Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 6.6.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Oinas (20.3.-19.4.)

Työympäristössä voi nyt olla enemmän tunteiden skaalaa, sillä erilaisuudet nostattavat niitä. Vaatimuksia saattaa olla puolin ja toisin, ja kyseessä voi olla maineen tai ylpeyden ylläpitäminen. Maallinen mammona on yhä esillä ainakin teemana ja suhtautuminen siihen on monen kohdalla muutoksessa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla on mahdollisuus luoda hyviä suhteita kauempana oleviin tahoihin, sekä ihmisiin että yrityksiin tai sitten yleensä virastoihin. Jos virastoaihe on kesken, saat sen todennäköisesti nopeutettua. Työmatka voisi onnistua erinomaisesti. Halut kotioloissa kasvavat tulevina päivinä, ja kaipaat ylellisyyttä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Voit saada yhä enemmän inspiraatiota verbaalisuuteen joko suullisesti tai kirjallisesti, ja se voi johtaa vaikkapa päiväkirjan pitoon, kirjan kirjoittamiseen tai herkullisten kirjojen ahmimiseen. Voisit tietty osoittautua vaikkapa markkinoinnin virtuoosiksi vakuuttelulla. Suhdekipinää saattaa syttyä puhelinlankoja pitkin!

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet ehkä enemmän tekemisissä perinteisten tahojen kanssa ja pyrit olemaan uskottava ja antamaan luotettavan kuvan itsestäsi tai asiastasi. Edellytykset ovat hyvät ryhmähengen ylläpitämiseen, ilman että mikään osa pettää. Nyt ovat monilla käsillä viikot, jolloin monenlaisia haluja herätellään!

Leijona (23.7.-22.8.)

Onkohan viimeaikainen menestyksen tarve yllättänyt itsesikin? Nyt kyllä on yksi sellaisista elämäsi jaksoista, jolloin kannattaa takoa, kun rauta on kuumaa. Muista kuitenkin, että saavutukset perustuvat ansioille, ja aherra asemasi parantamiseksi. Venus ja Mars merkissäsi tuovat lisää pökköä pesään!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Voi olla, että saat kiinni jostain korkealentoisesta aiheesta niin, että voit selostaa sitä muille. Pystyt jäsentämään yhteiskunnallisen aiheen tai hierarkian kaikkia tyydyttävällä tavalla. Työn ja huvin yhdistäminen onnistuu myös, ehkä työmatkan aikana. Tunne-elämässä alkaa varsin erikoinen vaihe, ja ihastuminen yllättää!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuun ollessa kodin sektorilla on mahdollista, että aiheeseen liittyvät pohdinnat ja järjestelyt pitävät sinut kiireisenä, samalla kun siihenkin aiheeseen saattaa liittyä aspekteja, joita et halua paljastaa kaikille. Venus ja Mars tuovat sinulle intohimon aihetta, jos liikut paikoissa, joissa on vilskettä ja paljon ihmisiä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jos sinulla on paperiasia hoidettavana tai kirjoittamista tai opiskelua tehtävänä, saat todennäköisesti hoidettua kaiken mallikkaasti tai ajallaan. Yhteisen tekemisen tärkeyteen vetävät planeetat ovat myös puolellasi ja voit tuoda uusia ideoita esiin. Onko työelämä vai työkaveri intohimon kohde?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Olisiko niin, että hoidat tänään tavallista enemmän käytännön asioita, ostoksia tai tavaroiden kuljetuksia paikasta a paikkaan b? Tarpeita johonkin järjestämiseen tai korjaamiseenkin varmaan on ja nyt planeetat suosivat niitä. Sinun on hetkittäin vaikea päästä irti Venuksen ja Marsin lennokkuudesta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Keskittyminen itseesi saattaa olla tavallista voimakkaampaa, varsinkin jos koet ettet ole toteuttanut itseäsi ja omia kykyjäsi tarpeeksi elämäsi aikana. Näinä aikoina saatat muutenkin purkaa luovia kykyjäsi erilaisiin harrastuksiin ihan olan takaa. Esiintyminen onnistuu säväyttävällä tavalla, jos olet muutenkin sellaisella alalla!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jos mahdollista, yritä olla hermostumatta mistään tämän päivän aikana, sillä se voi olla tavallista raskaampaa hermostollesi. Jokin sinussa nimittäin kaipaisi rauhaa tai zen-tilaa vaikkapa joogan tai leppoisan kahvihetken puitteissa. Rakkauden ja intohimon tarpeet ovat kohoamassa maksimiin piakkoin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Paljon planeettoja vaikuttaa merkkiisi tänään ”ilmavasti”, joten ajattelun sfäärit ovat kuvassa mukana, keskusteluineen, neuvotteluineen tai ehkä kirjoittamisineen. Kykenet näkemään laajemman yhteyden asioiden välillä. Taivaalla olevat intensiiviset tunneplaneetat liittyvät kohdallasi työhön!

X