Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 5.12.

5.12.2017 Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Mieti sinua askarruttavaa asiaa puhtaasti siitä näkökulmasta, että mitä voit itse konkreettisesti tehdä oman olosi ja elämäsi parantamiseksi. Hyväksy olemassa oleva tilanne kaikilta muilta osin sellaisena kuin se on ja tee sitten se, mikä on vallassasi tehdä.

Oinas

Vaikka tunnetkin itsesi energiseksi ja tavallista kyvykkäämmäksi, niin tänään kaikki ei ehkä mene suunnitelmiesi mukaan. Ota rauhallisesti. Et ole ainoa, jonka elämäntilanne voi yllättäen muuttua aivan toiseksi kuin miksi sen itse aikaisemmin kuvittelit. Myönnä muuttunut kantasi, etkä menetä mitään.

Härkä

Tänään kannattaa kulkea virne poskella ja veitikka silmäkulmassa, sillä olet tavallista hauskemmalla tuulella ja siksi pidettyä seuraa. Toimivuus tosin rajoittuu sinulle mielekkäisiin projekteihin, joten epämieluisissa velvollisuuksissa saattaa esiintyä kehnompiakin tunnelmia.

Kaksoset

Tiedät, että tänään pitäisi hoitaa joku tärkeä asia, mutta et millään tahdo saada päähäsi jotta mikä. Lopeta miettiminen, niin juttu kyllä selviää. Ajatus ei pysähdy koskaan tarpeettomasti minnekään ja sitten kun se pysähtyy, tulee sinun laittaa palikat kohdalleen saman tien.

Rapu

Tänään on parempi ryhtyä tuumasta toimeen, sillä saat tekemällä aikaan paljon enemmän kuin tuumailemalla. Ajatus ei kulje, mutta käsi pelaa. Tämän tiedostamalla pääset valtavasti eteenpäin ja pystyt käyttämään hyväksesi saman energian, joka liikaa hajotettuna saa aikaan melkoisen sekasorron.

Leijona

Jos olet hiukan epävarmalla ja ahdistuneella tuulella, niin hyväksy se tähän päivään kuuluvaksi energiaksi, jolla on oma tarkoituksensa. Hoida mieltäsi vaivaava asia pois ja vikkelästi, sillä se on ainoa keino välttää tulossa olevat vastoinkäymiset kyseisen asian tiimoilta.

Neitsyt

Voit hyötyä monella tavalla tämän päivän energisyydestäsi ja loistavasta oivalluskyvystäsi, joten älä epäröi tarttua mahdollisuuksiin. Luota siihen mitä tapahtuu ihan itsestään. Tämä toimivuus kestää vain muutaman päivän, joten käytä sitä hyväksesi ja keskity elämään.

Vaaka

Toiminta on valttia ja ajatustyöskentely lähes tuhoon tuomittua energian haaskaamista. Tee mitä teet ja jätä aivotyöskentely toiseen päivään. Ongelma kannattaa hoitaa vasta sitten kun se ilmenee. Etukäteen hoidettu ongelma ei kovin usein osoittaudu toimivaksi ratkaisuksi.

Skorpioni

Sinulla on mahdollisuus saada paljon jälkeä aikaiseksi tämän päivän aikana, sillä ajatuksesi yhdistyvät loistavalla tavalla kaikkeen tekemiseen. Anna siis käsien ja jalkojen kiidättää sinua innostuksesi osoittamaan suuntaan ja huomaat saaneesi paljon aikaan tämän päivän aikana.

Jousimies

Saatat tuntea itsesi hyvin innostuneeksi ja pystyväksi, mutta älä silti erehdy yrittämään mitään mahdottomia. Rajat ne ovat tälläkin päivällä. Tiedät kyllä mikä on tällä hetkellä sinun juttusi ja siihen voit nyt keskittyä hyvällä omalla tunnolla. Energiaa ei kannata haaskata sellaiseen, mistä ei ole kiinnostunut.

Kauris

Ajatus kulkee hyvin ja sinun on helppo toteuttaa mielessäsi pyöriviä ideoita. Käytä tätä energiaa menestyksekkäästi puhumiseen tai kirjoittamiseen. Vaikutus on lyhytaikainen ja siksi tätä energiaa kannattaa käyttää tietoisesti hyväksi ajankohtaisten suunnitelmiesi toteuttamiseksi.

Vesimies

Monia ajatuksia pyörii päässäsi, mutta sinun ei ole ihan helppoa saada niistä otetta. Älä yritä liikaa, sillä tämä ei ehkä ole paras päiväsi. Puolusta silti oikeuksiasi; Ei kuitenkaan kielteisellä tai provosoivalla asenteella, vaan yksinkertaisesti uskaltamalla toimia mahdollisimman selkeästi ja itsenäisesti.

Kalat

Olet hyvässä vireessä keksimään uusia sovellutuksia elämän eri alueille. Tämän päivän ideoista tulee olemaan suurta hyötyä tulevaisuudessa. Tätä suotuisaa energiaa ei riitä kuin muutamaksi päiväksi, joten mitä siitä säästelemään. Tunnet kyllä missä kulkee, joten siihen suuntaan täydellä höyryllä.

Lue myös:

Teksti: Seppo Tanhua

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme