Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 5.2.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Kuun yhtymä Merkuriukselle nostaa sanallisen ja kirjallisen kommunikaation erittäin toimivalle kosmiselle alustalle tiistain ajaksi. Nyt ei kannata sanoja säästellä omia ideoita toteuttaessasi.

Oinas

Osaat asetella sanasi ja ilmeesi näppärästi muiden ajatuksiin sopiviksi ja saat tänään yhden tai useampia ongelmatilanteita onnelliseen päätökseen. Voit käyttää puhelahjaasi hyväksi myös monessa muussa yhteydessä. Ellet keksi mitään niin ole sitten rauhassa onnellinen.

Härkä

Onko kieli solmussa vai miksi et tahdo saada sanottavaasi oikealla tavalla perille? Jätä hankalammat selvitykset suosiolla huomiseen, sillä tänään onnistuu vain totuuden puhuminen ja se ei koskaan ole hankalaa.

Kaksoset

Olet hyvin vastaanottavaisella tuulella ja sinun on helppo ymmärtää mitä muut ajavat takaa. Osaat yhdistää muiden tavoitteet omiin päämääriisi, jolloin yhteistyölle ei ole enää mitään esteitä.

Rapu

Kohtaat tänään tilanteen, jossa sinun pitää uskaltaa sanoa oma mielipiteesi jossakin vaikeassa asiassa tai jollekin hankalana pidetylle tyypille. Tunnelmat eivät ehkä nouse kattoon, mutta jo huomenna kaikkien on helpompi hymyillä.

Leijona

Reagoit tänään tavallista voimakkaammin sinua kohtaan esitettyyn arvosteluun. Nyt kannattaisi kuitenkin kuunnella eikä loukkaantua. Loukkaantuminen on aina merkki omasta epävarmuudestasi, johon ei varmasti ole mitään syytä. Viisas kun olet.

Neitsyt

Joku sinulle tärkeä suunnitelma ei tunnu etenevän lainkaan oikeaan suuntaan vaikka kuinka selittäisit. Lopeta siis selittely ja sano sama suomeksi niin johan alkaa tapahtua. Totuus toimii aina.

Vaaka

Saat yllättävää ja omaa päämäärääsi tukevaa palautetta hyvin suorittamastasi tehtävästä. Tilanne kannattaa käyttää välittömästi ja häikäilemättä hyväksi, sillä muuten kullan ja kunnian nappaa joku muu eikä hän kutsu sinua juhliinsa.

Skorpioni

Kalikka saattaa kolahtaa aika ilkeästi omaan nilkkaan. Tämän päivän kuluessa joudut vastaamaan aikaisemmin antamistasi aiheettomista lupauksista. Kestä kirvely kuin mies vaikka olisitkin nainen. Et ole ensimmäinen etkä viimeinen, joka syö sanansa. Kaikkihan sitä tekevät, miksi olisit poikkeus?

Jousimies

Tuotat toisille hyvää mieltä positiivisilla kommenteillasi. Tänään kannattaa esittää vilpittömät kiitokset kaikille, jotka vain suinkin saat mieleesi sekä varmuuden vuoksi vielä muutamalle täysin tuntemattomalle tyypille. Kiitos palaa aina esittäjälleen korkoa kasvaneena.

Kauris

Älä ihmettele ellet saa tänään kunnolla otetta muiden innostukseen, sillä ajatusmaailmasi kulkee nyt omia outoja polkujaan ja kuulosi on lievästi sanoen valikoiva. Kyllä se sitten aikanaan välähtää sinullekin.

Vesimies

Juttu luistaa kuin rasvattuna ainakin osan päivää. Mieti mitä asioita sinulla on selvitettävänä, sillä olet hetken aikaa kommunikaation mestari, joka osaa puhua oikealla tavalla oikeille ihmisille.

Kalat

Kuulossasi saattaa olla toivomisen varaa tai sitten jonkun toisen tärkeänä pitämä asia pääsee vain muuten unohtumaan. Siitä tulee sanomista, mutta ellei asia ole sinulle tärkeä, niin mitäpä tuosta.

Lue myös:

Astro.fi

 

X