Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 30.5.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Oinas (20.3.-19.4.)

Tässäkin päivässä näyttäisi olevan paljon kanssakäymistä ja monenlaisia hoidettavia asioita ihmisten kanssa, joka henkilökohtaisesti, puhelimitse tai sosiaalisen median välityksellä. Kannattaa käyttää nyt älyllistä kokoavaa voimaa ja johtopäätösten tekemistä. Toisaalta fyysinen puoli vetää sinua myös mukaansa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Käytännönläheisyys ja arki ovat merkkiisi tyypillisesti liitettyjä ominaisuuksia ja aiheita, joiden parissa viihdyt. Nyt niitä on tarjolla parin päivän ajan, ja saat keskittyä rauhassa tavallisiin aiheisiisi. Mutta koska Marsin asema on vaativa, tahdonvoimaisuus tulee aika ajoin esiin, puolin ja toisin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jos kuukauden puoliväliin vertaa, ovat planeetat nyt kannaltasi avoimemmat. Saat siis enemmän selkeyttä tavoitteisiisi, vaikka pientä sumua voi vielä esiintyä silmiesi edessä. Auttaminen, henkisyys ja lepääminenkin voivat olla asialistalla pelkän eteenpäin rynnimisen sijaan. Viihde ja romantiikka rentouttavat ihanasti!

Rapu (21.6.-22.7.)

Ehkä haluat olla enemmän omissa oloissasi tai ainakin pienessä piirissä, ehkä keräämässä voimia tai pohtimassa kaikkea sitä, mitä viime aikoina on tapahtunut. Ehkä saat tilaisuuden paneutua nostalgisiin tunnelmiin tai historian havinaan jossain muodossa. Suhteessa on pientä ristiriitaa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Voi olla, että olet jollain lailla viestinnän keskiössä, ja siksi sinulle selostetaan kaikenlaista laidasta laitaan. Tai sitten puhut itse ja yrität luoda tasapainon tunnetta ympäristöösi. Mars tuo sopivasti puhtia kaikkeen mitä teet ja voi saada tyylimuutoksia sporttisempaan suuntaan. Et ehkä paljasta kaikkea suhteessa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ympärilläsi oleva luonnon kauneus voi lumota sinut totaalisesti näinä päivinä. Kaikki muukin kauneus, kauniit esineet tai muistomerkit voivat säväyttää. Olisiko ehkä aika vierailla museossa tai näyttelyssä tai sitten vaikka shoppailla vaatteita? Keskustelut ystävien kanssa ovat puolestaan useimmiten lämpöisiä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt saattaa olla mielenkiintoisia päiviä suhteiden solmimisen kannalta ja mahdollisuudet ovat hyvät uuden tukijan saamiseksi työasioissa. Aktiivisuus ryhmätoiminnassa saattaa olla erityisen tuottavaa ja uuden ryhmän kokoaminenkin on mahdollista. Venus pitää yllä jotain ärhäkkyyttä lähisuhteessa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Aurinko ja kuu ovat aika salamyhkäisillä sektoreilla merkkiisi nähden, ja se voi tuoda perinteisiä skorpionimaisia pohdiskeluja elämääsi. Sinuahan leimaa usein salaperäisyys. Toiset planeetat kuitenkin korostavat suoruutta ja läpinäkyvyyttä, kuten on ollut ilmassa jo useamman kuukauden. Syttyykö tunne matkalla?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Matkustaminen ja suhteiden luominen voivat olla päivän sana. Olotila vie joka tapauksessa aika ylös sfääreihin, joissa ollaan kaukana maallisista käytännön seikoista. Tietyistä rutiineista vapautuminen on muutenkin voinut olla esillä parin viikon aikana. Terveysasioita on helpompi hoitaa näinä aikoina.

Kauris (21.12.-19.1.)

Ehkä vaativiakin seikkoja on tullut esiin talousasioissa viime päivinä, joko niin, että omalla työpaikallasi on niitä pohdittu tai sitten olet ehkä joutunut itse vaikeiden taloudellisten ratkaisujen eteen. Onko sinulla houkutusta toimia epäselvin menetelmin? Jos on, älä tee niin. Tunneplaneetat pitävät yllä riita-rakkausinspiraatiota.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tämän pitäisi olla pirtsakkaa aikaa, jolloin katseesi suuntautuu laajemmalle ja olet optimistinen tai hyvällä tuulella. Saat helpommin huomiota tai tunnustusta ja myös korkeassa asemassa oleva henkilö voi olla avuksi. Jos matkustat, taide- tai kulttuurikohde voi kiinnostaa. Tähän saumaan sopisi matka, jossa ollaan luovia!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kaikki ei välttämättä tule kaikkien tietoon, eli saattaa olla, että suoruutta ei vaalita juuri nyt. On myös mahdollista, että juoruja on liikkeellä ja niistä voi kehkeytyä jopa viihdykettä joissain porukoissa. Muista, että luulo ei ole tiedon väärtti! Pidä yllä oppimista, joko laaja-alaista sellaista tai vaikka kieliin liittyvää!

X