Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 7.2.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Nyt voi olla se hetki kuukaudesta, jolloin on hyvä paneutua oman tai jonkun toisen terveyden vaalimiseen. Pystyt kuuntelemaan tarkemmalla korvalla itseäsi, jos jotain on vialla. On ehkä aika ottaa esiin myös pölyhuiskut ja tiskirätit ja kiinnostua siivouksesta. Voisit löytää uuden taidekiinnostuksen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kohdallasi pitäisi olla tiedossa pari päivää, jolloin saat itsestäsi esiin parhaimmat puolesi ja voit näyttää työosaamisesi. Samalla voi näyttäytyä mahdollisuus palkankorotukseen tai muutoin materiaalisen tilanteesi parantamiseen. Työympäristösi saattaa hyötyä ajatuksistasi toimintakentän laajentamisessa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Planeetat suuntaavat sinua taas vuorollaan enemmän sisäänpäin, näkemään kotioloja tai puuhastelemaan kotona. Jos sinulla on mahdollisuus etätyöhön, tässä voisi olla siihen sopiva tilaisuus, jopa parin päivän ajan. Kiirettä kyllä pitää sekä työssä että vapaa-ajalla, joten pidä hermosi kurissa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Tunnetko, että olisi lähestymässä hetki, jolloin suuria siirtoja pitäisi tehdä rahaan tai omistuksiin liittyvissä aiheissa? Vai olisiko työympäristössä tuloillaan isoja järjestelyjä? Ehkä tiedät enemmän myöhemmin tällä viikolla tai kuun puolivälissä. Tunneplaneetat kuu ja Venus tuovat ihmisiä lähellesi!

Leijona (23.7.-22.8.)

Aivan arkista puuhastelua näyttää olevan tiedossa melko paljon, ja siksi työn sankariksi osoittautuminen antaa paljon myös sinulle. Et tarvitse niin paljon esilläoloa, vaikka se yleensä onkin merkillesi tunnusomaista. Jatkatko jonkinlaisena uuden ajan airueena tai ryhmän suuntaviivojen tekijänä?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ehkä saat paremman otteen asiasta, joka oli ollut jonkin verran hakusessa viime päivinä. Todennäköisesti näet sen nyt selvästi, ilman vaaleanpunaisia laseja tai usvaa. Samalla toimit tehokkaasti, jopa itsesi aika ajoin ylittäen! Jos tunne-elämäsi ei ole haluamallasi tolalla, toimit suoraviivaisesti.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt on monilla hetki, jolloin tuntuu, että pitää ottaa aikalisä jonkin hektisen seikan parissa, ja muutenkin olisi hyvä pohtia asioita enemmän. Lukuinto saattaa olla voimakas, joten kirjakaupassa käynti voi olla tarpeen. Kuten viime kuukausina, Mars aktivoi yhä matkailuintoasi ja halua kurkottaa kauemmas!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Yhteenkuulumiseen liittyvät seikat voivat olla päivänpolttavia aiheita ja siihen saattaa liittyä ihmisiä työ- tai harrastusympäristöstä. Ehkä pohdit sitä, mitä käytännöllistä saadaan aikaan yhteisössä ja voit olla hyvä siinä. Harmoniset tunneplaneetat tuovat ylipäätään kokemuksia hyväksytyksi tulemisesta!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Nyt on ilmassa pyrkimyksiä, joita tulee esiin ja joihin liittyy myös tunteita. Saattaa olla, että pettymyksen tunnekin on käsiteltävänä. Työpaikalla ilmaistaan todennäköisesti monenlaista ja samalla suoritetaan kiireellä askareita. Täytyy varoa, ettei kiire sotke huolella laadittuja suunnitelmia myöskään tunneasioissa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinuun voi iskeä kaipuu jonnekin muualle tai henkilö toisella paikkakunnalla ottaa yhteyttä. Työmatkakaan ei ole poissuljettu näinä päivinä. Mars patistaa sinua parantamaan arkeasi. Tunneplaneetat osuvat merkkiisi harmonisesti, joten saat potkua tunne-elämään, joko rakkauden tai elämyksen välityksellä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuu on pari päivää alueella, jossa se sinun kohdallasi merkitsee pohdintaa talouteen tai tuhlaavaisuuteen liittyen. Säästösuunnitelmakin voi käydä mielessä. Panosta yhä itseilmaisuun joko sanojen tai aktiivisen luovuuden avulla, niiden kautta saat paljon täyttymystä. Rakkauden säveliä sanelee nautinto!

Kalat (19.2.-19.3.)

Varaudu siihen, että tänään eteesi voi tulla tunnekokemuksia, jotka ovat hiukan epäselviä. Hyväksy myös kohtaamasi ihmiset, joiden käytös tai maneerit ärsyttävät. Ehkä salaisuuksia on myös pinnan alla. Jokin yhteisöllinen side on tulossa pikku hiljaa vaiheeseen, jossa se muuttaa muotoaan tai tulee päätepisteeseen.

X