Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 31.1.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Tammikuun viimeisen päivän tunnelmat ovat yhä kiireiset, mutta harmoniset sinun kannaltasi. Ehkä saat hoidettua enemmän asioita kuin tavallisesti ja viestintävälineet saattavat olla tiukassa käytössä. Onko sinulla tilaisuus oppia jokin arkinen seikka tai käytännön asia? Rakkauden värähtelyt ovat pinnan alla!

Härkä (20.4.-20.5.)

Näyttää siltä, että nauttisit nyt enemmän yksinkertaisesta tekemisestä, kuten vaikkapa käsitöistä, kokkaamisesta tai nikkaroimisesta. Nämä aiheet kuuluvat muutenkin härän konkreettisiin luonteenominaisuuksiin. Luonto, materiaalit ja aistit voivat myös tuntua olevan lähempänä näinä päivinä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tämä päivä voi kulua ihanassa vauhdikkuudessa ja aikaansaamisen kierteessä. Ehkä jokin toiminnallinen linjaus saa uutta pontta tai siihen tulee muutos eheämpään suuntaan. Kokoat hyvin asioita tai ihmisiä laajalta alueelta, ehkä maantieteellisestikin. Näinä viikkoina sinulla voi olla korkeita odotuksia rakkaudessa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Yksi sektori, joka on ollut jo kuukausia aktivoituneena kohdallasi, liittyy yhteiskunnan autettaviin, joten se on voinut lisätä auttamishaluasi. Olet ehkä ollut aktiivisempi myös aiheissa, jotka ovat luonteeltaan henkisiä, kuten jooga, meditaatio tai ihmisen psyykkeen sisältö. Venus tuo kuulumisia kaukaa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinua näyttäisivät vievän näinä päivinä lennokkaat ideat, ehkä enemmän kuin pitkään aikaan. Ehkä olet kiinni suuremman ryhmän tai yhteisön tavoitteissa ja toteutat paljon asioita nopeaan tahtiin. Aiheet liikkuvat joka tapauksessa paljon laajemmalla kuin pienissä ympyröissä! Matkaintoilu on myös esillä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Saavuttamisen halusi voi olla näinä päivinä huipussaan ja sinua kiinnostavat asiat, joiden kautta saat lisää arvostusta itsellesi tai läheisillesi. Kunniantuntosi voi olla herkässä ja siksi saatat loukkaantua helposti. Olet näinä viikkoina enemmän tekemisissä luovien tai taiteellisten ihmisten kanssa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulle tekisi hyvää päästä pois liiallisten rutiinien parista näinä päivinä, joten mikäli et matkalle pääse, yritä rikkoa rutiineja vaikkapa lähtemällä toiselle paikkakunnalle asioita hoitamaan tai kyläilemään ystävän luona. Ilmassa on kaiken kaikkiaan seikkailullisuutta, ja avartavia kokemuksia voi tulla toisten kautta!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ehkä resurssit tai raha-asiat yhä askarruttavat ja pyrit hoitamaan niitä nopeaan tahtiin. Varmista kuitenkin, että kaikki menee oikein. Näinä päivinä ei ole suositeltavaa tehdä suuria siirtoja raha-asioissa. Kohenna arjen välineitä ja helpota sitä kautta elämääsi, siihen on Jupiter suunnannut viime aikoina!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Huisketta voi olla ilmassa monella tapaa ja siksi saatat viuhtoa siellä sun täällä muiden mukana tai niin, että vedät itse muita perässäsi. Elävyyttä ja huumoria löytyy enemmän ympäriltäsi ja työtovereiden kanssa voi olla huippuhauskaa. Venus vie huomiotasi myös kodin suhteisiin, ja ne edellyttävät läsnäoloa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Onkohan sinulla nyt päiviä, jolloin sinun täytyy keskittyä enemmän muiden eteen toimimiseen ja uhrautumiseen tavalla tai toisella? Terveysasiat ja ennaltaehkäisykin kiinnostavat ja parhaimmillaan menet eteenpäin näissä aiheissa. Mikä on henkinen yhteytesi suhteessa? Ehkä huomaat sen nyt.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla näyttäisi olevan näinä päivinä hurjan hauskoja hetkiä ja huumori kulkee herkästi mukana työporukassa ja perhe- tai harrastuspiirissä. Sisälläsi oleva pelaaja saa enemmän tilaa ja voit keksiä uusia juttuja ja hauskuuttaa muita. Esilläoloa muodossa tai toisessa saattaa olla tiedossa. Oletko valloittamassa jotakuta?

Kalat (19.2.-19.3.)

Hermopeliä voi olla silloin tällöin luvassa ja se voi liittyä yllättävään kiiretilanteeseen. Työelämä näyttää vaativan aika paljon reagointikykyä ja nopeutta ja opettaa sinulle paljon. Kirjoittamista, oppimista tai paperiasioita voi olla myös paljon tiedossa. Jokin paperiasia voi osoittautua hiukan hämmentäväksi.

X