päivähoroskooppi jousimies
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 6.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Nyt on aika tähdätä selkeästi johonkin ja kaivaa suunnitelmat esiin sitä varten. Voit oivaltaa erittäin merkittävän seikan, joka haittaa etenemistäsi. Tunne työpaikalla on voi olla jostain syystä tiivis, mutta todennäköisesti ilma puhdistuu nopeasti. Seikkailullinen tunne-elämä jää tauolle ja tilalle tulee velvollisuus!

Härkä (20.4.-20.5.)

Saat ahertamiseen ilonpilkahduksia, sillä näkymiä on toiselle paikkakunnalle ehkä työmatkan muodossa tai muutoin. On myös mahdollista, että osallistut perinteiseen tilaisuuteen, joka liimaa ihmisiä yhteen ainutlaatuisella tavalla. Flaksitasosi voi alkaa yllättäen nousta, ja ainakin keräät enemmän huomiota!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ehkä olet selvitellyt talousasiaa pari päivää, ja mahdollinen sotku tulee päätepisteeseen tämän päivän jälkeen. Muitakin monimutkaisia kuvioita voi olla selvitettävänä, ja saatat olla tekemisissä salaisuuden pitämisen kanssa. Jokin uusi perhe- tai kotiasia on tulossa tapetille, ja erimielisyys voi olla sivutuotteena!

Rapu (21.6.-22.7.)

Suhde perinteiseen tai arvovaltaiseen tahoon voi olla nyt pisteessä, jossa kannattaa muistaa kohdella toisia silkkihansikkain. Yhteistyössä saattaa olla vaikea paikka, jossa kohdataan vaikea ihminen, psykologinen solmu tai monimutkainen asia. Myös läheisessä suhteessa sukelletaan syvälle.

Leijona (23.7.-22.8.)

Suurimmat viime aikojen innon pyrskähdykset laantuvat hieman, mutta mielesi pysyy yhä uteliaana erilaisia ilmiöitä kohtaan. Jokin voi sytyttää ostohimosi, ja seurauksena voi olla lompakon avaamista niin sanottujen käytännöllisten ja tarpeellisten tavaroiden hankkimiseksi. Jokin ostos tyydyttää tunnetarvetta!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Vaikka toimintatarmosi kolkuttelee jatkuvasti pääkopassasi näinä aikoina, sinua hellivät myös planeetat aivan toisella tavalla. Aurinko, kuu ja Venus ovat harmonisessa asemassa suhteessa merkkiisi, mikä voi tuoda lämpimiä yhteydenottoja, kommentteja ja rakastavia eleitä – kenties paljon muutakin!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Juuri nyt olisi aika muistaa, että aina ei tarvitse mennä eteenpäin vauhdilla ja osallistua kaikenlaisiin kekkereihin. Voi myös chillata ja pohtia omia viimeaikaisia vaiheita ja niistä saatuja oppeja. Voi löytää lukuhetkiä ja olla muutenkin omissa oloissaan, vaikka planeetat vetävät koko ajan myös ulospäin!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla on kahdenlaisia planeettavaikutuksia. Yhtäältä Merkuriuksen ja Marsin asema vetää sinua kompleksisiin teemoihin tai raha-asioiden tai juorujen monimutkaisuuteen, mutta toisaalta yhteisöllinen osallistumisesi on kasvussa. Työssä voi näkyä enemmän ryhmätyötä. Suhteessa on kaverillinen fiilis!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Eilisen tapaan ilmassa pitäisi olla keskittymistä tavaraan, tavaroiden järjestämiseen, uudistamiseen tai uusien hankkimiseen. Puhetta voi olla myös raha-asioista, omistamisesta tai materiaalisesta turvallisuudesta. Aurinko, Venus ja Mars osuvat merkkiisi haasteellisesti, siksi et tyydy status quohon!

Kauris (21.12.-19.1.)

Saavuttamisen tarpeesi ei ole hävinnyt mihinkään, kuten ei myöskään työteliäisyytesi. Voit hoitaa ennätysmäärän paperiasioita ja viestintää vaativia tehtäviä näinä aikoina, kun työelämässä tapahtuu laajenemista uusille alueille. Nyt juuri sinulla on planeetta-apua kohottamaan julkisivuasi ja täsmentämään sitä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Mukavat ja luovat planeettavaikutukset toimivat kivasti koko ajan taustalla ja pitävät sinut myös esillä kykyjesi tai taitojesi kannalta. Harrastuselämäsi voi olla poikkeuksellisessa vaiheessa ja tuoda enemmän iloa kuin tavallisesti, ja se näkyy vielä pitkälle lokakuulle. Jokin osa sinua pysyy piilossa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Viime aikojen reipastahtinen energia on voinut tuoda elämääsi uutta liikuntaa, ja siihen tällaista energiaa onkin hyvä suunnata. Energia sopisi myös kodin remontointiin, korjauksiin ja muihin aktiviteetteihin kodin piirissä tai lähiympäristössä. Toisten rooli elämässäsi kasvaa usean viikon ajan, joten sopeudu!

X