Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 5.4.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Olet merkillesi tyypillinen, aktiivinen, eteenpäin menevä ja aloitteellinen, ja se näkyy uusissa hankkeissa, joissa otat edistysaskeleita. Kuu on iloisessa kaksosten merkissä, mikä piristää ja tuo mukavia keskusteluja. Alat kokea tarvetta tunteikkaaseen kanssakäymiseen, ainakin niin, että saat rakkautta.

Härkä (20.4.-20.5.)

Toiminnassasi tai työssäsi on tarpeen lisäaika! Kärsivällisyyttä! Kulissien takaiset asiat ovat läsnä, ja se voi näkyä kiinnostuksena näkymättömiin elämän osa-alueisiin, kuten psykologiaan tai puutteisiin. Onkin mahdollista, että oivallat jotain olennaista ja autat niitä, joilla on vähemmän kuin sinulla.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Työasiat selkiintyvät entisestään, ja erityisesti roolisi viestinvälittäjänä, matkaratsuna tai viihdyttäjänä voi korostua. Kaipaatko kenties pysyvää tai pitkäaikaista maiseman vaihdosta ja liikkuvampaa elämää? Venuksen asema vaikuttaa nyt siihen, ettet tiedä, onko toinen lintu vai kala.

Rapu (21.6.-22.7.)

Pidä huolta itsestäsi varsinkin kylmettymisen varalta, sillä kehosi energiat eivät ole nyt täysin ladatut. Ehkä teet asioita viiveellä tai liian hätiköiden, jolloin lopputulos ei ole sitä mitä toivoit. Yhteinen raha-asia, pankki- tai vakuutusasia viedään päätökseen joko tahdostasi tai siitä riippumatta.

Leijona (23.7.-22.8.)

Persoonasi pyrkii luonnostaan näkyviin näyttämään vetovoimansa ja osaamisensa. Onneksi nyt sinun on mahdollista olla oma itsesi sataprosenttisesti, ilman että joudut hakemaan hyväksyntää. Olet aktiivisesti touhuissa mukana ja sinulle voi piirtyä uusi rooli muiden tiennäyttäjänä tai keskipisteenä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Vaikka saisit kuinka pientä kiitosta työstäsi, ole siitäkin kiitollinen, sillä pieni voi johtaa suureen myöhemmin. Työ on muutenkin vahvasti tapetilla uusine ratkaisuineen, kuten myös arjen järjestäminen uudella tavalla. Tämä on erinomaista aikaa aloittaa uusi säännöllinen kuntokuuri tai ruokavalio!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Oletko asioimassa laajemmalla alueella, kuten naapurikaupungissa tai puhelimitse ulkomailla asuvan ihmisen kanssa? Muista kaikessa luonteellesi ominainen yhteistyö, siten saat asiat sujumaan. Teet helpommin vaikutuksen olemuksellasi ja tyylilläsi johonkuhun, jolla on suuri vaikutus elämääsi.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olet ollut jo pari viikkoa energisempi tai äkäisempi Marsin kovasta kulmasta johtuen, ja nyt se näkyy helposti turhautumisena. On mahdollista, että tunteita tuuletetaan oikein kunnolla ja ilma puhdistuu perheen parissa. Venus siirtyy sinulle suotuisaan asemaan ja odotettavissa on myönteinen kokemus.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ilmapiiri muuttuu kevyempään suuntaan ja se voi merkitä enemmän keskustelua, huumoria tai yhteisiä pelejä. Toisaalta myös kurinalaisuutta vaativat kirjalliset tehtävät onnistuvat, ja mikäli sinulla sellainen on, on se merkittävässä vaiheessa. Venus vaihtaa merkkiä, joten tunnetilat vaihtelevat.

Kauris (21.12.-19.1.)

Koti- ja perheasiat ovat tapetilla, ja kyse voi olla kodin laittamisesta, remontista tai vaikkapa juhlien järjestämisestä. Huomiosi pyörii paljon raha-asioiden ympärillä, ja vaikuttaa siltä, että entinen toimintatapa ei enää päde. Rakas läheinen ilmoittaa itsestään, jos ei aivan heti niin piakkoin ainakin.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Haluat kohentaa olemuksessasi jotain ja se voi olla koru tai muu tyylillinen seikka, joka antaa yllättävän säväyksen päivääsi. Energian planeetta Mars yhtyy merkissäsi järjestyksen planeettaan Saturnukseen, joten päiväsi voi merkitä uuden alkua työssä tai harrastuksessa. Kaikki mielen ja kehon liike on ihanaa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Kaikkea ei sanota ääneen ja selän takana juoruillaan, ja tämä voi tuntua nyt omalla kohdallasi. Voit ymmärtää tärkeän seikan psyykkeestäsi, joka estää sinua menemästä eteenpäin. Jarruttelet kaikessa 15.4. saakka, jolloin tahti muuttuu. Hemmottelua ja lämpimiä tunteita on luvassa pidemmäksikin aikaa.

X