Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 3.8.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Pienestä energiavajeesta huolimatta elämä tarjoilee ihania kohtaamisia yllättävissä tilanteissa koko loppuviikon ajan. Ota vain rohkeasti aikaa ihan vaan itsellesi ja omalle tekemisellesi. Se tuo rakkautta elämääsi.

Oinas

Törmäät joihinkin todella mielenkiintoisiin ja omasta mielestäsi arvokkaisiin asioihin, mutta riittääkö kanttisi ottaa ne osaksi omaa elämääsi? Tällainen kysymys saa nyt vastauksen, joka määrää pitkälle rakkauselämäsi tulevia kuvioita. Varo siis rajaamasta itseäsi ulos näköisestäsi elämästä.

Härkä

Löydät uusia ihania ihmisiä ja asioita aivan kuin vahingossa ja sinulla on mahdollisuus uudistaa elämääsi ratkaisevasti niiden välityksellä. Jonkun tai joidenkin ystäviesi tulee pystyä luopumaan nykyisestä asemastaan ja sinä olet oman elämäsi kapteeni, joka ei voi kysyä muiden mielipidettä.

Kaksonen

Tunnet olosi sitä levottomammaksi mitä kauemmas olet joutunut ajautumaan omasta arvomaailmastasi nykyisessä parisuhteessasi. Kaipaat elämääsi jotakin uutta ja tunnet selvää vastenmielisyyttä sellaisia ihmisiä ja asioita kohtaan, jotka estävät sinua uudistamasta omaa elämääsi.

Rapu

Tämä aika tarjoaa sinulle mielenkiintoisia ja arvokkaita yllätyksiä, joista sinun ei kannata kieltäytyä. Sinkuille ja epävakaassa suhteessa eläville tämä tietää vakavaa rakastumisriskiä, josta kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Sinussa on säihkettä ja ennakkoluulottomuutta, joka tekee moniin lähtemättömän vaikutuksen.

Leijona

Tarvitset nyt ilmaa ympärillesi, sillä ahdistus hyökkää kimppuusi sitä raivokkaammin mitä ahtaampiin olosuhteisiin olet itsesi ajanut. Tämä on aikaa, jolloin voit myös vapauttaa itsesi joko kokonaan tai osittain olosuhteiden vankilasta. Sinun tarvitsee vain tiedostaa kuka tai mikä sinua pitelee ja siitä se sitten lähtee.

Neitsyt

Elämä tarjoaa sinulle yllättäviä ja ihanilta tuntuvia tilaisuuksia päästä toteuttamaan joitakin haaveitasi. Rakkauselämäsi on samalla selvässä nousukiidossa, mikäli annat itsellesi luvan ottaa vastaan kaikkea sitä hyvää, mitä nyt on tarjolla. Rakkaus on puhtaimmillaan oman ilon jakamista. Iloitse siis elämästäsi.

Vaaka

Ympärilläsi tapahtuu mielenkiintoisia asioita, joihin haluat varmasti päästä mukaan ainakin osaan niistä. Tunnistat kumppanuuteen ja rakkauteen liittyvät mahdolliset rajoitteet selvänä ahdistuksena ja tyytymättömyytenä. Tämä lienee sinun hetkesi päättää, mitä sinä haluat. Onko sinusta siihen.

Skorpioni

Nyt on syytä varautua yllättäviin käänteisiin rakkauselämässäsi, sillä viehätysvoimasi vetää puoleensa radikaaleja ja siksi niin kiinnostavia tyyppejä. Uskaltamalla tutustua ja jopa ihastua näihin persoonallisuuksiin annat tuolle kiehtovalle energialle luvan ilmetä myös olemassa olevassa suhteessasi.

Jousimies

Saatat olla vähän kuin kissa pistoksissa näiden päivien aikana, sillä tiedostat liiankin hyvin ketkä läheisistäsi pyrkivät määräämään tekemisistäsi. Sinulla kun olisi paljon parempaakin käyttöä ajallesi. Tiedosta, että valta on yksin sinulla, eikä kukaan muu pysty ikinä rajoittamaan vapauttasi.

Kauris

Monenlaista hauskaa ja kiehtovaa on tarjolla erityisesti rakkauselämäsi rintamalla. Toivottavasti pystyt olemaan avoin uusille tuulille silloinkin kun ne vaativat sinua poikkeamaan päivittäisistä tottumuksista ja rutiineista. Rakkaus uudistuu joka päivä samassa tahdissa kuin sinäkin.

Vesimies

Joudut miettimään mitkä asiat ovat sinulle kaikkein arvokkaimpia tässä elämässä. Kun asia selviää sinulle, pidä ihmeessä kiinni oivalluksestasi, sillä olet tällä hetkellä merkittävien, elämääsi uudistavien valintojen edessä. Tiedäthän ettei kukaan muu pysty ikimaailmassa tekemään oikeita valintoja puolestasi.

Kalat

Sinulla on melkoinen vauhti päällä ihmissuhteisiin ja rakkauselämään liittyvissä asioissa, mutta liiallinen sitominen saa sinut näkemään punaista. Käyttäydyt provosoivasti tilanteissa, joissa et saa loistaa omana itsenäsi. Olemalla tietoinen käyttäytymisestäsi voit ottaa tarvitsemasi tilan ilman turhaa riitelyä.

X