Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 6.7.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Huikeita keksintöjä tehdessäsi voit varautua myös monenlaisiin vastoinkäymisiin, ellet ole valppaana alitajuntasi kanssa. Luota vaistosi varoituksiin ja lataa keksinnöt vain turvalliselta vaikuttavaan maastoon. Keksinnön ryöstäjiä on liikkeellä.

Oinas

Sinulla on tänään monia muita paremmat edellytykset pitää ajatuksesi selkeinä ja toimivin, vaikka ympärilläsi saattaa nyt velloa oikea ongelmien meri. Ongelmat kasaantuvat tällä kertaa niille, jotka ovat puhuneet suulla suuremmalla eivätkä nyt pystykään lunastamaan lupauksia.

Härkä

Pääsi saattaa olla hiukan sekaisin ja ajatukset hukassa, mutta anna sen vaan olla sillä tavalla. Järkipelillä tämänkertainen elämä menee vielä pahemmin poskelleen. Tämä päivä ja sen tapahtumat eivät ehkä ole lainkaan selitettävissä ja siksi on parasta olla vaan kuutamolla tai täysi nolla.

Kaksonen

Eipä ole ajatusten kirkkaudessa kehumista tällaisena päivänä. Puheet ja ajatukset menevät sitä lahjakkaammin sekaisin mitä järkevämmin yrität kyseessä olevaa asiaa käsitellä. Viisainta olisi olla hiljaa koko päivä, mutta jos on ihan pakko puhua niin koeta ainakin puhua lyhyesti.

Rapu

Monenlaista sekoilua ja uskomattomia väärinkäsityksiä nousee pintaan kaikkialla ympärilläsi. Ongelmat saattavat toki sivuta sinuakin, muta älä mene niihin mukaan ellet halua tulla syyttömänä tuomituksi. Tänään on kaikin puolin sekava päivä, mutta se ei onneksi johdu sinusta.

Leijona

Oivallat kuin ihmeen kaupalla joitakin sinulta piilossa pidettyjä asioita, joiden esille tuleminen helpottaa erään sinulle tärkeän ratkaisun päätökseen saattamista. Älä siis hermostu ikävästä salailusta vaan toimi kylmän rauhallisesti selville saamiesi tosiasioiden pohjalta.

Neitsyt

Osut kuin taikaiskusta paikalle todistamaan joidenkin puheiden tai lupausten petollisuutta. Älä hermostu kummallekaan osapuolelle, vaan tee omat ja selvät johtopäätöksesi. Niiden mukaan toimimalla voit varmistaa oman asemasi tukevuuden.

Vaaka

Vaikka monien muiden asiat tuntuvat tänään menevän pieleen, niin sinulla ei pitäisi olla mitään hätää. Osaat käsitellä alitajuntasi viestejä tavallista viisaammin ja kääntää hankalatkin tilanteet eduksesi. Säilytä siis malttisi ja ole valmis toimimaan voivottelun sijasta.

Skorpioni

Tulet joutumaan päivän mittaan muutamaan kiperään tilanteeseen, koska saamasi lupaukset eivät yllättäen pidäkään paikkaansa. Ota silti rauhallisesti ja toimi kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla. Jatkossa ainakin tiedät keneen voit luottaa ja keneen et.

Jousimies

Ajatus kulkee kuin tervassa ja niin sen tänään kuuluukin kulkea. Älä edes yritä hoitaa vaikeiksi muodostuvia juttuja järkevästi, sillä nyt se ei onnistu ja sillä hyvä. Ainoa toimiva tapa on ottaa vain yksi ongelma käsittelyyn ja jättää muut myöhäisempään ajankohtaan.

Kauris

Hermosi saattavat kiristyä useampaan otteeseen päivän kuluessa kun selvinä pitämäsi asiat alkavat yllättäen kaatua päällesi muiden syödessä urakalla sanojaan. Varo syyttelemästä ketään, sillä tänään sattuu vain olemaan tällainen sekava päivä, jolloin muidenkin suunnitelmat kaatuilevat.

Vesimies

Vaikka ympärilläsi vallitsee tänään melkoinen sekamelska pystyt itse pitämään ajatuksesi kasassa ja selviät yllättävän hyvin hankalistakin tilanteista. Parhaassa tapauksessa pystyt monella tapaa hyötymään tästä myllerryksestä kunhan et lähde selvittelemään muiden ongelmia.

Kalat

Älä ihmettele elleivät jutut ja ajatukset osu yksiin ystäviesi tai tuttaviesi ajatusten kanssa, sillä tänään on suuri väärinkäsitysten päivä, jolloin moni asia menee pieleen kenenkään sitä tarkoittamatta. Syy mahdollisiin väärinkäsityksiin on ainoastaan itse kunkin asialle laittamissa odotuksissa.

X