Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 31.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Pirtsakkaa aikaa on näillä näkymin tiedossa, ja optimismi ja ilo nostavat päätään selvästi. Tämä voi näkyä työympyröissä kevyempänä keskusteluna ja huumorina, jota viljellään useammin. Huomiosi on myös materiassa ja tavarassa, jonka ostaminen voi näinä päivinä ajoittain hankaloitua.

Härkä (20.4.-20.5.)

Ajattelun laatusi on tällä hetkellä varsin konkreettista, etkä vaivaudu välttämättä pitkiin keskusteluihin, jos niistä ei ole oikeaa hyötyä. Lukemisessa voi sen sijaan löytyä aarreaitta, mutta siinäkin voit suosia käytännön ohjeita. Vieläkin on selvittämättömiä tunteita tai kielletty ihastumisen kokemus.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Iloisuutesi ja elinvoimaisuutesi näkyy ja kuuluu, ja olet valmiimpi tarttumaan oikeasti elämäsi haasteisiin. Olet toisaalta tarkka ja huolellinen, mutta keskittymisesi karkaa aika ajoin taivaisiin. Paljon aiheita pulppuaa pinnan alla, ja osa on sellaisia, joita et kehtaa tuoda näkyviin. Salaperäinen tunne on syttymässä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jotkut asiat vaativat nyt sitä, että olet varovainen etkä levittele niitä ympäriinsä. Juoruamista ja epämääräisiä sanoja voi kuulua työpaikalla muutenkin, mutta toivottavasti et itse ole niiden kohteena. Ryhmässä tai ystäväpiirissä löytyy ihmisiä, joihin voit luottaa tai joiden kanssa voit vaikka laittaa juhlat pystyyn.

Leijona (23.7.-22.8.)

Laaja verkosto on voinut syntyä hiljattain ja siihen liittyy paljon kiinnostavia puolia ja omaa uraasi edistäviä piirteitä. Mutta kyseessä voi olla myös varsinaiseen työhön liittymätön kiinnostuksen kohde, jonka eloisuus vie mukanaan. Kaikenlaiset pyrkimykset ovat näinä aikoina esillä, ja mittailet suhdettakin!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Elämäsi korkeimmat tavoitteet näyttävät olevan agendalla, ja siksi saatat löytää uusia kanavia toteuttaa niitä. Suuri haave näyttää toteutuskelpoisuuttaan, sillä kykenet syventymään sen eri puoliin syvällisesti. Tunteesi suuntautuu nyt ja lähiviikkoina kauemmas, tai joku ulkopaikkakuntalainen ilmaisee kiinnostustaan.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuljet myötätuulessa tai jopa aallonharjalla jollain elämänalueella – ehkä pääset haluamaasi matkakohteeseen? Tällaisena aikana sopivin matkakohde olisi paikka, jossa on riittävästi vaihtelua, kulttuuria ja ihmisiä, esimerkiksi kaupunkiloma. Tunteeseen voi iskeä mustasukkaisuutta!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Strategisia taitojasi kysytään ehkä työpaikalla, koska olet usein hyvä näkemään ihmisten väliset ristiriidat, ja sitä kautta myös sovittamaan näkemykset yhteen. Skorpionille elämän ei pidä olla yhtä ruusutarhaa, vaan erimielisyydet voivat jopa sytyttää sinut. Romanttinen tunne voi syttyä hyvin erilaiseen ihmiseen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sinun on nyt pidettävä kieli keskellä suuta, ettet mene laukomaan käsityksiäsi ihmisestä liian suodattamattomasti. Aina et ymmärrä, mitä voit näin saada aikaan, ja siksi voisit asettautua toisen ihmisen asemaan. Arkista piikittelyä voi olla luvassa, mutta asiat menevät parhaiten, jos teet oman osasi töistä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulla aika näyttäisi menevän sutjakkaasti töiden parissa, ja erityisesti paperiasiat tai työvälineiden järjestäminen vievät paljon aikaa. Korjaamispulmiakin voi olla ratkaistavana, jos laite tai vaate on päässyt repsahtamaan. Ylimääräinen energia vaatii purkukanavia, ja se onnistuu liikunnalla.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jos vain haluat, teet erinomaisen vaikutuksen ihmiseen, jota pidät tavalla tai toisella tärkeänä. Tämä voi tapahtua myös työpaikalla, jossa saatat olla enemmän esillä tai päätyä esiintymään. Huumori ja viihde saavat sinut haltioitumaan, mutta kolikon toinen puoli viittaa vekslaukseen tai myöhästymisiin.

Kalat (19.2.-19.3.)

Huomiosi on jollain tavalla kodissasi, ehkä siksi, että työn ja perheen yhteensovittamisessa on yllättäviä ongelmia tai ratkaisua vailla olevia seikkoja. On myös mahdollista, että veri vetää etäälle muista, viihtymään pikemmin pienessä piirissä. Tunteen sytyttämiseen riittää äänensävy tai ihana keskustelu!

X