päivähoroskooppi neitsyt
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 6.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Tämän päivän ilmapiiriä värittää ainakin se, että Merkurius-planeetta vaihtaa merkkiä ja siirtyy kauriiseen. Tällainen perinteikkään kauriin merkin vaikutus sopii tietysti monen muunkin merkin edustajan itsenäisyyspäivän viettoon kaikkine hartauksineen. Samalla se sysää sinuun kipinän tavoitteen eteenpäinviemiseen.

Härkä (20.4.-20.5.)

Jotain ulostuloa on sinun kohdallasi enemmän ilmassa viime viikkoihin nähden. Se voi olla halua lähteä reissuun, retkelle tai nähdä monin tavoin kauemmaksi maailmassa. Se voi olla voimakas tunne muistaa Suomen itsenäisyys arvokkaalla tavalla. Tunnepuolella on edelleen peiteltyjä aspekteja!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Aurinko ja Mars ovat vastakkain taivaalla ja korostavat jonkinlaista ristivetoa eri intressien välillä. Mitä energiaan ja elinvoimaisuuteen tulee, ovat ne aika lailla ääripäissä, joten yhtäkkistä väsymystäkin voi olla havaittavissa. Aikaansaaminen on a ja o, jos ei sinun niin kumppanisi mielestä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jokin voi saada sinut syventymään asioihin tai kirjoituksiin, ja tähän päivään voisi hyvin sopia paneutuminen kirjaan, joka oli unohtunut lukemattomana hyllylle. Saatat löytää muutenkin mielenkiintoista älyllistä tekemistä ja yhteydenpitoa vanhaan sukulaiseen tai viralliseen tahoon. Tunne pyörii arjessa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tietynlainen vapaana ja villinä oleminen tai viihteeseen ja nautintoihin keskittyminen on osittain ohi. Et myöskään enää kaipaa esilläoloa samalla tavalla kuin viime viikkoina, vaikka tämä aspekti on kyllä vielä voimakas. Vedät helposti viihdevaihteen, leikkisyyden tai näyttävyyden esiin aina sopivassa kohdin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Nyt voi olla paljon yhteydenpitoa tai keskusteluja, mutta ehkä myös jotain hermoilua on kaiken ohessa ilmassa. Saatat miettiä työhön liittyviä päämääriäsi kaikin tavoin, vaikka onkin itsenäisyyspäivä. Mutta jonkin seikan suhteen vaalit arvokkuutta ja perinteitä, ja sinuakin saatetaan samalla ihailla kauempaa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Päivä näyttäisi olevan osittain hyvin virikkeellinen, ja sinua vedetään liikkumaan eri puolilla tai eri välineillä. Tekisi varmaan terää lähteä vähintään toiselle paikkakunnalle tai mahdollisuuksien mukaan liikuntaharrastukseen. Merkuriuksen tulo perinteiseen kauriin merkkiin voi pysäyttää sinut jossain hankkeessa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jo kuukausia kestänyt vaihe syntyjen syvien tutkimisessa jatkuu poikkeuksellisen pitkään, ja olet jo varmaankin saanut selville pimennossa pysyneitä näkökohtia mielen toimintoihin tai ihmisten välisiin suhteisiin. Nautinnot, ruoka tai kosketus ovat olennaisessa roolissa vielä muutaman päivän ajan!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Yleensä rakastat perinteitä ja kaikkea niihin kuuluvaa krumeluuria. Nyt itsenäisyyspäivänä voit haluta tavallista värikkäämpää tavaraa tai symboliikkaa, ja hengellisyyskin on mieluusti matkassa mukana. Ehkä tarve jonkin perinteisen esineen hankintaan on esillä. Suhteissa on yhä kiihkeyttä tai värikkyyttä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Pientä arkista puuhastelua näyttäisi riittävän tänä itsenäisyyspäivänä. Saattaa olla, että korjattavaakin ilmenee yllättäen tai sitten intoudut muuten vain suorittamaan korjaamista. Saat lisää keskittymiskykyä Merkuriuksen tullessa merkkiisi, ja se näkyy kokoavina ajatuksina tulevina viikkoina.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla on vielä runsaasti avoimuutta uudelle, ja näet elämän täynnä mahdollisuuksia. Voit myös nähdä muiden hädän ja reagoit siihen voimakkaammin. Itsenäisyyspäivänä tosin huomio menee väkisinkin muuhun, sinunkin kohdallasi ainakin osittain. Arvostat hiljentymisen hetkiä, ja pieni kynttilä saattaa riittää.

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulla voi olla paljon aktiviteettia kotioloissa tai perheen parissa, mikä voi tarkoittaa isompaa kokoontumista näissä merkeissä. Tosin aktiviteetti kotioloissa voi myös merkitä sitä, että yksinkertaisesti luet tai keskustelet enemmän kotonasi ilman toisten fyysistä läsnäoloa. Suhdehaave pysyy!

X