tilaisuuden olla jossain yhteydessä juuri omassa elementissäsi, siellä missä omaa tapaasi ilmaista itseäsi kunnioitetaan. Jokin työhanke näyttäisi olevan alkumetreillä tai sitten alat hoitaa paperiasiaa ensimmäistä kertaa. Paljon uutta näyttää olevan tulossa ystävyyssuhteissa tulevina viikkoina!

Rapu (21.6.-22.7.)

Auringon ja Merkuriuksen asema merkkiisi nähden viittaa siihen, että älyllisten hankkeiden suhteen on vaikeampi tulla esiin ilman vastaväitteitä. Anna siis asioille ja valmistelulle enemmän tilaa, jotta voit viedä niitä eteenpäin myöhemmin. Venuskin saattaa tuoda enemmän kitkaa suhteisiin nyt ja lähiviikkoina.

Leijona (23.7.-22.8.)

Tilanteesi näyttää hyvin erilaiselta parin viikon takaiseen verrattuna, sillä saat olla vapaammin ja tuoda itseäsi esiin sopivassa määrin, ilman pakkoa. Vapaus voi kiinnostaa niinkin paljon, että kaipaat liikkumista turistina, pikemmin suuressa kaupungissa kuin maaseudulla. Eksoottinen kohtaaminen on mahdollinen!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Työasioiden sektorilla tapahtuu ja siksi olet tekemisissä useampien ihmisten kanssa kuin yleensä tai edessäsi on suurempi paperikasa. On suositeltavaa pitää hermot kurissa, sillä alttiutta erinäisille pyrskähdyksille on olemassa. Suhteessa on vaihe, jolloin et tiedä, onko toinen lintu vai kala.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Suuria linjoja voi olla kyseessä työasioissa tällä hetkellä, ja työhön voi liittyä laajempia kontakteja vaikkapa ulkomaille. Oletko tiedonjanoinen ja valmis oppimaan uutta, kuten kieliä tai asioita toisesta kulttuurista? Se näyttää onnistuvan hyvin nyt ja lähiviikkoina. Työntyykö henkilö luoksesi, suorin aikein?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Muutut päivä päivältä salaperäisemmäksi tai olet varautuneempi. Raha-asiat näyttäytyvät moninaisine säikeineen ja luovit niiden kanssa myös tulevina viikkoina. Paljastuksia tai yllättäviä totuuksia on monille luvassa, mutta olet aavistanut asioita ennalta. Suhteessa sumplitaan arjen ongelmia.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Näinä päivinä on hyvin tarkkaa se, miten järjestät asioita tiukoissa aikatauluissa ja yhteistyössä toisten kanssa, mutta se voi tuoda mukanaan hermoilua! Toisaalta tiivistahtinen tilanne voi saada sinut edistymään seuraavalle tasolle. Onneksesi Venus on ystävämerkissäsi oinaassa tuoden lämpöä spontaanisti.

Kauris (21.12.-19.1.)

Tiedossa on syventymistä pienimuotoisiin seikkoihin, kuten yksityiskohtien viilaamiseen tai laitteiden korjaamiseen, joten älä odota mitään suureellista juuri nyt. Mitä paremmin huolehdit velvollisuuksistasi, sitä paremmin asiat sujuvat tulevina viikkoina. Suhteisiin tulee palasten yhteensovittamista!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla näyttäisi olevan varsin sujuvat päivät, jolloin yhteisymmärrys vallitsee ja saat kuitenkin ilmaista itseäsi vapaasti! Patistetaanko sinua tekemään enemmän tulojen kasaamiseksi tai konkreettisten asuinolosuhteiden parantamiseksi? Muutos asumisen suhteen välkkyy mielessäsi.

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeetat painottavat kodin ja perheen asioita, ja se voi merkitä sitä, että teet enemmän töitä kotona tai että asumiseen liittyviä juoksevia asioita on meneillään. Energiat ovat jännitteisiä hermojen kannalta, joten ylimääräistä varovaisuutta tarvitaan keskusteluissa. Shoppailuvietistä näkyy merkkejä!

X